Keresés

Részletes keresés

zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.03.23 0 0 23
Nem, egyáltalán nem fontos! Mondjad csak, azért van ez a fórum!
Előzmény: lakika (20)
csz Creative Commons License 2002.03.22 0 0 22
Most éppen hergeled magad, azt látom, de talán visszakanyarodhatnánk a topic témájához...
Előzmény: Ant Z (21)
Ant Z Creative Commons License 2002.03.22 0 0 21
Aki azt allitja, hogy Medgyessy hergelte fel a fiatalokat, hazudik.

Az egyetemistákat egyszer felhergelte egy bajszos pénzügyminiszter, amikor azt mondta, hogy burundiban sincs egyetem, mégis elvannak valahogy. Azóta az egyetemisták elég érzékenyek arra, ha egzotikus országokat hoznak fel példaként. Érthető, nem?

Mit akart Medgyessy a kínai meg indiai egyetemekkel? Bemutatni, hogy ott a fiataloknak csak egy százaléka jut egyetemre...?

Előzmény: tanita4 (-)
lakika Creative Commons License 2002.03.22 0 0 20
Ja bocsi, nem tudtam, hogy az a fika fejléc ilyen fontos...
Előzmény: zsánpól bemondó (18)
tanita4 Creative Commons License 2002.03.22 0 0 19
Köszi zsánpól!
Ezt szeretem, el sem olvassák amit beírok, már keresgélnek.
Ezek vagy mehes bérbeírók, vagy nagyon nagyon figyelmetlenek!
Igen BOB volt ott én meg kiemeltem , mert érdekesnek találtam a beszámolóját!
Előzmény: zsánpól bemondó (18)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.03.22 0 0 18
úristen lalika, lkegalább olvass, mielőtt írsz

tanita bekopizta bob írását,

bob azt írta hogy egy éve nem járt a polfórumban

akkor te most mit akarsz?

Előzmény: lakika (15)
szutyok Creative Commons License 2002.03.22 0 0 17
A vicc az, hogy az összes többi ott lévő újságíró számára - beleértve az MTI tudósítóját - nyilvánvaló volt, hogy itt egy előre megszervezett jobboldali provokáció történt.

Mellesleg valamelyik MSZP-s ifjúsági szervezet az ORTT-hez fordult az ügyben. Kíváncsian várom az ORTT véleményét.

Előzmény: csz (14)
DANTES Creative Commons License 2002.03.22 0 0 16
Bocs, nem figyeltem/ertettem az elso sort, azt hittem tanita4 irasa. (De minek kellett erol kulon topic?) Meg egyszer bocs.
Előzmény: BOB (8)
lakika Creative Commons License 2002.03.22 0 0 15
Ja, idézném is tanita egyik - nem egészen 1 évvel ezelőtti - hozzászólását a legutóbbiak közül:

2002.03.12 15:45 (92)

Azt jelenti, hogy én sem megyek a ti jobbos topicotokba!
Húzzatok el innen jobbosok ez a topic nem nektek lett megnyitva!
"

Hogyan vegyünk komolyan téged ezek után, kedves Tanita? Nyilván az objektivitás látszatát akartad kelteni, amikor azt állítottad, hogy már egy éve nem írtál a Fórumba, és csak most látod, húha, hogy miccsoda gyűllöletkampány is van itten! Tipikus balos húzás. Húzás.

Előzmény: DANTES (6)
csz Creative Commons License 2002.03.22 0 0 14
Akkor talán indokold, hogy miben hazudik. Én csak az m1-en láttam a "kivonulást". Igyekeztek ezerrel a kivonulókra fókuszálni így mondjuk jól látszott a kivonulók hatalmas száma, utólag meg lehetne egysével számolni volt vagy 30 ember is. mno.hu-n már 70, de az úgysem mérvadó.)

A kivonulás után gondosan vágtak, véletlenül sem mutatták egy pillanatra sem, hogy hányan MARADTAK... (kb. 600 fős terem)

Van egy helyszíni tudósításnak (mtv1) megfelelő beszámoló, amit nem hiszel el, lelked rajta, bár gondolom nem láttad a TV-ben.

Leginkább ott lóg ki a lóláb, hogy az m1-nek, az mno-nak görcsösen bizonygatnia kell, hogy egyetemisták kifütyülik MP-t, mert hát azok utálják a kommenistákat. Spontán módon feláll egy tömbben kb. 30 ember és kivonul, közben a véletlenül náluk lévő jobbik kampányanyagot szórják. A terem többi részéről meg senki nem mozdul. Egyik TV-sem közvetíti az összes huszadrangú kampánygyűlést és fórumot, ezen véletlenül pont ott volt az mtv1, kivonulás megvolt, már pakolnak is. Konkrét vágás a "spontánt" kivonulást kiváltó eseményről nincs.

Szánalmas.
Meg hát primitív, de nem sokat számit, kutya sem nézi azt a TV-t (véletlenül kutya voltam :) ), aki meg csak azt nézi, annak úgyis mind1...

Előzmény: krampampilu (2)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.03.22 0 0 13
biztos ott is ballib túlsúly van! ;o))))
Előzmény: szutyok (12)
szutyok Creative Commons License 2002.03.22 0 0 12
Nyitottam erről egy topikot tegnapelőtt az mtv.hu fórumán. Körülbelül 10 percig után törölték. :(
BOB Creative Commons License 2002.03.22 0 0 11
Engem meg nemerdekel h mit allitasz, a sajat szememnek hiszek, teged meg nemismerlek. Reszemrol a vita lezarva.
Előzmény: krampampilu (2)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.03.22 0 0 10
amúgy épp most néztem meg a hozzászólásaidat és tényleg igaz. De hát úgy eldurvult a kampány, biztos ezért mondta neked nyuszifül, hogy hazudsz!
Előzmény: zsánpól bemondó (9)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.03.22 0 0 9
BOB, neked már a torgyán is megmondta a jászságban, hogy rágalmazni tudsz, kérdezni nem ;o)))))))
Előzmény: BOB (8)
BOB Creative Commons License 2002.03.22 0 0 8
picifijam,

Lass is, ne csak nezz!

Tavaly februar vegen irtam a politikaba utoljara, klonom nincs, azota a linuxba irogatok ONLY.

Vagy ha talalsz tolem monnyuk 2 v 3 politikas hozzaszolast amit azota tettem, kopizd be plz mer akkor valaki meghakkolhatta a hozzaferesemet :)

Varom a kopit. Meg a pesztet.
Pusszantas ((c)Hofi)

Előzmény: DANTES (6)
mrwolf Creative Commons License 2002.03.22 0 0 7
Ja persze Kádár amúgy is egész elhanyagolható mértékben kampányolt.
Előzmény: Törölt nick (0)
DANTES Creative Commons License 2002.03.22 0 0 6
"Baromi reg irtam a politika forumba (tobb, mint 1 eve)"
Te tenyleg ilyen ostoba vagy?! Akit erdekel mikor irt utoljara a forumba (ezzen a nick-en) klikk: adatok, majd hozzaszolasok. Ennyit a szavahihetosegrol.

mrwolf Creative Commons License 2002.03.22 0 0 5
Igen, Kádár például betegesen irtózott az egyetemistáktól,így egy korai kudarc után soha nem vett részt egyetemi rendezvényen.
Előzmény: Törölt nick (0)
kihuzottgyufa Creative Commons License 2002.03.22 0 0 4
Engem nem kellene "megszervezni", én magamtól is kifejezném a nemtetszésemet. De általában a jobboldaliakat szintén nem kell "megszervezni". A balosokat annál inkább, mert azok birkák.
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.22 0 0 3
Már tudjuk, mindezt. Más fórumokon szemtanúk beszámoltak az eseményekről!:-)
Azért kössz.
krampampilu Creative Commons License 2002.03.22 0 0 2
Én meg azt állítom, hogy BOB (és soknevű klónja) hazudik.
valaszoljmar Creative Commons License 2002.03.22 0 0 1
Teljesen egyetértek. Mindig azt hiszem, hogy a Fidesz már nem tud ennél jobban lealacsonyodni, de mindig képesek meglepni a fiúk.
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.22 0 0 0
Ez több mint elkeserítő. Teljesen elvesztették a fejüket ezek a fiuk!
Utoljára ilyen típusú kampány szerintem valahol a Rákosi érát megelőzően volt.
tanita4 Creative Commons License 2002.03.22 0 0 topiknyitó
BOB válasz erre | adatok | e-mail 2002-03-21 14:32:42 (194)

Baromi reg irtam a politika forumba (tobb, mint 1 eve), de most megest hozzaszolok, mert itt akkora mocskolodas folyik, amihez nekem is van egy-ket szavam.
1. Elorebocsajtom: Ott voltam a Golyavarban. Tehat NEM hirekre meg mti-re hivatkozom, hanem szemelyes tapasztalatomra.
2. A "csoport" (nevezzuk oket igy, mert valoban nem ismerem oket szemelyesen, tehat nem mondhatom hogy darabra mind Jobbik-osok, mindenesetre a Jobbik elnoke koztuk volt) egy oraval a forum elott erkezett, es leult az elso sorokban.
3. A forumot a "kivonulas" elott tobbszor is bekiabalasokkal tarkitottak, Medgyessy pedig a leheto legjobban reagalt ra: poenra vette, es egy-ket poennal valoban rendesen nyakonvagta oket.
4. A kivonulast azonban nem elozte meg kozvetlenul semmi, tehat Medgyessy nem szidta oket, nem mondott semmi olyat, ami indokolt volna barmit is.
5. Nekem senki ne mondja, hogy ha egy politikai rendezvenyen 30-40 ember gyakorlatilag indok nelkul, amde szorolapokat dobalva egyszerre kimegy az ELSO SOROKBOL, ahova a forum kezdete elott tobb mint feloraval beult, az nem egy elore mexervezett akcio. Persze hogy az.
6. Amugy kb. 5-600 ember volt bent, ebbol ez a 30-40 meg sem latszott volna, ha nem igy szervezik meg.
7. Az MTV kozvetlenul az eset utan tavozott a helyszinrol, a forum maga tehat nem is erdekelte, a "botrany" viszont igen. Vajon honnan tudhatta, hogy "spontanul" ki fognak vonulni a fiatalok?

Tehat szemelyes tapasztalatom alapjan:
Aki azt allitja, hogy ez spontan reakcio volt, hazudik.
Aki azt allitja, hogy Medgyessy hergelte fel a fiatalokat, hazudik.
Jol megszervezett politikai akcio volt, nem volt veletlen utana Medgyessy anekdotaja sem a Szombathelyen tortentekrol (aki ott volt tudja mirol beszelek, bar annak meg hiaba is irom le).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!