ajanlom figyelmedbe a route66-2003 -as verziojat, ez egy eleg reszletes europe utvonaltervezo, ami hasznalhato itthon is. Nem minden telepules van rajta utcaszinten, de a nagyobb utcak megtalalhatok szinte mindenhol.
Ha inkabb nyeuropa erdekel, akkor az autoroute/map point ms terkep talan a legjobb. Nyeuropaban utcaszintu keresheto adatbazisa van, es parameretezheto tervezo resze.
Ami mindket program elonye, hogy gps-el is osszekotheto, igy ha meg tudd oldani az autos hasznalatot - pl laprol - akkor alkalmasak navigalasra is.
Az elozo programok alternativai megtalalhatoak ppc-re is, amig igen jol hasznalhatok autoban, vagy erdei turak alkalmaval is.
A fent emlitett programokrol talalsz leiras -felet a www.glitch.hu oldalon!
Én az AUTAROUTE 2000-t használom és nagyon elégedett vagyok vele.Elég részletes, különféle kalkulációt tud /legrövidebb,leggyorsabb, látványos, saját terv szerint/.
Világos.. Én csak arra céloztam, hogy párezer forintért láttam komplett európa valamint magyarország-budapest atlaszt CD-n. Ha megtalálom a linket elküldöm...
Mogorva: Nem feltétlen warez verzióra gondoltam. A MS AutoRoute demo verziója is nagyon érdekelne, zsákbamacskát max. a vidámparkban veszek.
A többi térképes program nevére is kiváncsi vagyok, hogy feltérképezhessem a piacot. Esetleg ha van freeware program annak külön örülnék :)
Solt: Koszi a linket, nagyon klassz, de offline programot keresek.
Az egyik legjobb az interneten a www.route.de vagy a route.web.de. Mindig elerheto, terkeppel, km-liter-kijelzovel es europaszerte utca-szintu reszletesseggel rendelkezik.
Valahogy le is lehet tolteni az internetrol, de azt nem tudom hogy.
Hello!
Autós térképprogramokat keresek számítógépre. Sok jót hallottam a Microsoft AutoRoute nevű programról, ennek a letöltési címe kellene nagyon.
Előre is köszi!
Hello!
Autós térképprogramokat keresek számítógépre. Sok jót hallottam a Microsoft AutoRoute nevű programról, ennek a letöltési címe kellene nagyon.
Előre is köszi!