Keresés

Részletes keresés

sean kennedy Creative Commons License 2010.11.25 0 0 117

nagyon fontos lenne segítsetek légyszí :S

sean kennedy Creative Commons License 2010.11.24 0 0 116

hello őő msot regisztráltam és segítség kéne a ps3-as sonic the hedgehog játékban! aki tud segíteni az íron már vissza légyszí :D köszi
és örülök h nemcska én szeretem ezt a játékot :D

Chao Master Creative Commons License 2007.06.02 0 0 115
Alkut ajánlok. Ha valaki meg tudja mondani nekem hogy honan a fenéböl lehet letölteni a sonic riders demóját akor én meg át küldöm E-mailban a teljes sonic heroest.
Chao Master Creative Commons License 2007.05.12 0 0 114
Van egy ős régi és tök gagyi sima mászkálós nem is 3-D-s sonicos játék de nekem tetszik a neve Sonic Zone. Le lehet tölteni és garantálom hogy nincs virus a honlapon.
Probáljátok ki szerintem megéri.
styber Creative Commons License 2007.01.09 0 0 113

Na én tök felhagyva minden reménnyel hogy valaha is választ kapok írtam csak ide anno aztán most nézem csak... :)

Egyetértünk, a 16bites műfaj egyértelmű királya a Sonic&Knuckles, 2d-sekből a kedvencem.

A GameGear-es verziók piszok nehezek... a 2-ővel én se jutottam többre.

Minden Sonic játékkal játszottam, és 90%-ban végig is vittem őket, egészen a Dreamcast haláláig, onnantól most nagy a szünet, mert minden piszok drága, na majd betámadom őket ha retro lesz. :-)

Kell valakinek Dreamcastre Sonic Adventure 1 esetleg? érkezett hozzám pár új darab!

Amúgy kikérem magamnak, én vagyok a legnagyobb Sonic rajongó sajnálom sajnálom.

A Sonic-ok amik konkrétan a kezemben vannak most - de ezek mindig is nálam lesznek, nincs az a pénzügyi mélyrepülés ami miatt eladjam őket - a következők: Sonic Adventure 1 és 2 Dreamcastre, gyönyörű új állapotban mindkettő. Egy 10-esembe fájtak ők ketten.

Amik megfoghatóan nálam VOLTAK: Sonic 1 Master System-re, aztán Mega Drive-ra Sonic 1, Sonic 2, Sonic & Knuckles

A maradék emulátor... sajna, ha nem állnék ilyen trágyán zsozsóval, hüde, hüde itt virítana mind a polcon :)

He, oli, te 30 éves vagy, váúv zsír :-) ilyenkor jobban érzem magam hogy érettebbek is tudják élvezni az ilyesmiket.

oli576 Creative Commons License 2006.12.27 0 0 112
Én régen nemsok fantáziát láttam a Sonic játékokban, inkább MARIO párti voltam. Az éven megszereztem a Sonic1-et Game Gear-re és nagyon tetszik (végigvinni még nemsikerült). Sega Megadrive-on megvan a Sonic and Knuckles, na az nagyon ütős játék. A grafikája hihetetlen, a Mario játékok grafikáját magasan veri, sokat kihoztak a gépből. Mondjuk nehézre is sikerült a játék -legalábbis számomra. (emulátoron van még pár rész, de az emulátor nem adja vissza az eredeti gép hangulatát.)
Game Gear-re megvolt a Sonic2 is, de az első pályasorozatot sem tudtam végigvinni :(.
Chao Master Creative Commons License 2006.12.20 0 0 111
Hát van valami abban hogy ritkák a szonic fan-ok de én anyira szeretem a sonicot hogy száz rajongoval is föl érek.A gond csak az hogy em tudok sonicos játékokat szerezni.Az egyetlen sonicos játékom a sonic heroes.Neked mik vanak?
Előzmény: styber (110)
styber Creative Commons License 2006.10.28 0 0 110

Woddafakk hez hepönd... kihaltak a Sonic-ozók Magyarországról? emberek éledni!!!

Sonic Adv 1-2 témában nyugodtan forduljatok hozzám ha gond van :)

Amúgy ha van ép magyar aki megengedhet magának egy x360-as kütyüt, és megszerzi rá az új Sonicot, tessék beszámolni! ;-)

Ja és keresek Dreamcastre Sonic Adventure 2-őt szépet és jót leírással!

super sonic Creative Commons License 2005.11.23 0 0 109
a sonic ott énnis szeretem!!és te ismered sonic  ott??!!
Előzmény: emp (107)
emp Creative Commons License 2005.01.27 0 0 108
előbb kellett volna olvasnom! már látom, ez konzolos topic, bocsesz
emp Creative Commons License 2005.01.27 0 0 107

talán van értelme felhozni.

csak azért kerestem rá a Sonic szóra, mert a lányomnak nemrég kellett megszereznem a játékot. gondoltam, talán tudok némi okosságot gyűjteni itt.

most pár napja pedig kiderült, hogy már létezik a második a rész, a Sonic Heroes.

most felváltva nyomatja a kettőt. biztosan akad itt olyan, akit ez is érdekel.

akkor most nekiállok végigolvasni, nem túl hossú :)

Előzmény: neo8824 (-)
Akvalina Creative Commons License 2004.07.11 0 0 106
[image1] Bocsi az előbbi bénázásom miadt! Ezzel ki engesztelhetlek benneteket? Én rajroltam! Shadow (Árnyék) ki pánikol, mivel Rouge (Rúzs) megivott egylöttyöt, mitől kisbaba lett, Sonic (Hangsebesség) ki ámélkodik, Knuckles (Ököl) ki nem bírja ki nevetés nélkül, Tails (Frakk) ki mérgesen nézi a fejére nehezedő haverjaira! ^,^ No Hogy tettszik? Egy FanStorymnak, Kis képkockálya, azaz címlapja! ^,^ S mégegyszer bocsi!
Akvalina Creative Commons License 2004.07.11 0 0 105
Sziasztok! Igaz én itt még új vagyok, de lenne egy kérdésem a SONIC Adventure DX Director's Cut-tal kapcsolatban! HOGYAN LEHET LEGYŐZNI AZT AZ ÁTOK DR. EGGMAN-T SONIC TALÁN UTOLSÓ KÜZDELMÉNÉL? Túljutottam az Elveszett Világon, s a Robotkiképzőn is átjutottam! S most mit tegyek? Ja igen! S AMY VEL HOGY A FENÉBE VIGYEM ÁT AZ EGG CARRIALS-SO PÁLYÁT? HOGYHA MINDÍG AGYON AKARNAK LŐNI, MERT HA TÚL SOKAT ÜTLEGELEM SEBEZHETETLEN LESZ? ÉS AZT MEG NEM AKAROM! Plussz egy kérdés! HOGYAN LEHET BIG-GEL HORGÁSZNI? CSAK EGYSZER FOGTAM KI FROGGY-T, AZ IS CSAK VÉLETLEN VOLT! Hát ennyi lenne! Előreis köszi a segítséget! ^,^ SSS OOO NN N I CCC ! ! ! S O O NN N I C !! !! !! SSS O O N N N I C ! ! ! S O O N N N I C SSS OOO N NN I CCC ! ! !
Törölt nick Creative Commons License 2003.12.30 0 0 104
Kellene egy segítség!
Knuckles-el járok a dzsungelben, két szobrocskát kell megtalálnom. Az egyik már megvan, hiszen azt egyből meg lehet találni. Na de hol a rákban van a másik, az ezüst színű szobor?
Fel-alá mászkálok a dzsungelben és sehol nem találom!
segítsetek!
Shadow_THH Creative Commons License 2003.10.17 0 0 103
Méghogy az én fórumom lassu :D hát ez se semmi!
Shadow_THH Creative Commons License 2003.10.15 0 0 102
wow van ilyen topic is :) sziasztok
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.25 0 0 101
Aki még nem tette volna meg az gyorsan rohanjon el a www.576.hu-ra és töltse le a Sonic Heroes trailer-t!!! Nagyon jó lesz ez a játék!
aramir Creative Commons License 2003.07.02 0 0 100
Bár nemvagyok Sonic-fan, de azért megosztom veletek ezt az infot:

ftp://anonymous:i.test.ca@216.254.105.69:21/Public/ / / / / / /__/Xtra/ScaNNed/by d0rM03D/PUB/Uploades/[ ENG ]/

Sonic the Hedgehog 10th Anniversary (MP3)

Bár szerintem a Castlevania zenéje jobb :)

neo8824 Creative Commons License 2003.07.01 0 0 99
2 link:

http://www.dream-avenue.com/SonicTV/2003_Sonic_X/Episodes/

www.brokenlight.net/sonicx

tessen:)

Neo

Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.01 0 0 98
Hogy nézed? Van egy weboldal ahonnan elvileg le lehetne tölteni őket, de csak az első kettő van fenn :(
Előzmény: neo8824 (97)
neo8824 Creative Commons License 2003.07.01 0 0 97
Hali!

Itt az idő felhozni a topikot...
Na szal,ha GG csak Sonic játékok miatt kellene,akkor az új Sonic Adventure DX-ben mind a 12-t meg lehet nyitni! :)
Más:Sonic X-et nézi vki?Nagyon király:)

Csá

Neo

Xtian Creative Commons License 2003.06.13 0 0 96
nincs meg valakinek sega game gear-re? nekem megvolt régen és voltam olyan hülye hogy beadtam egy bizóba!!
X
Előzmény: Törölt nick (95)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.12 0 0 95
Úgy látom, hogy ez a topic végleg meghalt :(

Béke poraira.

Törölt nick Creative Commons License 2003.04.16 0 0 94
Azt hiszem épp itt az ideje, hogy felhozzuk ezt a topic-ot. Már túl mélyre süllyedt...

Az a felhozásra az ok, pőedig a következő: elindult (japánban) a Sonic X nevű anime sorozat. A képi világa a Sonic Adventure-ök megjelenítésére épül. Ha jól vettem észre a karakterek is a Sonic Adventure 2-ből vannak (persze a nem-emberi karakterek). Bár található egy a Sonic Advance 2-ből is.

Van belőle letölthető verzió is, angol felirattal (még csak az 1. rész).

Egy-két részt láttam szinte az összes Sonic-os rajzfilmből, de egy sorozatot leszámítva (sajna a nevét nem tudom), nem igazán voltak jók, mert nem volt pörgős az akció (ami pedig a Sonic játékoknak, így a filmeknek is, alapfeltétele). Nos ez erre semmiképp nem mondható el. Gyors, pörgő akció, ami azonban nem csap át unalomban, megfelelő időben jön egy kis szöveges rész is :)

Összegzés:
Aki Sonic rajongó, az mindenképp nézze meg!!!

U.I.:Persze meg van benne a szokásos japán stílus is (ami minden anime-re jellemző), de én szeretem, szóval nem zavar.
U.I.2:Most jut eszembe, hogy linket nem mondtam :) Szóval innen szedhető le: http://www.planetdreamcast.com/sonic/see/sonic_x/01.html
U.I.3:Persze aki olvassa az 576 Online-t, annak ez nem újdonság ;)

Törölt nick Creative Commons License 2002.12.17 0 0 93
Megjelent Gamecube-ra a Sonic Mega Collection. Itt a link:http://www.sega.com/games/gamecube/post_gamecubegame.jhtml?PRODID=10331
neo8824 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 92
Elindulsz a pályán már az elején van egy Action Link, Van egy Rail a legelső kanyarban, azon menny végig és kapsz 600 pontot, amikor ez kész haladj tovább és ugorj ki onnan a helyről ahová érkeztél és öld meg a két ellent, menny tovább ,ha A-t akarsz menj a "ring-úton" (ahogy én hívom :) utána sorban öld meg az elleneket ne feletsd ki a gold beetlet. aztán menj tovább a pálya vége fele megint lesz egy rail azon is grindelj, kapsz 500 pontot okés, most jön a kemény rész, a rakéta. Itt lehet egy 1500 pontot kapni és CSAK AKKOR LESZ A.Menj be a folytatóba és után a missileba, és ott állj meg. Menny be spindashbe, olyan 1-2 másodpercig tartsd és GO!!
Lesz egy hely a végén ahol meg kell kapaszkodni a tartóba ami elvisz, de ez csak 800 pont....
Ezt hagyd ki és homing attackeld az enemyket nagyon gyorsan ott lesz egy booster menj bele, megint kicsi ring-út már csak 4 másodperc maradt, de végül beérsz a másik kapaszkodóba, 1500 pont, a snowboardnál szerezz meg mindent és A lesz.
HA két perc alatt érsz be az még jobb 19000 ponttól A egyébként.
Szerintem ez a legkönnyebb pálya..

Előzmény: DarkSlide (91)
DarkSlide Creative Commons License 2002.07.12 0 0 91
SA2-ben 2playernél mit lehet csinálni, van valami érdekes dolog?
neo8824 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 90
Najó.Én most megölöm azt az angoltanárt aki téged tanít és ötöst adott!!! :)
Na mindegy..Hedgehog=sündísznó

Neo

Előzmény: DarkSlide (89)
DarkSlide Creative Commons License 2002.07.12 0 0 89
Hello Neo!
A lehető legjobb ötlet volt újra felhozni ezt a topicot. Akkor majd ide írom a Sonickal kapcsolatos kérdéseimet

DarkSlide

ui.: Sonic the Hedgehog = Sonic a Hedgehog A Hedgehog mit jelent? Sonic "fajtáját" vagy mit?

neo8824 Creative Commons License 2002.07.12 0 0 88
Jó lenne ezt a topicot valahogy visszahozni az életbe..
Előzmény: DarkSlide (87)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!