Keresés

Részletes keresés

big-lesz Creative Commons License 2002.03.27 0 0 128
Kedves Péter!
Úgy látszik a jelek még nem tökéletesek... :o)
Sorry, akkor a diktátumod nem neked kell tanulmányoznod!
:o///
big
Előzmény: Fekete_Péter (127)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.03.27 0 0 127
Kedves big-lesz, nem rossz volt, viccesnek szántam:-((( Keserű humornak. Nem jött be, sorry.

A trianoni diktátumot sajnos ismerem, az őseim emiatt szórodtak szét a világban.

Előzmény: big-lesz (126)
big-lesz Creative Commons License 2002.03.27 0 0 126
"Szamomra az, ha a romanok betartanak azt, amit Trianonban vallaltak, es nem gyarmatkent kezelnek Erdelyt." (pasadena)

Kedves Péter!
A válaszod rossz válasz.
Pasadena Trianoni vállalásról beszél.
Egy kicsit még tanulmányozni kellene a Trianoni diktátumot.
:o(
big

Előzmény: Fekete_Péter (123)
dödöle Creative Commons License 2002.03.27 0 0 125
Hol vannak a Plazma TV sztárjai?
honolulu Creative Commons License 2002.03.27 0 0 124
"Bármelyik TV példát vehetne a Dunától,hogy hogyan lehet egy ilyen pártelnöki vitát kultúráltan megszervezni" - egyetértünk, "Fidélia"

fel nem foghatom, miért tépik magukat egyesek a millenárison, meg az elmaradt disputák miatt -miközben a Duna már hetek óta közvetíti a 6-7-8 párti vitákat, ugyanilyen tematikában és stílusban, mint ma este.

a háttér, a studió természetesen semleges, az ülésrendet sorsolással döntik el, mindenki azonos feltételekkel vesz részt. a müsorvezetö halál udvarias, de határozott, és a végén mindig megköszöni a résztvevöknek a kulturált részvételt. csütörtökön megint lesz.

jellemzö: egyesek a kákán keresik a csomót, mások tüntetöleg üldögélnek az üres millenárison, akik meg teszik a dolgukat, azokra a kutya se figyel

Előzmény: Fidélia (100)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.03.27 0 0 123
Felvállalták Erdélyt kincsestül-mindenestül. Nem elég?:-((((

Előzmény: big-lesz (121)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.03.27 0 0 122
Úgy kell neked, minek mászkálsz csurkás topikokba:-)))
Előzmény: Nyomkereső (120)
big-lesz Creative Commons License 2002.03.26 0 0 121
pasadena
Elmuzsikálnád, hogy mit vállaltak a románok Trianonban?
Előzmény: pasadena (97)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.03.26 0 0 120
A trágárságokat nem rád értettem természetesen. Egy másik topikban azt kaptam, hogy mocskos, hazug disznó vagyok, mert ilyet nem mondott Csurka.

Mindegy.

Tényleg nem értek az Erdély kérdéshez túl sokat. Nem ismerem a román hadsereg felkészültségét, stb. A magam részéről minden országhatár eltörlése ellen vagyok.

Aki revízióról beszél, azt pedig felelőtlen populista baromnak tartom.

Ennyi.

Előzmény: bogyó (119)
bogyó Creative Commons License 2002.03.26 0 0 119
Nem tudom, miért skatulyázol, de én alapvetôen hányok a MIÉP-fílingtôl. Ez nem homályosítja el azt a tényt, hogy a MIÉP néha kimond olyan dolgokat, amelyek kimondásával megtör bizonyos "jegeket", de sokszor be is keni szarral ezeket az amúgy gondolatokat, ergo a MIÉP kétélű fegyver.

Szerintem meg nem kell explicite elhatárolódnia senkinek sem a MIÉPtôl, mert az elhatárolódás mindig feltételezi az addigi egyetértést. Egyszerűen a MIÉP aszongya X, az SZDSZ aszongya Y, az FKGP assemongya, bikkmakk. Ilyen alapon a FIDESZ el kellene határolódjon pl. a szadesz egy csomó mocskától (a másik párt, amitôl hányok), de nem teszi, mert nincs szükség rá.

Sokszor azt látom, hogy nagyon erôsen él valamilyen reflex Benned, mindenféle felvállalt (jó értelemben vett) nemzeti önértékeléstôl. És nemcsak benned, ugyanezt a reflexet látom sok más emberben is: valamiféle páni félelem él bennetek, most éppen Romániától.

De gondold csak végig: Románia hol van most? A bányabéka segge alatt. Max. borsot törhet (és tör is) a magyarok orra alá, de nem szívózik tulságosan, másképp ugrik mindenfél európai kapcsolat, az pedig elengedhetetlen a gazdaság fellendítéséhez. Üvöltött, hogy nem lesz RO-ban kedvezménytörvény, aztán megkötött egy alkut MAO-val, amely számára tízszer nagyobb égés, mint Orbán számára, teljesen üres, csak az eladható látszata van. Esze ágában sincs háborúzni, az embereket nem hívják be katonának, mert nincs pénz rá.

Ezért mondtam, hogy kellene egy kicsit művelôdni a témában, és akkor nem lenne ez a nyúlbélázás. Valaki azt mondta itt a fórumon, hogy Magyarországnak emancipálódni kellene már... Tökéletes megfogalmazás. Persze ez nem azt jelenti, hogy holnaptól határ-revízióról beszélünk...

Trágárságok üvöltözésének meg semmi értelme nincsen. Abban nem szeretnék részt venni, nem is fogok.

Ezt nem értem, bocs.

Előzmény: Nyomkereső (116)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.03.26 0 0 118
Tényleg? És merre? Mert érzésem szerint bogyónak több köze van Erdélyhez, mint neked.
Előzmény: Nyomkereső (111)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.03.26 0 0 117
Hát igen, Csurka vizet se vihet Tudoréknak:-)))
Előzmény: bogyó (110)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.03.26 0 0 116
Nagyon remélem, hogy nem változik semmi a külpolitikánkban negatív irányba.
Örülök, hogy elismerted, hogy Csurka marhaságot mondott.

A vitát a részemről lezáro, a kérdésről.

Erről nem fogtok meggyőzni és én sem titeket.

Trágárságok üvöltözésének meg semmi értelme nincsen. Abban nem szeretnék részt venni, nem is fogok.

Elképzelhető, hogy tévedek. Akkor tévedek, vállalom.

A véleményem továbbra is az, hogy az ilyen csávótól el kell határolódnia egy felelős magyar politikusnak.

bogyó Creative Commons License 2002.03.26 0 0 115
Mér nem mingyá Hajdu Gyôzô, mi?
Előzmény: bogyó (114)
bogyó Creative Commons License 2002.03.26 0 0 114
Ezt nem hiszem el :-)
Előzmény: dödöle (112)
dödöle Creative Commons License 2002.03.26 0 0 113
beírásom nem IRL sértés, olyasmi, mint kosút-vasút..
dödöle Creative Commons License 2002.03.26 0 0 112
Kedves beírók! Jól becumiztuk nyomkeresőnket. Ő maga Bodor Pál, az ötödik dácsiai hadosztály!
Jó csevegést!
Nyomkereső Creative Commons License 2002.03.26 0 0 111
Voltam.

bogyó Creative Commons License 2002.03.26 0 0 110
Ember, ne bomolj már! A románoknak is van egy fasza 20%-os náci pártjuk (sokkal inkább az, mint a MIÉP), a Nagy-Románia Párt (PRM). Érted, Nagy-Románia! ez olyasmi, mint a Nagy-Magyarország, csak semmi alapja nincsen, és Moldáviától a Tisza vonaláig terjed! Ez az a párt, amely azt hirdette, hogy ha kormányra kerül, a rögtön-ítélô bíróságokat állít fel stadionokban, és visszaállítja a halálbüntetést, stb.

Szóval szerinted mi magyarok akkor most fossunk a PRM-tôl? Gondolod, hogy bármi változik, ha egy Csurka vagy akárki mond egy baromságot?

Szerintem legalább egyszer menj el Erdélybe. Egyszer, légyszíves, és akkor nem mondasz ekkor marhaságokat. Ne légy nyúlbéla.

Előzmény: Nyomkereső (77)
1-gy bosszorgánny Creative Commons License 2002.03.26 0 0 109
Iboly meg a baby sitter a FIDESZ mellett, amikor a szülőknek programjuk vam?
Előzmény: Fekete_Péter (108)
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.03.26 0 0 108
Hol van az előírva, hogy mindenkinek mindenhol ott kell lennie? Lehet, hogy Pokorny éppen orvoshoz vitte a lázas gyereket. Nem kellene már mindent így felfújni. Megvolt a műsor, oszt passz. Lesz itt még annyi vita, hogy elegünk is lesz belőle.
Előzmény: Törölt nick (102)
Arnyeklovas Creative Commons License 2002.03.26 0 0 107
a katolikust vegyük előbbre atilalmi listán, a keresztet pedig önkényuralmi jelképppé kéne nyilvánítani.
Vagy az idő megszépíti az eseményeket?
Előzmény: Fogatlan provokátor (92)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.26 0 0 106
Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.26 0 0 105
Még most is ott van az MSZP honlapján.
Tényleg a végét járja az MSZP, ami a szavahihetőségüket illeti.

Előzmény: Fidélia (104)
Fidélia Creative Commons License 2002.03.26 0 0 104
Köszi!
Ezek szerint papírra is vetették ezt a kis könnyelmű ígéretüket!
Előzmény: Törölt nick (102)
1-gy bosszorgánny Creative Commons License 2002.03.26 0 0 103
HOL A FIDESZ, AZ MSZP ÉS AZ SZDSZ ELNÖKE??????????

(tudtommal az MDF még nem szűnt meg, D.I. az MDF elnöke, nem?)

Hajrá Centrum!(különösen a KDNP miatt)

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.26 0 0 102
MTI/MSZP Internetszerkesztőség
2002. március 24. 18:50

— Az MSZP előzetes egyeztetési igény és feltételek támasztása nélkül részt vesz a televíziók által megrendezendő miniszterjelölti vitákban — jelentette be sajtótájékoztatón Lendvai Ildikó MSZP-alelnök vasárnap Budapesten. Elmondta: a párt elnöke levelet írt a Nap Tv-nek, a Magyar Televíziónak, a Duna Televíziónak, illetve a Satelit Televíziónak, amelyben igent mond az általuk felajánlott vitalehetőségekre.

— Nem támasztunk feltételeket, nincs szükség egyeztetésre sem, mi bízunk politikusaink felkészültségében és a magyar média felelősségében — fogalmazott Lendvai Ildikó. Hozzátette: az MSZP jelöltjei “egy kis sámlin ülve is` képesek lesznek meggyőzően elmondani az MSZP programját.

Én is ezt kérdezem, hogy hol voltak az MSZP politikusai a Duna tévé vita müsorában.
Lehet, hogy nem volt nekik megfelelő a sámli.

Előzmény: Fidélia (100)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.03.26 0 0 101
Nem, ez nem határrevizió. Ez a határok megszűnése. Ég és Föld.
Előzmény: hengerfejtomites (98)
Fidélia Creative Commons License 2002.03.26 0 0 100
Bármelyik TV példát vehetne a Dunától,hogy hogyan lehet egy ilyen pártelnöki vitát kultúráltan megszervezni!A tegnapi csigabeli egy tébolyda volt ehhez képest!Itt senki nem dumált bele a másikéba,még Torgyán se,viszont mindenkinek volt ideje elmondani a lényeget,és még a nézői kérdésekre is futotta!
Azt változatlanul nem értem,hogy a vitára állítólag mindíg nyitott MSZP ugyan hol a csudába volt??Én valamelyik nap éppen Lendvait láttam esküdözni a Nap Tv-ben hogy ők aztán bármelyik Tv meghívására elsőként jelentkeznek!Az SZDSZ gondolom az árvíznél segédkezett!
Szóval tudja-e valaki a találgatásokon kívül.hogy miért nem jöttek el?????
Ha most Pokorni jönne,akkor szerintem őt Ibolya tisztességesen képviselte!
Az MSZP és az SZDSZ is küldhetett volna legalább egy közös képviselőt!
No akkor most ki nem akart vitatkozni??????????
Fogatlan provokátor Creative Commons License 2002.03.26 0 0 99
>Ez az Opeles???

Nem, ez csak simán az ihatatlan bor. :-)

Előzmény: Fekete_Péter (59)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!