Keresés

Részletes keresés

bummm Creative Commons License 2002.03.21 0 0 30
Kisbarátom te itt olyan dolgokat sorolsz fel amit a gondosan megszűrt lihegő sajtó terjeszt. A valóság tegnap az RTL híradóban ezt élőben is megnézhetted volna magyarázat nélkűl,ahol is Lendvai elvtársnő közölte,hogy a 3.-ai helyszin foglalt és az intémény igazgatója közölte vele ha valamit akarnak ezen a helyszínen azt beszéljék meg a Fidesz politikusaival.Majd két másodperc múlva megjelent a képernyőn az intézmény igazgatója és elmondta,hogy IGEN azt mondta az elvtársnőnek,hogy a park foglalt és beszéljék meg a Fidesz vezetőkkel,hogy hól legyen a vita.Naszóval a két felfogás nem ugyanaz,és ha az igazgató nem szól a TV-ben akor természetesen az elferdített szöveg jut el az emberek tudatába.A második cikk miszerint a fiatalok kivonúlta!! ha jól tudom véleménnyilvánítási szabadság van és nagyon korekten nem belekiabáltak ahogy Debrecenben tették az MSZP SZDSZ bérencek,hanem egyszerűen kivonúltak.Ez azért egy normálisabb megoldás.
Előzmény: zint34 (-)
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.21 0 0 29
nagyapad jo ember!

kar, hogy nem hasonlitasz ra..:))

Előzmény: szigetelőszalag (25)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.03.21 0 0 28
Bocs, frissítés közben történt a flood.
Előzmény: szigetelőszalag (27)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.03.21 0 0 27
Személyesen?

Nagyrészt igen, de pl. nagyapámmal abszolút nem tudok normálisan beszélgetni.
Csurek, meg O.V. az isten. :(((

Előzmény: zsemlemorze (21)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.03.21 0 0 26
Nem az enyém.
Előzmény: Törölt nick (22)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.03.21 0 0 25
Személyesen?

Nagyrészt igen, de pl. nagyapámmal abszolút nem tudok normálisan beszélgetni.
Csurek, meg O.V. az isten. :(((

Előzmény: zsemlemorze (21)
egyszerűsített Creative Commons License 2002.03.21 0 0 24
No de hol vannak itten aljas támadások a szocik ellen?????

Csak nem az, hogy Werber úr hátországában aljasul már megint nem született megállapodás a békéről?:))))))))

Előzmény: kempelen56 (23)
kempelen56 Creative Commons License 2002.03.21 0 0 23
Jó taktika visszatámadni.
A nyitóbeli cikkekre reagáljatok!
zsemlemorze Creative Commons License 2002.03.21 0 0 21
"Pl. nekem van szoci meg konzervatív barátom is, meg liberális is. Vitatkozunk, de a vége soha nem az összeveszés, hanem a koccintás. És ez a lényeg."

Nekem is, pedig en mar 37 vagyok ;)

Komolyra forditva, itt az indexen rendesen mennek a népek egymás torkának, de ennek ellenére azt hiszem személyesen sokkal enyhébbek a kapcsolatok...

Előzmény: szigetelőszalag (18)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.03.21 0 0 20
Te kis toleráns, ez csak 1 vélemény a sok közül!
Nem feltétlenül magasabb a valóságtartalma, mint annak, hogy tényleg megverték.
Feltevés.
Előzmény: onof (17)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.03.21 0 0 19
Ja, direkt megverette magat a faszi a kampany kedveert... :(
Eredj már.

A tény az, hogy eddig csak jobboldali politikus-aktivistat vertek meg.
De ez a baloldal ilyen gennyes, kepes szetveretni a sajat embereit, hogy a baloldalra terelje a gyanut, igaz?

"Már nem azért, de ha valakit tényleg bézból ütővel vernek, annak leszakad a feje."

Nem tudom, en ehhez nem ertek......... ;)

Előzmény: szigetelőszalag (15)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.03.21 0 0 18
Én is fiatal vagyok, de generációnkat nem a szadi, hanem teljesen más osztja meg, már ha egyáltalán beszélhetünk megosztottságról.
Én hiszem azt, hogy a felnövekvő, már a demokráciában szocializálódó fiatalokat nem osztja meg ennyire a pártállás. Pl. nekem van szoci meg konzervatív barátom is, meg liberális is. Vitatkozunk, de a vége soha nem az összeveszés, hanem a koccintás. És ez a lényeg.
Előzmény: zsemlemorze (14)
onof Creative Commons License 2002.03.21 0 0 17
olyan szívesen letesztelném rajtad, hogy milyen ütés milyen nyomokat hagy rajtad
Előzmény: szigetelőszalag (15)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.03.21 0 0 16
Na, majd ha Maszopos emberkerol latok ilyen fotot, akkor hiszek nekik...
Előzmény: Abakumov (13)
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.03.21 0 0 15
Szegény.

Már nem azért, de ha valakit tényleg bézból ütővel vernek, annak leszakad a feje.
És erre nem válasz az, hogy a "kezemmel védekeztem", mert akkor meg a kezének kellett volna szilánkosra törnie, de ha jól tudom akkor annak semmi baja nem volt.

Az egész ügy szerintem MIÉP-lufi.

Előzmény: Abakumov (13)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.03.21 0 0 14
A kérdésed első felére van egy válaszom: a szadesz...
A masodikkal nem talalkoztam.
Előzmény: logoped (9)
Abakumov Creative Commons License 2002.03.21 0 0 13
Itt a fotója is:

Előzmény: Abakumov (11)
Abakumov Creative Commons License 2002.03.21 0 0 11
Ti csak hazudtok. Gátlástalanul.

Íme:

Megszólal az aktivista
Az összevert MDF-es Ehmann János politikai indíttatást sejt
2002. március 21. (1. oldal)

Virághalmy Sarolta
Avasárnap brutálisan bántalmazott bicskei Ehmann János MDF-es aktivista lapunknak először nyilatkozott. Állítása szerint eddig azért hallgatott az ellene elkövetettekről, mert fél megtorlástól. Közölte, hogy felismerni vélte támadójának autóját, és politikai indíttatást sejt az eset hátterében.

Ehmann állítása szerint a támadó kocsija színben és típusban is megegyezett a helyi képviselő-testület egyik MSZP-s tagjának autójával. Megjegyezte azonban: a rendszámot nem láthatta.
Ehmann Jánost vasárnap a helyi katolikus templomból hazamenet támadták meg. Az ismeretlen elkövető autójából kiszólva útbaigazítást kért, és amikor Ehmann közel ment a kocsihoz, egy számára felismerhetetlen tárggyal arcon ütötték. Az MDF-es aktivista elájult, arca súlyosan roncsolódott.
Szabó Jánosné, a bicskei MDF-szervezet elnöke elmondta: az esetnek voltak előzményei.
Az előző nap ugyanis az aktivistát és társát plakátragasztás közben fenyegette meg egy arra járó autós. Azt is közölte: Ehmann társát azóta szintén megpróbálták megfélemlíteni. Telefonon egy ismeretlen szinte szó szerint ugyanazt a fenyegetést mondta el neki, amelyet a plakátragasztás közben hallottak. Az elnök nem volt hajlandó elárulni a megfenyegetett nevét, Ehmann bántalmazása óta ugyanis – mint mondta – mindannyian a megtorlástól tartanak. Szabó Jánosné elképzelhetőnek tartja, hogy az autóból kikiabáló ugyanaz a személy volt, mint aki másnap megtámadta a szokásos útján, egyedül hazainduló MDF-tagot. Véleménye szerint kizárható, hogy a támadást személyes indokból követték volna el. Ezt az eset előtti és a későbbi fenyegetőzések is bizonyítják.
Mint mondta: a helyi MSZP-ben politizálók az utóbbi időben igen ellenségesen és agresszíven támadták a bicskei MDF-tagokat és a párt szimpatizánsait. Szabó elmondta: tudni vélik, ki áll a bántalmazás hátterében, ám közvetlen bizonyítékuk nincs arra, ki akarta megfélemlíteni az egyébként népszerű párttagjukat. Úgy fogalmazott, hogy a bántalmazás módjából kitűnik, az elkövető ismerhette Ehmann szokásait, és azt is tudhatta, hogy ezen a napon és ebben az időben egyedül meglepheti az úton.
Ehmann János elmondta: feljelentést tett a bicskei rendőrkapitányságon, amely megindította a nyomozást. Egyelőre azonban nem tudni, ki lehetett a támadó és kinek a megbízásából „dolgozott”.

Előzmény: logoped (9)
zint34 Creative Commons License 2002.03.21 0 0 10
Nem mindegy, hogy honnan olvasod az MTI hírt, én azt szeretem, ha a forrást látom, aki a sajtóközleményt kiadta, nem a kommentárt!
logoped Creative Commons License 2002.03.21 0 0 9
Te ezen csodálkozol?
Kik osztják meg a társadalmat és heccelik a fiatalokat? Nem a baloldal.
Előzmény: prézlimájer (4)
A Károly Creative Commons License 2002.03.21 0 0 8
Magyar Nemzet:
Nem tiltották ki Medgyesyt.
Kitiltották Medgyesy Pétert a Millenáris Parkból-mondta tegnap Lendvai Ildikó MSZP -alelnök. Az
intézmény vezetője ugyanis nem tudott válaszolni
tegnap arra a kérdésükre:van-e szaabad helyiségük
április3-án, este nyolc órára. Az Mszp így új helyszínt keres, az általuk szorgalmazott kormányfőjelölti vitának. Klacsmann Péter vezérigazgató lapunknak elmondta: félreértésről van szó, a Fidesszel azért kell egyeztetnie, mert
eredetileg ők voltak a hely megrendelői.
A baseballos támadások eddig csak a jobb oldalt
érték, legutobb vasárnap Ehmann János Mdf-es képviselő-jelöltet.
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.03.21 0 0 6
Örülök, hogy jókedvre derítettelek, ez igazán felemelő. :)))
Előzmény: Törölt nick (3)
zsemlemorze Creative Commons License 2002.03.21 0 0 5
A gépkocsi volt szervezett, vagy a legények?
Nem mind1!
Egyébként egy MSZP-s politikus szaván kivül bizonyíték van? Mert anélkül vagy elhiszem, vagy nem....
prézlimájer Creative Commons License 2002.03.21 0 0 4
Egyrészt necces, másrészt viszont érdekes, hogy olyan sosincs, hogy mszp-sek próbálnak meg miépeseket, vagy fideszeseket megverni. Ez nagyon érdekes...
Előzmény: szigetelőszalag (1)
mpd Creative Commons License 2002.03.21 0 0 2
Azannya! Hisz ez már valódi fasiszta diktatúra!!
szigetelőszalag Creative Commons License 2002.03.21 0 0 1
Necces párthonlapot idézni, mint autentikus forrást...
Inkább hírügynökségi jelentést, az objektívabb!
iudex Creative Commons License 2002.03.21 0 0 0
Na ma jó nap0m van. Újabb 0. Sőt, egyszerre hár0m is!!!!
zint34 Creative Commons License 2002.03.21 0 0 topiknyitó
Aljas kormány támadások Medgyessy és az Mszp ellen
1.)A MILLENÁRIS PARK POLITIKAILAG FOGLALT
Bővebben
2.) Jobboldali Provokáció az ELTÉN
Bővebben
3.)Szervezett gépkocsis baseball ütös verőlegények a városban
Bővebben

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!