Dali képeit lehet utánozni, de ugyanazt a világot amit ő látott és ábrázolt, más nem láthatja.
A te világod, felfogásod gyökeresen különbözik legtöbbünkétől: sokkal sötétebb, nyomasztóbb, negatívabb színeket látsz mint a többség, tehát hiába lenne tehetségem(ahogy nincs) az íráshoz, sosem adhatnám vissza az általad látott és érzékelt élmények lenyomatát.
( megvallom, amíg nem láttalak élőben azt gondoltam, hogy az élet súlyosan kitolt veled valami öröklött vagy szerzett testi rendellenesség képében, és ettől alakult ki ez a látásmód, ami a sötét-nyomasztó gondolatokat és hozzáállást okozza. persze tudom, a sorsnak van még jónéhány más eszköz is a tarsolyában, és az is lehet, hogy mindez csak játék és ámítás, bár valamiféle belső hajlam nélkül ez nem lehetne ennyire valószerű)
-...-...-igen, és kártyát is vetek, meg babból is jósolok :-))
vannak még apró szintaktikai hibák az utánzásodban.. szerintem először próbáld meg ezeket leküzdeni! ha elég kitartó vagy, talán előbb-utóbb magad is megírod azokat a novellákat..
felhívom figyelmed arra az alapvető tényre, hogy magamnak tartom fenn a jogot annak megítélésére, hogy az adott varjú-novella vacak-e vagy sem
(na persze, ha lesz végre mit megítélnem..)
egyébként e topic bevezető soraiban olvashattad, hogy írói képességeidbe vetett (megelőlegezett) bizalmam töretlen, s a pozitív hozzáállás részemről az alapfelszereltséghez tartozik.
ó vapiti, te valódi széplélek!
ilyen finomancizelláltan még sosem hülyéztek le :-)
mindenesetre fontold meg: én már több olyan emberről hallottam, aki túlélte, hogy alkotásai közismertté váltak.
Sőttt!
olyanról is rebesgettek vala (jaj minő borzalom!), hogy voltak olyanok, akik bizonyos népszerűségre és megbecsülésre tettek szert műveik alapján.
tudom,neked mindez nehezen hihető..
:-)
aha, ott sajna megmentettem néhány értelmetlenkedő életet ironick-fasizmusommal.. de organick nem én voltam, hanem valaki, aki később pont a novelláimon keresztül próbálta érzékeltetni, hogy mennyire nem érdemlem meg a létezést..
Gondolom, mert a kicsinyesség nem ismer határokat.
Amúgy meg mégegy dolog eszembe jutott.
Ha tényleg nem provokáció amit csinálsz, és "ártatlanul" azt képzelted, hogy valaki ide nyilvánosan kiteszi az irományait, hogy is fogalmazzak, hgy ne legyen sértő, szóval nagyon egyszerű teremtés lehetsz.
Ha meg rosszindulatból csináltad, akkor meg annyira rosszul sikerült, hogy tényleg nagyon egyszerű teremtés lehetsz.