Keresés

Részletes keresés

takacsi Creative Commons License 2002.04.04 0 0 38
Sajnálom. Írtam, hogy 50 éve gyakorlat.
Ha nem vetted észre, meg még soha nem vizsgáltad kik és mért csinálják, tehát az okokat sem kerested, nem értheted meg azt sem most mi, miért történik.
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.04 0 0 37
Pont errol van szo, errol a gyakorlatrol.
Honnan ertesultunk rola?
Hat a fidesztol.
Mert egyebkent senkinek fel nem tunt volna, hogy itt valaki tehetsegtelennek tartja a nepet.
Minden part azt mondta eddig is, hogy az orszagban vannak tartalekok.
Nem is mondhatnak mast.
Az nem tetszik sokaknak, hogy a fidesz erovel nyomja, hogy milyen jok vagyunk.
Ha olyan jok vagyunk, akkor ugyanis nem kell nyomni. Ha bejutunk a foci VB-re, akkor azt szerinted mennyire kell reklamozni?
Szerintem 0 reklammal is ket napon belul mindenki arrol beszel, hogy vegre megint...
Szerintem is nagyon sok tehetseges ember van az orszagban.
Oket lehetne tamogatni pl. azzal a sok penzzel, amivel most elmondjak nekik, hogy Ti ugyesek vagytok.
Előzmény: takacsi (33)
takacsi Creative Commons License 2002.04.04 0 0 36
Az estetet feldolgozó reklámfilm sem ma készült.
Ez egy gondosan kitervelt megkoreografált akció volt.
Hazugságon alapul, ezért visszaütött.
Nem kalkulálták bele a bírósági feljelentés publikálásának letaglózó hatását.
Előzmény: armagnac (34)
takacsi Creative Commons License 2002.04.04 0 0 35
A reklámfilm sem ma készült az esetről.
Gondosan megkoreografált kampány volt.
Hazug, ezért visszaütött.
Előzmény: armagnac (34)
armagnac Creative Commons License 2002.04.04 0 0 34
Kövér üzenete szerintem is világos: ne adjuk fel az álmainkat és céljainkat csak azért, mert vannak, akiknek nem tetszik, hogy vannak álmaink és céljaink. Ezt, elismerem, kissé képiesen és irónikusan fogalmazta meg. Meglehetősen sok rosszindulat kell, hogy ebbe a kötélajánlást belemagyarázzuk. Nem is sikerülne, ha először magát az idézetet hallhatták volna az emberek és csak utána a sajátos maszopos értelmezést. Nyilván nem véletlen, hogy a hanganyag is csak jóval az eset után került elő, noha nyilvánvaló, hogy számtalanszor elhangzott Kövér kampánykörútján, ahol eddig senki nem értette félre.
Előzmény: Törölt nick (30)
takacsi Creative Commons License 2002.04.04 0 0 33
Barátom!
Valóban nem értettem, most sem értem, hogy mit "hazudottt" Kövér.
Kövér nem hazudott.
Állított valamit, ami több, mint 50 éve gyakorlat Magyarországon.
Nem nevezett meg senkit, senkiket.
Mégis voltak, akik magukra vették.
Voltak, akik átalakították, mit mondott, ezáltal hazuggá váltak.
Előzmény: Törölt nick (14)
pasadena Creative Commons License 2002.04.03 0 0 32
"Te nem ismered el, hogy Kover olyan, amilyen."

Nezz a topiccimre. Nem Kover minositeserol, hanem a hazug modon rafogott kijelentesrol szol.

rinpoce Creative Commons License 2002.04.03 0 0 31
MOst szerintem azt kéne elgondolnod, mi van akkor, ha Kövér azt mondta, amit mondott. Sem mellé, sem mögé, sem alá sem helyette nem kell gondolni. Csak azt, amit mondott.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 30
Kivancsi leszek azert, hogy Kover szerint mit jelent a mondat. Abban a szovegkornyezetben plane.
En tobbszor is meghallgattam ,es nincs ketsegem affelol, hogy mit akart mondani.
Fokent, ha tudod azt is, hogy Kover mondta.
Ha Neked tetszik ez a stilus, az a Te bajod.
Illetve a mienk is, de a Te lelkiismereteden mulik.
Probald egy pillanatra elkepzelni, hogy partatlan vagy (en ez szoktam gyakorolni), es ugy mit gondolsz a dolgokrol.
Ugy kit latsz demokratikus beallitottsagunak, joszandekunak, ki az, aki minden eszkozzel tepazza a masikat, ki lop gatlastalanul, ki szitja az ellenteteket, stb.
Tudod mit, ne is nekem valaszolj, hanem magadnak.
En mindket oldal ellen szolo dolgokat vegigneztem, mielott velemenyt alkottam volna.
Sot, folytonosan megmerettetjuk magunkat Nyomkereso es Rinpoce stilusu gondolkodo vitatarsakkal.
Ketelkedem, de van ami nyilvanvalo.
En elismertem, hogy az ellenzek hazudott.
Te nem ismered el, hogy Kover olyan, amilyen.
Előzmény: pasadena (29)
pasadena Creative Commons License 2002.04.03 0 0 29
Sz' al akkor nem Kovernek kell megmagyarazni, hogy mit mondott, hanem a ferditoknek, hogy miert es mennyire hazudtak, hogy Kover ezt AKARTA mondani, vagy azt is mondhatta VOLNA. Na ennek a fontos kulonbsegtetelnek a megtanulasara lesz jo egy elvesztett per Kovacs szamara.
Előzmény: Törölt nick (28)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 28
O.K. Rendben.
Ha azt gondolod, hogy Kover ezt csak ugy celzas nelkul, vagy harom reszeg altal keszitett plakatra mondta, akkor maradj ebben a hitben.
Nem akarlak feltetlenul meggyozni, de szerintem nyilvanvalo, hogy mit akart mondani.

off
Ne haragudj, kerlek, de most mennem kell meghallgatni az aktualist. Allitolag Meggyesi lesz, megprobalom ot is tettenerni. :-)
Pokornit sikerult...
on

Előzmény: pasadena (24)
pasadena Creative Commons License 2002.04.03 0 0 27
Ha' valahogy igy 8-)
Előzmény: Total-brutal (25)
rinpoce Creative Commons License 2002.04.03 0 0 26
Szerintem az a baj, hogy egyesek(MSZP, SZDSZ) csak a sorok közötti olvasásban profik. Hiába, a beidegzödések. Most mondjuk töbszörös pofára esés lesz:

1. az átlag ember nem vevö, azt mondja, ezek már megint szroznak, nem érdekli az eredeti mondat
2. mivel nincs üldözési mániája, nem veszi magára.
3. Ö is szokta mondani ezt a kifejezést. Ettöl olyan érzése van, hogy ez az ö embere.
4. Az egésznek semmi értelme.
5.A FIDESZ megnyerte a választásokat.

Total-brutal Creative Commons License 2002.04.03 0 0 25
Na figyusz te zseni,
nemiromletöbbször!
Éppen úgy csinálsz mint a párttársaid,
vagyis,
nem érted meg, hogy nem kell megmagyarázni az embereknek, hogy az alatt amit valaki mondott, (most pl Kövér) hogyan és _mit_ kell érteni!
Ez a bolsik módszere!
Na nehogymá az egyszerű user eldönthesse már, hogy mit hogyan értsen?
A faszt!
Majd mi megmondjuk neki!
- Capis?
Előzmény: Törölt nick (23)
pasadena Creative Commons License 2002.04.03 0 0 24
Nem beszelek melle. Kover NEM mondta meg, hogy partra, nemzetisegre, korosztalyra mittudomenmire gondol; nem is errol, hanem mentalitasrol van szo, most utolag viszont az elozot kenik ra. Ennyi. Ugyanaz a gatlastalan hazudozas, mint ahogy kiforgattak az elnokke valasztasa soran mondott szoveget azok, akik sajat maguk szelektaltak szarmazas alapjan az elnokuket.

Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 23
Most mellebeszelsz. Sokaig gondolkodtal rajta, hogy massz ki a sajat csapdadbol, de nem sikerult.
En elismertem, nem akarom bizonyitani, hogy Kover az ellenzeknek tulajdonitja, hogy az orszagot tehetetlennek tartja.
Vagy az ellenzekre fogja ezt, vagy magukra, vagy csak ugy hulyesegeket beszel meggondolatlanul.
Előzmény: pasadena (22)
pasadena Creative Commons License 2002.04.03 0 0 22
Sz'al tevedtel. Ertekelem az oszintesegedet.
Valahogy igy kepzelem a dolgot: az MSZP-n belul egy kisebb, az SZDSZ-en belul egy nagyobb csoport talalva erezte magat a megrogzotten nihilista/elfogultan kritikus es destruktiv ellenkezesuk miatt, es ugy tett, mintha az EGESZUKRE mondta volna, hogy akasszak fel magukat (ami, egyebkent ugye, TANACSkent es NEM UTASITASKENT hangzott el). Ezert a tudatos felremagyarazasert fog rab@szni Kovacs a birosagon.
Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 21
Baratom, itt mar volt egy-ket gondolat arrol, hogy mit mondott Kover.
Azt probald megemeszteni, es utana gyere elo ujabb otlettel.
Most mit jossz itt a Nepszabadsaggal?
Az, hogy egy szelsoseges lap ir valamit, az Neked szamit? En sem a Demokratabol szoktam kiindulni.
Hallgasd meg az anyagot, es olvasd el a maszoposok nyilatkozatait.
A vita arrol van, hogy Kovernek van igaza, vagy a maszoposoknak.
Lentebb targyilagosan leirtam a velemenyem.
Hasonlo stilussal szemben szivesen vitatkozom.
Ha a Nepszabadsagot, vagy a csigatv-t akarod szidni, arra vannak mas forumok.
Előzmény: lakika (20)
lakika Creative Commons License 2002.04.03 0 0 20
Figyelem!
Idézek a nyugat.hu-ról:

"Akasztófahumor Békéscsabán
Arról, hogy Békéscsabán kinek mit javasolt Kövér László Fidesz-alelnök, arról mi semmit sem tudhatunk. Nem voltunk jelen, tehát csak a Népszabadságra hagyatkozhatunk: ..."

Csakis. Ki másra és mi másra hagyatkozhatnánk, ha nem a Népszabadságra, az igaz szó legigazabb hirdetőire? Ez olyannyira így van, hogy én nem is akartam megnézni az Orbán-Medgyessy vitát, hanem a Népszabiból akartam elolvasni, de ez a szemét Orbán Viktor nem hagyta, hogy innen tájékozódjak! Így most lemaradok Dáridóról a csigaKettesen, és nézhetem a magyar1-et, pedig úgy utálom!!! Miért magyar? Mit kell itt magyarkodni állandóan??? De már a TV2 is az Orbáné meg az RTL Klub is, azt mondta a fodrászom. Szörnyű ez az ország! Úgy félek!!!

Amúgy persze fölösleges idemásolnom azt a teljesen át(nép)szabott idézetet, amely a nyugat.hu-n szerepel, mert nem azt mondta Kövér László. Hanem teljesen mást.

Előzmény: takacsi (3)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 19
Nem. Tevedtem.
Valoszinuleg igazad van, es nem az ellenzek szerint vagyunk tehetsegtelen nemzet.
De valaki szerint az vagyunk, mert ezt tuttira mondta, hallhattad.
Előzmény: pasadena (18)
pasadena Creative Commons License 2002.04.03 0 0 18
"Ezt Kover ugy adta elo, hogy az ellenzek szerint tehetsegtelen nemzet vagyunk."

Ugye megteszed nekem, hogy ezt szo szerint idezed, ami termeszetesen tartalmazza az " ellenzek" szot is?

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 17
Hanyszor kell Neked leirni?
Olvasd mar el, amire valaszolsz.

No jo, gyengebbek kedveert megegyszer:
Kover ugy kezdte, hogy az ellenzek szavait ferditette el.

Az ellenzek dumaja az volt, hogy nem mindenki veszi be a kormany siker-propagandajat.
Ezt Kover ugy adta elo, hogy az ellenzek szerint tehetsegtelen nemzet vagyunk.
Ez volt a hazugsag.
De ezt mas is irta itt, nem csak en.
Ha szerinted nem hazudott, akkor mutass az ellenzektol olyan nyilatkozatot, ahol az orszagot tehetsegtelennek allitjak be.

Erted mar?

Előzmény: pasadena (15)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 16
No, csak meg lehet ezt erteni, nem csak en ertem igy.
A baj az, hogy a jobboldal nagy resze nem hajlando gondolkodni.
Pedig az hasznos.
Lenne. :-)
Előzmény: Törölt nick (11)
pasadena Creative Commons License 2002.04.03 0 0 15
Mit is HAZUDOTT Kover?
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 14
Baratom, Te vagy nem olvastad el, amit irtam, vagy nem ertetted meg.
Kerlek olvasd el megegyszer figyelmesen.
Bemutattam, hogy eloszor Kover hazudott, utana az ellenzeknek muszaly volt ugyancsak ferditeni, kulonben a nep nem erti meg.

Szoval, amit Kover mondott, az azt jelentette, amit az ellenzek mondott.
Erted mar, vagy meg mindig nem?

Előzmény: takacsi (9)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.04.03 0 0 13
Kuncze többször azt üvöltözte a tv-ben, hogy "a fidszesek húzzanak fel".
Kövér megmondta, hogy mindenki csinálja maga.
Most akkor mi a baj?
takacsi Creative Commons License 2002.04.03 0 0 12
Mennek a sajtóval együtt a bíróságra.
Ez is visszaütött....
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 11
A botrány nem a hír, hanem Kövér László és tevékenysége. Úgy gondolom a szózatát nem lehet félreérteni. Azok járjanak elő jó példával - mármint kössék fel magukat -, akik Kövér szavai szerint évek óta azt sulykolják a magyarok fejébe, hogy... Mit is? Hogy tehetségtelen nép a magyar? Dehogyis. Ezt csak Kövér Lacika próbálja meg elhitetni és a Fidesz. Miszerint mindenki, aki nem ért egyet azzal, amit ők elterveztek és megvalósítanak, az szükségképpen a magyarság ellensége, hiszen ők maguk a nemzet, mint tudjuk. Pedig dehogy. Remélem áprilisban felébrednek.
andrej11 Creative Commons License 2002.04.03 0 0 10
A pert a Kövér simán megnyeri. De ez senkit sem fog érdekelni, mert itt csak a botrány a hír.
Előzmény: takacsi (9)
takacsi Creative Commons License 2002.04.03 0 0 9
Kovács László ezt hazudta, Kövér mondásáról(forrás: NSZ, ma):

"kötelet ajánlott az ország felének, azoknak, akik nem tudnak örülni a kormány sikereinek és akiknek más a véleményük".

Kuncze ezt hazudta, Kövér mondásáról (forrás: NSZ, ma):

"akaszzák fel magukat azok, aki (sic) nem értenek egyet a Fidesszel".

Kövér ezt mondta:

"Szóval egy pillanatra fogadjuk el azt, hogy csak ennyire vagyunk képesek. Hogy egy képesség nélküli, alkalmatlan, tehetségtelen néppé lettünk az elmúlt néhány évtizedben. Csak én erre azt mondom, hölgyeim és uraim, hogy így viszont nem érdemes élni. Tehát, hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.”

Erre kimentek a fiúk randalírozni a térre.
A két pártelnök meg a bíróságra.

Előzmény: takacsi (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!