Én is kaptam egy titkos emilt egy magát megnevezni nem akaró közvéleménykutatótól
(csak annyit árult el magáról, hogy ő az aki nem kapott mostanában többmiliárdos
kormánymegrendelést), az ő emiljében egészen más számok vannak, a kampánycsend miatt
sajnos nem tehetem közzé, de figyeljétek majd a vasárnapi eredményeket:-))
Skatzok, egyre inkább láccik a Centrum komcsi jellege. Egyéniben lehet 1 jelöltjük.
MSzP+SzDSz+Centrum sem elég a polgári erők ellen????? Nehogy a Centrum miatt kellejen a MIÉp-et elővenni!
Akkor mi nem ugyanazt az email-t kapjuk. Az 1. pont nem igaz, sőt! Hasonlítsd össze a 3.-i és a 4.-i levelet légy szives. De az igaz, hogy a mozgás hibahatáron belüli.
Nos, a tegnapi email alapján (konkrét eredményeket nem írok):
1) A Fidesz előnye a legutolsó nyilvános felméréshez képest nőtt, igaz a hibahatáron belül, amire az intézet is felhívja a figyelmet.
2) Összeadva a szavazatokat a második fordulóra a jobbközép három hibahatárnyi előnnyel vezet (persze, ha mindenki úgy szavaz, ahogy "elvárják" tőle a második fordulóban).
3) SZDSZ-t, Centrumot és Miépet úgy határozzák meg, hogy akár bejutnak, akár nem, nagyot ne tévedhessenek (tipikus közvéleménykutatói eljárás).
Tehát: ha ez lesz az eredmény, akkor sima Fideszes abszolút többség várható. Ha!!!
És azt gondolom, nem ugyanazon Nagy Imréről beszélünk.
En meg maskent:)) Wan egyaltalan walami segedfogalmad arrol, hogy mirol beszelunk? (Nem wagyok ra tul buszke, de az osszes szereplot (Nagy Imre included) wolt szerencsem(?) -- tobbnyire nem tul kozelrol, hal'Isten -- ismernem.)
Nem, csak wan itt egy trimester aminek a kereteben neha bizonyos eloadasokat kell tartanom. Leblattolom oket 4 masodperc alatt, aztan 0zok:-)
Amugy a lexiconhoz: segitsegkent csak annyit mondanek, hogy amikor Nagy Imre kituntette Rakosit akkor az utobbi eppen benyalta magat Michel Legrand-nal. (Na, ezt kapd ki, ha tudod:)))
nos, ismervén a gallup e-mailjének a tartalmát, azt tudom mondani, hogy a topiknyitó igazat is mond, meg nem is. tény, hogy a bal:jobb arány valamicskét elmozdult, s most jóval kiegyenlítettebb, de hogy ez megmarad-e a választásokig, erősödik-e vagy csak kövér maca akasztófahumorának átmeneti hatása, nem lehet tudni
mondjuk ha a pártelnökök és miniszterelnök-jelöltek vitájában sikerül a szociknak ügyesen rámutatni, hogy nem is a schmidt mária vagy a kövér lala elmebeteg kijelentései, hanem a fityusz vállvonogatása a gusztustalan, akkor ez a hatás tartós is lehet
kár, hogy a medián és a tárki többezres kutatásait csak vasárnap este 7-kor mutatja majd a tévé, így nem tudni, más cég mit regisztrált :(((
b@sszák meg a 8 napos moratóriumot a törvényhozók!
Ugye - ha jól belegondolsz - az egész Világ a Te nem nagyon okos másodnicked ? (lásd még 29-es hozzászólásodat) :)
Csak néhe üvöltözöm... Mikor úgy érzem, az az egy voks, amivel rendelkezem, szánalmasan kevés a jelenlegi kormányzat elhajtásához...
Bocsi, de szerintem itt Te semmi kozwelemenykutatast nem lathattal a Galluptol, legfeljebb azzal kapcsolatos welekedeseket. Azt ui. senki sem tudja bizonyitani, hogy az itt szereplo adatoknak koze is van a Gallup (esetleges) mereseihez; ha megis megteszi, akkor megszegi a torwenyt:-))). Kulonbenis, bewallom, hogy itt minden nick (meg a tied is:) az en masodnickem es csak magammal beszelgetunk:))) A walosagos helyzet az, hogy az mszp negyszamlyegyu wezetesre tett szert az utobbi napokban;-))
Felléptél a hatályos magyar jogszabályokra hivatkozva akkor is, amikor közbeszerzési pályázat nélkül születtek döntések közpénzek elszórásáról? Amikor a kormány félreállította a Parlamentet a háromhetes ülésezéssel? Amikor Kövér hazaárulózott? És még sorolhatnám...