annyit még tegyünk hozzá, hogy lassan évtizedek óta ez a +/- volt az egyetlen fejlesztés a zindex fórumán, szóval szerintem ők is nyugodtan dögöljenek meg ;-)))
Egyetértek veled! Van itt a fórumon pár koronás köcsög akik annyira frusztrált állatok hogy abban élik ki magukat hogy nyakra faszra minuszolnak 100 db nicről. Kapásból tudok vagy 3 topikot amit telefosnak naponta negativ értékeléssel,én arra tudok következtetni hogy annyira nyomorult és frusztrált szerencsétlen és sikertelen az életük hogy ennyi örömforrásuk maradt. Igy nehogy már a "getno" legyen itt hibás a végén teljesen igaza van és a fórum neve is hogy dögöljenek ki mind az ilyen hasztalan állatok innen a fórumról mindenkinek jobb lesz nélkülük. Ja és ÁMEN!
Amen! Hidd el ez nem ezen múlik. Én soha nem szemétkedtem senkivel. Aki meg mással patkány az meg dögöljön meg,ez igy korrekt és a többi csak duma. :-)
Ahány negativ értékelést ad le itt az indexen egy köcsög troll,annyira legyen negativ és szerencsétlen az élete a felmenőinek és a lemenőinek és az egész pereputyának. Földet rájuk!
Szerinted??????? Mert én verset írtam, amiben nincs politika, de ha úgy érzed, hogy van, akkor van benne:))))))))))DDDDDD Remélem ezt nem törlik ki mint a nézhetetlenben:(((((( Teljesen ártalmatlan vers volt:)))))))) Nem tudod elküldeni nekem??????? Előre is köszönöm és BUÉK:))))))))
DÖGÖLJETEK MEG! Nagyon és gyorsan:))))))) Szabaduljunk tőletek mostan!!!!!!!! 100 nap múlva választ a nép:))))) Remélem ezúttal máskép, mint rég!!!!!! 8 évet raboltatok tőlünk, Tele van veletek a tökünk:DDDDDDD DÖGÖLJETEK MEG! DÖGÖLJETEK! Ne legyen kegyelmetek!!!!!!:PPPPPPPPPPP
"Véres bor koponya-pohárban, Hajtsd föl, Világ, idd ki fenékig, Idd ki hősiesen és bátran Most már mindegy, most rohanj végig, Végig a Téboly zöld-vér-útján"(Ady)