Keresés

Részletes keresés

Póli Creative Commons License 2002.03.21 0 0 34
Akár az ördöggel is a bolsik ellenében !

(Istenem... Hol van már a jó Churchil, aki szerint akár az ördöggel is a nácik ellenében..)

Előzmény: kis pimasz (32)
stni386 Creative Commons License 2002.03.21 0 0 33
Nem voltam ott semmilyen rendezvényen, csak március 14-én, és ott ilyenről nem volt szó. Ez mind a saját józan észrevételem a fidesz szemtelen, pofátlan, rabló politikájáról.
Előzmény: monfondir (23)
kis pimasz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 32
Ááááá! A Fidesz nem önös érdekből, hanem kizárólag a választók felhatalmazása alapján lépett koalícióra Torgyánnal. Az a jó, hogy utólag mindent a választókra lehet fogni.
Jobbosok! Ti valóban akartátok, hogy a Fidesz összeházasodjon Torgyánnal?
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.21 0 0 31
Reszemrol nem szeretnek egy olyan kormanyt, amelyik megvalasztasa utan azonnal hazugsaggal inditott ("nem fognak az FKGP-tal szovetsegre lepni").
Ezek utan hogyan hihet nekik barki?

Persze, lehet azzal magyarazni, hogy szukseguk volt ra.
Csakhogy most is szukseguk van a MIEP szavazatokra.
Ezen kellene gondolkozni.
Mert ez nagyon veszelyes jatek.
Volt mar egyszer ilyen.

takacsi Creative Commons License 2002.03.21 0 0 30
Gondolom, ma az Új Baloldal radirozza le a gyagyatv, meg az MSZP, Szdsz segítségével a Fideszt.
Csak a MIÉP ne szerepelhessen!
Bravó Fidesz!
RGABOR Creative Commons License 2002.03.21 0 0 29
Hát ezt nagyon sajnálom. Pedig milyen jól mutatott volna tegnap Németh úr mellett egy jól megtermett kereszténydemokrata, esetleg Jeszenszky vagy netán maga Torgyán doktor. De ha már így van, akkor a Fidesznek szoknia kell, hogy már csak ők az erős bástya.
Előzmény: kis pimasz (28)
kis pimasz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 28
Persze, hogy nincsenek. Beolvadtak a Fideszbe. A jobb oldalon most már csak Fidesz van, meg MIÉP (aki számít)
Előzmény: RGABOR (26)
stones Creative Commons License 2002.03.21 0 0 27
Azt hittem, hogy a Natália Orális sorozatoknál nincs rosszabb.
Este, fáradtan tv-t nézenék, itt is vita, ott is vita.
ELÉg ELÉG ELÉG!
Sorozatot akarok,Sorozatot akarok,Sorozatot akarok, Rosalindát akarom!
Private GOLD
RGABOR Creative Commons License 2002.03.21 0 0 26
Nem értem a problémát. A FIDESZ elhatárolódott a MIÉP-től, de melléállhatott volna még néhány párt pld. kereszténydemokraták, MDF, kisgazdák. Vagy ezek már nincsenek?
takacsi Creative Commons License 2002.03.21 0 0 25
Ez engem is érdekelne.
Bár gondolom gyagyatévé szándékkal Fidsz egyetértéssel.
Előzmény: akikeres (24)
akikeres Creative Commons License 2002.03.21 0 0 24

Valami infót kérhetnék arról, hogy a MIÉP hogyan és miért maradt ki a műsorból? Forrással együtt, ha lehet! Előre is kösz.
monfondir Creative Commons License 2002.03.21 0 0 23
Aha! Szóval te is ott voltál a március 15-én, a gyűlésen. A pártelnököd is ott mondott ilyen ökörséget. Recsket az ő elődpártja finanszírozta egyébként, csak a rendkedvéért. Olvasgasd csak a Viktort, nézd a retek klubbot, a muszter utód csiga TV-t. Élvezzed a cirkuszt. Ja, és menj el szavazni! Ne hogy Recskre kerülj :(
Előzmény: stni386 (21)
takacsi Creative Commons License 2002.03.21 0 0 22
Azt nem értem, hogy a Fidesz miért megy bele ilyen hülyeségekbe. Rendben van, kétpártrendszert akarnak. De. Nyerni nem? Két emberüket lefocizták már a pályáról. Ne feledjük a csigatévé is ellenük van, nemcsak a többiek!
Thürmer szalonképesen ütheti a Fideszt a képernyőn, a MIÉP szalonképtelenül nem védheti a magyar érdeket?
stni386 Creative Commons License 2002.03.21 0 0 21
Mekkora értelmi színvonal kell ahhoz, hogy valaki képes legyen látni, hogy a fidesznek az ország csak eszköz arra, hogy a fiatalkorukban elnyomott hatalomvágyat most éljék ki rajtunk?
Kommunistáznak jobbra-balra, nem hiszem, hogy OV tanulhatot volna külföldön ha a szülők nem lettek volna A párt hű szolgái. Az igazság az, hogy úgy ahogy régen, ma is, ha nem a hatalommal egyezően gondolkodsz, cselekszel, akkor hazaáruló, szemét magyartalan vagy. Mi lesz a következő négy évben elvisznek Recskre megtanítani, hogy hogy kell gondolkodni? Ne foglalkozzunk hogy lopnak és a pofánkba röhögnek, mi csak élvezzük a cirkuszt (nemzeti színház, olimpia, tüzijáték) és fogjuk be a pofánkat.
Póli Creative Commons License 2002.03.21 0 0 20
"Európának így is lőnek, ha Orbán marad hatalmon!"
Á, nem hiszem. Tudod mi pénzt lehet lenyúlni az Únióból ?! :) Nem fogják azt elpuskázni, ha a MIÉP bicskája nem lesz a hátukban (azaz a MIÉP segítsége nélkül is parlamenti többségük lesz).
Előzmény: kis pimasz (19)
kis pimasz Creative Commons License 2002.03.21 0 0 19
Európának így is lőnek, ha Orbán marad hatalmon!
Négy év múlva meg egyik bedarálja majd a másikat (Fidesz-MIÉP), ha ugyan atomjaira nem hullik addig a konc fölötti nagy marakodásban az egész mesterséges jobboldali kóceráj.
Előzmény: Póli (17)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.21 0 0 18
"Miért nem Martonyi vitázott inkább ? Ő biztosan felvette volna a versenyt az "egységfronttal" ! "

Martonyi külföldön van/volt.

Érdekes felállása volt az hétszentség...
Viszont csökkent értelmű lehet az akinek nem állt fel a szőr Thürmer mondókáján...
Brrr...

Szent-Iványi hülyeségei meg nem hiszem hogy sokakat meggyőztek volna...
Szanyi halovány volt, igaz a Németh is.
És en bloc a műsor.

Nahát:)

Előzmény: Törölt nick (7)
Póli Creative Commons License 2002.03.21 0 0 17
Nem, sajnos nem szükségszerű, kedves prézlimájer.
Sőt, szerintem kész csoda lenne, ha megbukna a kormány, de ennek ellenére ne vonj le ebből túlságosan "erős" következtetéseket a magyarság átlagos szellemi színvonaláról...
Két okból kifolyólag:
Egyrészt valóban gazdasági konjuktúra van Magyarországon. 98-ban ez még nem érződött (közel volt még a Bokros-sokk), de a 6. évben már azért sokak látják ennek jeleit (látják, még ha a zsebükben nem is érzik!). Ebből futja a kormánynak árvízi töltésekre, koncesszió nélküli autópálya építkezésekre, kedvezményes lakáshitelre, diákhitelre stb.
Másrészt 4 éven át annyi pénzt áldozott - rettentő profi módon, lásd Terror Háza - a kormányzat agymosásra, hogy ha ennek nem lenne legalább 193 + 1 parlamenti hely a végeredménye.... hát, én nagyon csodálkoznék...

Ez van, sajnos.
És inkább ez folytatódjék, minthogy a MIÉP támogatását vegye igénybe - mert ha kell, meggyőződésem, hogy skrupulusok nélkül igénybe fogja venni - a kormány, mert akkor lőttek Európának !

Előzmény: prézlimájer (15)
Gerenda Creative Commons License 2002.03.21 0 0 16
RAMBO,

"Én pl. már nem bírom a politikai vitákat nézni. Egy nap átlag 3-5 percig nézek legfeljebb politikai műsort,"

Ez túl sok. Én gyakorlatilag egyáltalán nem nézek, hallgatok politikával (különösen: belpolitikával) kapcsolatos műsort, legfeljebb nem kapcsolok el elég gyorsan, ha egy-egy besunnyog a látó- és hallóterembe. (Az "életterembe", hehe:-))) Hosszú évek óta folyamatosan csökkentem az adagomat. Még így is több politikai infó jut el hozzám, mint szeretném.

Próbáld ki Te is a politika-elvonást!:-)

G

Előzmény: RAMBO (3)
prézlimájer Creative Commons License 2002.03.21 0 0 15
"De a bukásuk nemhogy nem szükségszerű, de nem is valószínű, szerencsére."

A szükségszerűséget továbbra is fenntartom, mert nem lehet ideológiai nyomás alatt tartani az embereket egy állítólagos demokráciában huzamosabb ideig. Annyira TALÁN már felnőtt Magyarország, hogy az emberek nem szeretik ha megmondják nekik hogy mit helyes gondolni. Ha nem, akkor felülvizsgálom a magyarság átlagos szellemi színvonaláról alkotott eddigi véleményemet. A valószínűség pedig elég nagy. Nincs markáns különbség a két nagy párt népszerűsége között. Egyelőre úgy néz ki, hogy vagy megbuknak, vagy nem. Az pedig 50%

"Mert amiket elmondtál, az hatványozottan érvényes az őket megelőző kormányra."

Ezzel nem értek egyet. Ők nem népszerűsködtek. Loptak, de nem röhögtek a pofádba, hogy úgysem tehetsz ellene semmit. A Bokros csomagról komoly szakember nem mondja, hogy szükségtelen volt. A lehető legnépszerűtlenebb lépés volt, amihez az Orbán kormánynak meggyőződésem, hogy nem volna bátorsága. Bele is buktak. Ismerve Orbán mentalitását, hiszem, hogy bármit elkövetne, hogy ilyen lépést soha ne kelljen megtennie, mert ez a hatalmába kerülne. Az pedig mindennél fontosabb. Az ország eszköz, a hatalom cél. Ez a jelszó, ez a fidesz szlogenje.

Előzmény: mpd (4)
Póli Creative Commons License 2002.03.21 0 0 14
Köszi.
Valószínűleg a jogállamiság talaján álló jelenlegi törvények nem teszik lehetővé mindeezeknek a végrehajtását, azért nem vágott bele a kormánypárt.(Pl. a nyílt "MEGNEVEZÉS"-t bizonyítani kell. Hiába hiszi valaki, hogy pl. a jelenlegi belügyminisztert az alvilág lepénzelte, de ha ezt nem tudja bizonyítani és mégis nagy nyilvánosság előtt ezt hírdeti, akkor olyan pert kap a nyakába, hogy belezöldül.Ezek szerint vagy nem hiányzott a Kormánynak az ilyen perek ezrei, vagy kriptokommunistákkal van tele a Fidesz...)

Természetesen meg lehet az "akadályozó" törvényeket változtatni, de akkor már elhagyja a Harmadik Magyar Köztársaság a jogállamiság talaját - Európával egyetemben...

Előzmény: mpd (10)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.21 0 0 13
Thürmert egyáltalán milyen alapon hívták meg? Nem is parlamenti párt!
epdm2 Creative Commons License 2002.03.21 0 0 12
Szerintem sincs rendjén, hogy egy rögtönzött kereszttüzet indít a TV2. Nem tudom, hogy hány fordulója lesz még, de elég kiegyenlítetlen a vita.
Hárman támadnak egyet, és tök mindegynek tartják, hogy az az egy fideszes mit mond.
Érdekes, hogy kisgazdát és miépest nem hívnak meg, de egy Thürmert igen.
mpd Creative Commons License 2002.03.21 0 0 11
No, úgy látszik, egyformán gondolkodunk.
Előzmény: takacsi (5)
mpd Creative Commons License 2002.03.21 0 0 10
Hát akkor ezredszer is veselkedjünk neki:
elszámolás a múlttal. A bűnösök, gyilkosok, rablók és gurulódollárosok MEGNEVEZÉSE, nyilvánosságra hozni mindent, ami csak megmaradt, a kommunizmus áldozatainak legalább gesztusszerű kárpótlása (nem feltétlenül pénz formájában).
Tudjuk csak meg, ki mit csinált, ki mit szerzett akkoriban.
Enélkül nem lesz sose tiszta közélet. Amíg nem történik semmi, megy a sanda célozgatás, mutogatás: kinek jó ez?
Előzmény: Póli (9)
Póli Creative Commons License 2002.03.21 0 0 9
Lehet, hogy off topic, de mi az hogy a "rendszerváltás befejezése", amit a Fidesz ígért, Te nagyon vártál, és végül nem tették meg ?
Volt MSZMP tagok deportálása, vagy micsoda ?
Előzmény: mpd (4)
Chimay Creative Commons License 2002.03.21 0 0 8
No, azt én sem értem, hogy milyen alapon lehet kihagyni egy vitaműsorból egy parlamenti pártot, amelyik 176 jelöltet állított.

Ennyit a leninTV-ről.
Egyébként kár aggódni, szvsz ez a tv már kiszelektálta magának a nézőit, max. nyerhet a Fidesz, ha szerepel benne... (a hírműsorok amúgy csak Medgyessy kampányhíradók)

bean Creative Commons License 2002.03.21 0 0 6
Nagyon egyetértek. A Fidesznek nem lenne szabad olyan műsorban résztvennie, amelyben egy parlamenti pártot bojkottálnak. Mire jó ez?
Előzmény: mpd (0)
takacsi Creative Commons License 2002.03.21 0 0 5
Én meg neked adok igazat:
"A népek meg beleunnak abba, hogy bármelyik adóra kapcsolnak, vitaműsor van. Megunják és kevesebben mennek el szavazni!!! Ez megintcsak az MSZP-nek jó."
Engem igazán érdekel a politika, de már félve kapcsolom be, vagy át a Tv-t.
Undorító. Csak beszélgetnek, propagálnak, vitatkoznak. Állandóan fülberágnak, hazudoznak.
Politikus(?) barmok.
Előzmény: mpd (0)
mpd Creative Commons License 2002.03.21 0 0 4
Jól mondod: véleményed szerint.
És az enyém is hasonló: sokkal többet lehetett volna tenni.
Kétségtelen, hogy sok minden hasznosat is tettek, belekezdtek olyasmikbe, amiről eddig mindenki csak beszélt. Az első kormány volt, aki adott is, nem csak elvett.
De az ígéreteikből pont azok nem teljesültek, amit pedig vártunk, nagyon vártunk:
1. Privatizációs ügyek felülvizsgálata.
2. A rendszerváltás befejezése.

De a bukásuk nemhogy nem szükségszerű, de nem is valószínű, szerencsére. Mert amiket elmondtál, az hatványozottan érvényes az őket megelőző kormányra.

Előzmény: prézlimájer (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!