Ez a topic mért nem működik?tízen akárhány éve Rourke rajongó vagyok,erre most van a legnagyobb csúcson,visszatért és már négy éve nem írt ide senki??soha nem hittem volna ,hogxy visszakapaszkodik!!bár már szinte felismerhetetlen lett a képe,a wrestler mégis kurva jó film!és Mickey stílusa meg király!Az utolsó nagy színész,csak kár azért a pár évért ,amit elcseszett..EGY FILMJÉT NEM LÁTTAM ,AZ PEDIG A KILENC ÉS FÉL HÉT 2!!!!!!!.RÉSZE..NEM TUDJA VKI HOL NÉZHETNÉM MEG????????
Örömmel tapasztalom, hogy van még rajtam kívül néhány MR fan kishazánkban.Már régen néztem meg a topicot, ert korábban nem sok érdeklődés mutatkozott iránta, de ezentúl gyakrabban teszem meg.Ami Mickeyt illeti,a mellékszerepek után eljött az Ő ideje, most forgatja Robert Rodriguez Frank Miller képregényéből-Sin City- a folmes változatot, melynek egyik fő- és kulcsszereplője a MR.Olyan társakkal, mint Bruce Willis, Josh Hartnett,Nick Stahl,Jessica Alba,Benicio del Toro, a teljesség igénye nélkül.Ezen kívül már megvan a következő szerepe is Keria Knightleyval és Chris Walkennel a Domino című filmben, ahol egy fejvadászt alakít, a címszereplőt játszó Keira főnökét és mesterért.Az amerikai sajtó szerint ez az év Mickey éve lesz és újból a csúcsra tör,vége a B kat. filmeknek.
Természetesen, semmi akadálya. Én is nagyon sok helyen kerestem már a zenéjét, de nem nagyon találtam. De akkor ezek szerint azért, mert ki sem adták. Mellesleg a filmnek a zenei supervisor-a is Ő volt.
Csak most találtam rá erre a topicra, de nagyon örülök neki. Rourke a legnagyobb színész a világon, és szerencsére mostanában tényleg felbukkan itt-ott. Például a Spun-ban ismét zseniális, és ami jó, hogy nagyon sokat játszik benne, nem csak egy kis epizódszerepet. A masked&anonymus már kölcsönözhető a tékákból, meg asszem meg is lehet venni, Az utolsó akkord címen. Ebben kevesebb szerep jut Rourke-nak, de természetesen ugyancsak felülmúlhatatlan, a film pedig érdekes. A legnagyobb filmjei közül kihagytátok a Rablóhal című Coppola filmet, amelyben a már emlegetett Dennis Hopper is szerepel többek között, és a film zseniális. Ja és valahol a neten olvastam, hogy lesz Rourke könyv, nagyon remélem hogy hozzánk is eljut majd!!
Szóval éljen a legnagyobb színész, Mickey Rourke
Ja igen, az Egy nehéz nap című alkotásban is remekel, bár itt sem sokat, a film pedig nagyon király!! És lesz valami Denzel Washingtonos film, Man in fire, és abban is játszik, ha jól tudom Amcsiban már bemutatták, de azt nem tudom, hogy ide mikor ér el.
hát nem tudom, azért számomra mindig a hippi dennis volt az igazi, aki megrendezte az Out of Bluet meg az Easy Ridert és a Tripben remekelt, persze volt még jó korszaka, de tíz éve temetjük, csúnyán elbántak vele, hogy ne mondjam, B-film karakterré csövesítésével rendezte el hollywood saját lázadó énjét, lám ezt teszi a sok LSD, minden provokátor idővel robbangató idiótává válik, vagy azért vállal szar szerepeket, hogy legyen pénze piára
s emígy Hopper szerepei s sorsa különös együtállásában a studiórendszer nagy generációs drámájáról beszél, de korántsem olyan vidáman, mint az te hiszed
Az ezévi Suundance fesztiválon 2 filmben is szerepel Mickey.A Spun-t a kritikus fulll dicsérték, a Masked&Amonymus c.opusz sztárparádét ígár.Fain lesz.
Backhem a manchesteri focista.Az általad említett filmek sem rosszak de az Angyalszív és a Sárkány Éve a spicc szerintem, nem beszélve arról , hogy azok cseppet sem B kategóriás filmek.Sajnos néhány évet elpazarolt a profi box miatt a filmkarrierjáből és utána nehéz volt újra bekerülni a cukrosdobozba.Ez a folyamat tart még most is , de mivel Ő a Király ezért nem vitás hogy összejön neki.
én is csípem egyébként mickey rourke-ot, benne van az 5 legnagyobb kedvencben. félelmetes jó fazon, van stílusa. filmjei sajnos nem mind a filmművészet csúcsai, de sebaj. b movies rule!:-)
nagy kedvenceim:
önpusztítók!!
harley davidson és a marlboro man
bullet
stb.