Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.19 0 0 4
Az "Áldassék a neve" (mármint a Fidesznek) gondolom csak vicc, A "Dunába lövetés" viszont már a nácikat idéző gondolat volt. Amúgy szerintem nézzétek a közTV-t, és akkor majd boldogok lesztek, mert az szeretett vezéretek dicsőségét hirdeti.
takacsi Creative Commons License 2002.03.19 0 0 3
Elképesztő műsor volt.
El is kapcsoltam róla. Ekkora hazugságokat...
atipatibarátja Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2
Nem lehet liberálbolsi a TV2! hiszen francia érdekeltságű:))))) A franciák csak jót hoztak eddig a magyaroknak:))))
Irodalmi nagyjaink is Párizst majmolták, Budapest építészete magán viseli Párizs nyomát!
No jó, a Fort Boyard azért nem olyan jó, mert a Vizi is benne van:DDDDD De a Zsuzsika csinos, mint minden hebron rózsája:)))))
És a sok CORA???? A kedvenc árúházam! igaz, hogy idehozzák a rengeteg otthon eladhatatlan árújukat, de mégis!
Tessék???, hogy a Svábi???? nézd el neki! Megfizetik. NYC-ben is annak gazsulálna, akik megfizetnék:DDDDDD
ÉLJEN A PANNON RÁDIÓ!!!! Mikor lesz végre Pannon TV???????????????????
kwijibo Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1
amugy a müsort nem lattam, de ide masolok egy beirast, ami hüen tükrözi velemenyem:

"Minden cikk amely kritizálja a jobboldalt, politikai színezetű. Csak azok a cikkek hitelesek, amelyek elismerik a kormány működésének nagyszerűségét, a fideszközeli cégek szükségességét, azok működésében semmi kivetni valót nem találnak és semmilyen kritikával nem élnek. Sajnos azonban baloldalról ilyen cikk nem szokott megjelenni, ergo mind hazugság. Demagógia is csak baloldali van, mert a nemzeti jobboldal az ország felemelkedését, míg a baloldal az ország hanyatlását akarja. Nyilvánvaló, hisz a baloldal megtéveszti az emberek millióit, miközben azok nem veszik észre, hogy saját országuk ellen használják fel őket. Meg kell tehát menteni őket, hogy megmenthessük az országot! Azt a sok becsapott embert, akiket hiszékenységüknél fogva vezetnek a posztkommunisták, hogy eszközként használva taszítsák örvénybe az országot, miközben a verejtékkel megkeresett adóforintokat álnokul felhasználva építsék majd saját rózsadombi villáikat és tokajhegyaljai birtokaikat. De mi igaz nemzeti elkötelezettségű felelősség és nemzettudattal rendelkező magyar állampolgárok nem hagyjuk ezt, és teljes mellszélességgel támogatjuk a hepiend, az ezüsthajó és egyéb káeftéket, amelyek milliárdokat áldoznak a nemzet felemelkedésének oltárán! Nem hagyjuk, hogy a kommunisták ezeket a pénzeket mindenféle utazgatásokra, ceremóniákra, badar filmek készítésére és egyéb marhaságokra költsék! Éljen a kormány!"

kwijibo Creative Commons License 2002.03.19 0 0 0
Szerintem a Fidesz akkor is egy nagy 0!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!