a franka nekem is nagy kedvencem. súlyos pénzeket adnék érte, ha láthatnám, ahogy összeomlik a választások után. szerintem leugrik valamelyik hídról, ha nem vigyázunk.
hogy állása nem lesz utána az biztos, legalábbis rádiónál.
"... Akkor bizony nem lesz maradásuk a pufajkás patkányoknak, akik sarokba szorítva már hiába ugrálnak, támadnak! Ezek a "látszatkommunisták" - hiszen mindig is azok voltak! - jóval a rendszerváltás elött, 1982-ben eladták az országot. Majd a spontán privatizációs törvénnyel újra kirabolták - elvették az önök vagyonát. Csakhogy ez a bagázs, amit 40 év alatt sikerült maguk körül kialakítaniuk, a biológiai törvények szerint 2006-ra teljesen kipusztul. Ezek nem emberek, nézzenek a tükörbe, egyáltalán hogy van képük még élni? ... Itt nincs helyük az idegenszívüeknek. Ök persze most is kapaszkodnának, de rá kell taposni a kezükre! Majd mi megnézzük visszamenöleg, ki mivel szerezte a vagyonát, és ez a bagázs mehet végre dolgozni. ... Menjenek, vágják a parlagfüvet, hogy haszon is legyen belölük!"
Érdi Ujság 2002. Március 1.
részlet Franka Tibor programbeszédéböl.
ehhez adjunk hozzá még egy kis kövéri akasztófázást, egy csipetnyi ifj. Hegedüs féle judeobolsevizmust, kis csurkai 'idenekemerdélyt', és így hordjuk büszkén kokárdánkat EUROPABAN 2002-ben!
kérdem én, ki kelti itt akkor a gyülöletet? ki riogat ellenséggel? kérek hasonló példákat mszp/szdsz oldalról, kedves jobbosok!