Na ez is 1 frappáns válasz . Te most miröl beszélsz !? A REKLÁMTÓL AKADTAM KI . SZÉCHENYI NEM ÍRT MAGÁRÓL REKLÁMSZÖVEGET .
Különben igazad van ! Most fogom és elolvasom a naplóját , ha hazaérsz a MEH-ből te is megpróbálhatod .
Mi ebben a FIDESZ kampány?
Az összes szöveg eredeti Széchenyi idézet. Miért baj ez egy Széchenyiről szóló filmnél?
Az már a szocik baja, hogy ők csak a suk-sükülő bolsik lumpenprolikat kábító stílusánál ragadtak le. Még ha Marxot idéznék, de már azt se ismerik, csak kádárista hablatyot.
Én amikor tegnap reggel láttam ezt a reklámot, csak levegő után kapkodtam. Azt sejtettem előre, hogy nem véletlen a premier időzítése, dehogy ennyire direktbe nyomják már a filmelőzetesben is a FIDESZ pr-t, hát azért ehhez már pofa kell. És persze jövő szombaton és vasárnap agybafőbe ez fog menni, karöltve a Széchenyi terv reklámokkal, amiből már most minden reklámblokkba jut legalább 1, de inkább 2 vagy 3. Mert ugye ezek nem politikai hírdetések.
Félreértés ne essék, szerintem jó a Széchenyi terv alapötlete, és nagyot csalódnék Bereményiben, ha rossz lenne ez a film, mint ahogy Eperjest jó színésznek tartom, független attól, hogy mi a véleményem a magánnyilatkozatairól. Az nem tetszik (de az nagyon nem), hogy miként használnak fel pártkampányként olyan nemzeti közös eszméket, jelképeket, kulturális értékeket, mint ezek, de szólhatnék a kokárdáról az olimpiáról, és legfőképp, hogy ezzel kirekesztenek bennünket ezekből a torz logikájuk alapján. A kokárdát az elmúlt száz évben pártállástól függetlenül mindenki hordta március 15-én, de csak akkor, mert ez az emlékezés jelképe. Undorítónak tartom, hogy pártjelvénynek használják, lealacsonyítják hétköznapivá, azt suggalva, hogy csak az a magyar, aki a kormányra szavaz. Milyen jogon vitatjátok el tőlem a magyarságomat?
Valaki bedobta, hogy Kossuth meg az SZDSZ. Igen, én is azt gondolom, hogy az se volt túl szerencsés dolog, de meberek! Csak aki nem akarja, az nem veszi észre, hogy Kossuth szerepe az SZDSZ kampányban ne más, mint fricska a kormány pr felé. Számomra ez a mostani szembeállítás jelkép: Kossuth is az ország javát akarta, Széchenyi is, mindketten sokat tettek, csak másképp. A különbség csak az, hogy szegény Széchenyi biztos, hogy nem ülne egy asztalhoz, azzal a rabló, igénytelen társasággal, akik most a képével és nevével kampányolnak.
Kinek a pap kinek a Lendvay Ildi. Ez az álom szöveg tényleg idétlen, bár nekem most nagyon aktuális. Megyek pihizni holnap pecáznom kell
oszt szarok a politikára. Tudod én már nem a
"bizonytalanok" táborát gyarapítom. csá
De ember !!! A filmet még nem láttam , a reklám alapján meg fogom nézni . DE !!!
Ez ez az "álom" szöveg egyszerűen idétlen és ami fő teljesen értelmetlen és kusza !
1.Semmi bajom ezzel./bár most nem utólag fogod megbánni:)/
2.Lehet. De előbb megnézem a filmet. Gondolom Te nem.
3.Akkor a Maszop kampányba kellett volna segíteni.
Az aránylag korrekt /kivéve Kende/, de dögunalom. A Szadeszé meg patkány de nem unalmas.
Eltévedtél cimbora !
1; Én stabil MSZP szavazó vagyok !( Csak utánna mindig megbánom !)
2; Ez az álomalapítás duma régebben pörög .
3; A Geszti csinálja a szadasz kampányt ? Így már értem , mert jót röhögtem a " HAVEROK-BULI-JUNTA" plakáton !
Nézd csak meg a Madách Kamarában az "Azt meséld el Pistá"- t, amit Ő és Mácsai állított össsze Örkény életrajzi töredékeiből és nyilatkozataiból.
Mácsait is beszerveztük.
Vagy ha nem úgy találod, akkor kapásból revideálhatod az üldözési mániád által sugalmazott marhaságokat.
Mér ne fikázhatná a konzközoszt? Ha nem tetszett nekik. Azé mert a Fidesz építtette a színházat?
Ne tegyél már skatulyába senkit mert Te is odakerülsz. Amit mi csinélunk az csak jó lehet,
amit meg ők az biztos hogy szar? Vica versa.
Van akinek baromira unalmas a "gatyánk rámegy"
meg "az ország többet érdemel" is./Bár ez igaz:)/ Nem vagyunk egyformák.
Ha meg feleannyi léből jobbat csinálnál, miért nem bízták rád Geszti helyett a kampányotok irányítását? Most 5-7 %-nál biztosan jobban állnátok.
Remek frappáns duma ! Ott rontottad a témát , hogy én nem kampányolok milliárdokból , viszont baromira unalmas ez az "álom" szöveg ! Fele költségvetésből jobbakat mondok !
Megjegyzem evvel a válaszoddal elismered azt , hogy a címben említett filmreklám egyszerű választási hirdetés !