Keresés

Részletes keresés

Total Creative Commons License 2002.03.30 0 0 29
Na ez is 1 frappáns válasz . Te most miröl beszélsz !? A REKLÁMTÓL AKADTAM KI . SZÉCHENYI NEM ÍRT MAGÁRÓL REKLÁMSZÖVEGET .
Különben igazad van ! Most fogom és elolvasom a naplóját , ha hazaérsz a MEH-ből te is megpróbálhatod .
Előzmény: Dominus Vobiscum (26)
Total Creative Commons License 2002.03.30 0 0 28
Na ja ! Engem is ez idegesített fel . A topicnyitás előtt 10 percel láttam a reklámot , ezóta merengek miért köl ez !?
Előzmény: tata (25)
tata Creative Commons License 2002.03.30 0 0 27
Jsj, ne legyél ennyire álnaiv!
Előzmény: Dominus Vobiscum (26)
Dominus Vobiscum Creative Commons License 2002.03.30 0 0 26
Mi ebben a FIDESZ kampány?
Az összes szöveg eredeti Széchenyi idézet. Miért baj ez egy Széchenyiről szóló filmnél?
Az már a szocik baja, hogy ők csak a suk-sükülő bolsik lumpenprolikat kábító stílusánál ragadtak le. Még ha Marxot idéznék, de már azt se ismerik, csak kádárista hablatyot.
Előzmény: Total (-)
tata Creative Commons License 2002.03.30 0 0 25
Én amikor tegnap reggel láttam ezt a reklámot, csak levegő után kapkodtam. Azt sejtettem előre, hogy nem véletlen a premier időzítése, dehogy ennyire direktbe nyomják már a filmelőzetesben is a FIDESZ pr-t, hát azért ehhez már pofa kell. És persze jövő szombaton és vasárnap agybafőbe ez fog menni, karöltve a Széchenyi terv reklámokkal, amiből már most minden reklámblokkba jut legalább 1, de inkább 2 vagy 3. Mert ugye ezek nem politikai hírdetések.

Félreértés ne essék, szerintem jó a Széchenyi terv alapötlete, és nagyot csalódnék Bereményiben, ha rossz lenne ez a film, mint ahogy Eperjest jó színésznek tartom, független attól, hogy mi a véleményem a magánnyilatkozatairól. Az nem tetszik (de az nagyon nem), hogy miként használnak fel pártkampányként olyan nemzeti közös eszméket, jelképeket, kulturális értékeket, mint ezek, de szólhatnék a kokárdáról az olimpiáról, és legfőképp, hogy ezzel kirekesztenek bennünket ezekből a torz logikájuk alapján. A kokárdát az elmúlt száz évben pártállástól függetlenül mindenki hordta március 15-én, de csak akkor, mert ez az emlékezés jelképe. Undorítónak tartom, hogy pártjelvénynek használják, lealacsonyítják hétköznapivá, azt suggalva, hogy csak az a magyar, aki a kormányra szavaz. Milyen jogon vitatjátok el tőlem a magyarságomat?

Valaki bedobta, hogy Kossuth meg az SZDSZ. Igen, én is azt gondolom, hogy az se volt túl szerencsés dolog, de meberek! Csak aki nem akarja, az nem veszi észre, hogy Kossuth szerepe az SZDSZ kampányban ne más, mint fricska a kormány pr felé. Számomra ez a mostani szembeállítás jelkép: Kossuth is az ország javát akarta, Széchenyi is, mindketten sokat tettek, csak másképp. A különbség csak az, hogy szegény Széchenyi biztos, hogy nem ülne egy asztalhoz, azzal a rabló, igénytelen társasággal, akik most a képével és nevével kampányolnak.

kakktusz Creative Commons License 2002.03.30 0 0 24
Kinek a pap kinek a Lendvay Ildi. Ez az álom szöveg tényleg idétlen, bár nekem most nagyon aktuális. Megyek pihizni holnap pecáznom kell
oszt szarok a politikára. Tudod én már nem a
"bizonytalanok" táborát gyarapítom. csá
Előzmény: Total (22)
parabéla Creative Commons License 2002.03.30 0 0 23
Mert Kovács úr megcsinálta élete első filmjét.Az iskolások meg is fogják ünnepelni.
Előzmény: OLD DEATH (20)
Total Creative Commons License 2002.03.30 0 0 22
De ember !!! A filmet még nem láttam , a reklám alapján meg fogom nézni . DE !!!
Ez ez az "álom" szöveg egyszerűen idétlen és ami fő teljesen értelmetlen és kusza !
Előzmény: kakktusz (21)
kakktusz Creative Commons License 2002.03.30 0 0 21
1.Semmi bajom ezzel./bár most nem utólag fogod megbánni:)/
2.Lehet. De előbb megnézem a filmet. Gondolom Te nem.
3.Akkor a Maszop kampányba kellett volna segíteni.
Az aránylag korrekt /kivéve Kende/, de dögunalom. A Szadeszé meg patkány de nem unalmas.
Előzmény: Total (17)
OLD DEATH Creative Commons License 2002.03.30 0 0 20
Nem kell fosni, mindjárt jön a kampánymentes Bánk bán-kampány. Wermerék saját pénzéből.
parabéla Creative Commons License 2002.03.30 0 0 19
Én eddig nagyra tartottam a Gézát,csak nem értem miért kellett ez neki,Persze ha van az a pénz..
Előzmény: Dr.Gordon Shamway (16)
Total Creative Commons License 2002.03.30 0 0 18
Nem értem . Bővebben ?
Előzmény: fxor (15)
Total Creative Commons License 2002.03.30 0 0 17
Eltévedtél cimbora !
1; Én stabil MSZP szavazó vagyok !( Csak utánna mindig megbánom !)
2; Ez az álomalapítás duma régebben pörög .
3; A Geszti csinálja a szadasz kampányt ? Így már értem , mert jót röhögtem a " HAVEROK-BULI-JUNTA" plakáton !
Előzmény: kakktusz (11)
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2002.03.30 0 0 16
Dehogynem , megvettük kilóra.

Nézd csak meg a Madách Kamarában az "Azt meséld el Pistá"- t, amit Ő és Mácsai állított össsze Örkény életrajzi töredékeiből és nyilatkozataiból.
Mácsait is beszerveztük.

Vagy ha nem úgy találod, akkor kapásból revideálhatod az üldözési mániád által sugalmazott marhaságokat.

Dekára megvettük mindkettőt.
Maximális a TERROR!

Előzmény: parabéla (13)
fxor Creative Commons License 2002.03.30 0 0 15
te nézd az oscar díj kiosztást. az penge.:-OOO
Előzmény: Total (3)
kakktusz Creative Commons License 2002.03.30 0 0 14
Mér ne fikázhatná a konzközoszt? Ha nem tetszett nekik. Azé mert a Fidesz építtette a színházat?
Ne tegyél már skatulyába senkit mert Te is odakerülsz. Amit mi csinélunk az csak jó lehet,
amit meg ők az biztos hogy szar? Vica versa.
Előzmény: parabéla (10)
parabéla Creative Commons License 2002.03.30 0 0 13
Én csak reménykedem,hogy Bereményit se tudtátok kilóra megvenni.
Előzmény: Dr.Gordon Shamway (12)
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2002.03.30 0 0 12
Mennyi lélegeztetőgépet lehetett volna vásárolni rajta...

Ugye, most ez jön?

Én pedig "pógár" létemre szeretem a formabontó rendezéseket, amennyiben azok nem változtatnak az eredeti "mondanivalón" ( de szar szó).

Ha öncélúan formabontó az alkotás az más.

Előzmény: parabéla (7)
kakktusz Creative Commons License 2002.03.30 0 0 11
Van akinek baromira unalmas a "gatyánk rámegy"
meg "az ország többet érdemel" is./Bár ez igaz:)/ Nem vagyunk egyformák.
Ha meg feleannyi léből jobbat csinálnál, miért nem bízták rád Geszti helyett a kampányotok irányítását? Most 5-7 %-nál biztosan jobban állnátok.
Előzmény: Total (9)
parabéla Creative Commons License 2002.03.30 0 0 10
Félreértettél,mert nekem is,de én meg nem vagyok polgár.Főleg a konzervatív középosztály fikázta,pedig nekik szánták.De hát disznók elé gyöngyöt?
Total Creative Commons License 2002.03.30 0 0 9
Remek frappáns duma ! Ott rontottad a témát , hogy én nem kampányolok milliárdokból , viszont baromira unalmas ez az "álom" szöveg ! Fele költségvetésből jobbakat mondok !

Megjegyzem evvel a válaszoddal elismered azt , hogy a címben említett filmreklám egyszerű választási hirdetés !

Előzmény: kakktusz (5)
kakktusz Creative Commons License 2002.03.30 0 0 8
Nekem tecccett. Bár én nem vagyok olyan echte művelt mint Te. Én csak egy mucsai paraszt vagyok.
/by TGM/
Előzmény: parabéla (7)
parabéla Creative Commons License 2002.03.30 0 0 7
Pedig az is mi pénzbe vót!
parabéla Creative Commons License 2002.03.30 0 0 6
A tragédiát is hogy vártátok pógárok,oszt asse teccett.
Előzmény: Dr.Gordon Shamway (1)
kakktusz Creative Commons License 2002.03.30 0 0 5
"Áljon már elém az a paraszt aki a Legnagyobb Magyart egyszerű választási eszközzé alacsonyítja ! Nem tudja valaki ki a tattes ?"

Ál(l)jon már elém az a paraszt aki
Kossuth Lajost egyszerű választási eszközzé alacsonyítja ! Nem tudja valaki ki a tattes ?

Total Creative Commons License 2002.03.30 0 0 4
jav. : tettes ( bocsi )
Total Creative Commons License 2002.03.30 0 0 3
A reklám alapján a film látványosnak igérkezik , csak ez a sz@r duma ...
Molaf Creative Commons License 2002.03.30 0 0 2
Nem a filmet szidta, hanem a reklámját. Nem ugyanaz.
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2002.03.30 0 0 1
Legalább azt a nyomorult filmbemutatót várnátok meg a fikázással!!!
terranova Creative Commons License 2002.03.30 0 0 0
sok 0-ra végződik a pénzösszeg, ami a milyenkből ment el a fidesz népszerüsítésére

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!