namost a rendezvény MSZP-s...elképzelhet?nek tartom, hogy FIDESZES a küld?...de én akkor is az mszpre vagyok dühös...és én is tudom kire szavazok! :))
bocs az szdszt?l, amiért el?ször rájuk kentem, csakhát nem gondoltam volna, hogy a mi szeretett Árpi bácsink egy MSZP-s szoci kampányhoz adja a nevét..mentsük meg a demokráciát...ja..és a szocializmus alatt mi volt...szemetek...van pofájuk most itt a demokráciáról pampogni, mikor tizenX évig itt szipolyozták a magyart...
na persze. de az hogy vkinek nem áll fel, az nem köthető a kampányidőszakban a politkához, hanem az szoc. magánprobléma.
nekem ez a level (amit 6x kaptam meg (ma) eddig aztán kitiltottam a Spamot a maffia.hu-n) erősen fidesz-szagu, ami tovább rontja a szememben ugyse tul rozsás helyzetuket. igaz én már tudom kire szavazok.
bárki is kuldte, mindenesetre etikátlannak tartom
Received: from host2.indyserv.net [192.204.160.26] by mail.tiszanet.hu with ESMTP
(SMTPD32-7.04) id A1FA256C0124; Wed, 20 Mar 2002 20:24:42 +0100
Received: from nobody by host2.indyserv.net with local (Exim 3.34 #1)
id 16nlhF-0000XX-00
for kulikl@mail.tiszanet.hu; Wed, 20 Mar 2002 14:24:29 -0500
To: kulikl@mail.tiszanet.hu
Subject: Koncert 23-an
From: koncert@koncert.hu
Message-Id: Date: Wed, 20 Mar 2002 14:24:29 -0500
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname - host2.indyserv.net
X-AntiAbuse: Original Domain - mail.tiszanet.hu
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [99 99] / [99 99]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain - host2.indyserv.net
X-RCPT-TO: Status: U
X-UIDL: 4250
Tisztelt Honfitarsunk!
Legszentebb tarsadalmi, politikai ertekeinket a koztarsasag eszmenye foglalja keretbe. Valamennyiunk kozos feladata a szabadsag, az emberi meltosag, a demokratikus nemzeti orokseg megtartasa, vedelme es kiteljesitese.
A harmadik Magyar Koztarsasag hivei ma veszelyben latjak ezeket az ertekeket. Rank var a feladat, hogy nyilvanos osszefogassal tegyuk vilagossa: az emberseg elorebb valo a hatalomnal, a parbeszed a fenyegetesnel, a befogadas a kirekesztesnel.
Mondjuk el kozosen: szabadsagunk nem elado, a Magyar Koztarsasag valamennyiunke!
A fentiekben megfogalmazottak tamogatasara - az Emberarcu Politikai Kulturaert Alapitvany kezdemenyezesere - a magyar konnyuzene szamos nagyszeru kepviseloje 2002. marcius 23-an 17.00 oratol "Koncert a koztarsasagert" cimmel nagyszabasu rendezvenyt tart Budapesten, a Kossuth teren.
A koncert fovednoke Goncz Arpad, a Magyar
Koztarsasag volt koztarsasagi elnoke.
Kerjuk, jojjon el es csatlakozzon hozzank, hiszen ha nem akarjuk veszni hagyni mindazt, amit az elmult tizenket evben kozos erofeszitessel megteremtettunk, akkor ma rajtunk a sor: mondjunk igent a demokratikus Magyar Koztarsasag eszmejere!