Tegnap este rengeteg nyilatkozat elhangzott a köteles dologgal kapcsolatban. Pokorni interpretációja kb. az volt, hogy azokról az emberekről van szó akik nem mernek belevágni az olimpiába és nem ismerik el a kormány eredményeit. Ezt maga a pártelnök értelmezte.
Másrészről pedig van néhány tanú (én pl. Bolgár műsorában hallottam szem és fültanútól), hogy pl. Békásmegyeren nyíltan kimondta a fenti dolgokat. Meg valószínű, hogy azon a felvételen is az van, amit felvettek csak a jegyző nem meri kiadni, különben mindezek után miért ne adná ki?
...csak a fele jött le a filmnek, s ismételve nem megy a honlap sem... szerintem letöltéssel megdöglesztik... én a z mszp helyében analizálnám a lekérések IP-it... no és letiltanám a gyanúsakat... vagy visszaoffolnék... talán... de ki ért ehhez...
Nagy fekete alapon fehér felirat:
"Orbán Viktor legközelebbi munkatársának, a Fidesz alelnökének beszédéből"
A kislány ezt olvassa, majd mondja: "Sokan vannak ma magyarországon, akik nem tudnak örülni a kormány intézkedéseinek, ők vegyenek egy kötelet, és kössék fel magukat, ezzel nagy szolgálatot tennének, mert nélkülük könnyebben és gyorsabban tudnánk megoldani feladatainkat. - Anya, te érted ezt?"
Narrátor: "Ön dönt arról, hogy kinek ad hatalmat."
A felirat (hogy ezt Kövér mondta) és a szöveg így összepárosítva égbekiáltó hazugság!
mert máris elfogadták a fityeszes alapállást. Kövér mondott Szombathelyen egy köteles szöveget, amit nem lehet tagadni. A per tárgya viszont az, hogy ugyanezt Békéscsabán nem lehet bizonyítani. Amúgy meg tudomásom szerint van magnófelvétel Békéscsabáról is, közjegyzői letétben. Majdnem biztos vagyok abban, hogy most az MSZP ugratta be a Fideszt!! Ha lesz per, lesz felvétel!