Keresés

Részletes keresés

takacsi Creative Commons License 2002.03.18 0 0 26
Tudod, egyúttal a MIÉP szipatizánsok nagyon nagy része NEM volt ott a HŐsök terén.
Tehát a 200 ezer többszörösével sziveskedj, számolni.
"Ha csak a Hősök terén, a MIÉP naggyűlésén összegyűlt a választásokon részt vevő
(kb. 4 millió) ember 2%-a, akkor ki lehet számolni, hogy mekkora a párt iránti érdeklődés"

Felmerült a kérdés, hoy miért 4 millió?
Kb ennyien mennek el szavazni. Osztán, aki elment a Hősök terére, ő és családja is elmegy VÁLASZTANI. Ideje lenne a szómágiát is változtatni. Nem szavazni megyünk. VÁLASZTANI!

Előzmény: tantris17 (25)
tantris17 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 25
Azt azert ne felejtsuk el, hogy nemcsak mijep szavazok voltak a teren: tudok fideszest, aki elment a komancsok ellen hergelni magat (gondolom megnezte Csurkat es Gyorit, a ket volt fomancsot, csak Benjy hianyzott); meg tudok szadesost is, aki elment szornyulkodni.

En is voltam mar szegeden Torgyi-gyulesen rohogni, azt megse kizgazda vagyok.

Egy_felhasználó Creative Commons License 2002.03.18 0 0 24
Ha csak a Hősök terén, a MIÉP naggyűlésén összegyűlt a választásokon részt vevő
(kb. 4 millió) ember 2%-a, akkor ki lehet számolni, hogy mekkora a párt iránti érdeklődés
és szavazási hajlam. Valószinűleg ennek a 2%-nak
legalább az ötszöröse! Így is feltételeztem azt, hogy minden ötödik MIÉP-es szavazó ott tudott lenni 2002. március 15-én délután három és hat óra között.

Miért 4millió embert veszel alapul ?

Előzmény: chessman (23)
chessman Creative Commons License 2002.03.18 0 0 23
Ha csak a Hősök terén, a MIÉP naggyűlésén összegyűlt a választásokon részt vevő
(kb. 4 millió) ember 2%-a, akkor ki lehet számolni, hogy mekkora a párt iránti érdeklődés
és szavazási hajlam. Valószinűleg ennek a 2%-nak
legalább az ötszöröse! Így is feltételeztem azt, hogy minden ötödik MIÉP-es szavazó ott tudott lenni 2002. március 15-én délután három és hat óra
között.
visszafogott Creative Commons License 2002.03.15 0 0 22
@ninive

A csigatévé már megmondta, hogy "több ezer ember" volt. :)))) Némi előrelépés a "pár ezer emberhez" képest. Hogy lehetnek a nnyira primitívek, hogy az egyértelmű csúsztatás mellé bevágnak egy teli-teres képet?

Előzmény: ninive (20)
visszafogott Creative Commons License 2002.03.15 0 0 21
Ez a 4 fő/nm legfeljebb magára a térre vonatkozhatott. Mi a szélén álltunk (Oktogon felé), de ott már lazább volt a tömeg. Azért kiváncsi lennék arra, hogy a szadesz tud-e mozgósítani ennyi embert, elvégre "6%" az a 6% :)))

Szemmel látható Csurkánál a stratégiai váltás, egy évvel ezelött még minden jobbos pártjának mondta a Miépet, de most erősen agitált a jobbmódúak ellen. (Hogyan fogja kiválogatni közülük a saját választóit?)

ninive Creative Commons License 2002.03.15 0 0 20
Rengeteg ember volt.Rengeteg. A Hősök tere már tele volt, mikor a másik két helyszínről odaértek.
Február 24-én elnéztem a szadeszos happeningre is a Terror Háza megnyitója előtt.
Ha a média szerint azon több ezer ember volt...
Akkor ezen több százezer.
Catch 22 Creative Commons License 2002.03.15 0 0 19
Akkor pótolom helyette: 1,2 %
Előzmény: chessman (18)
chessman Creative Commons License 2002.03.15 0 0 18
Valaki egy 1-est lefelejtett a topikcím elejéről!
Véletlenül, szándékosan, vagy egyszerűen naiv tudatlanságból?
Nyomkereső Creative Commons License 2002.03.15 0 0 17
Nem pánikolok.

Már ebben a topikban is írásba adtam: 6-7-8%-ot jósolok a MIÉP-nek. Ettől még kétségtelen tény, hogy rengetegen voltak a téren,. Láttam.

Előzmény: JO (12)
karma police Creative Commons License 2002.03.15 0 0 16
Én egyszer, mikor kint voltam a Hősök Terén - régen rendszeresen jártam - megszámoltam a jelenlévőket (területet és sűrűséget becsültem) és cirka 8000 jött ki.
Előzmény: Kola (-)
JO Creative Commons License 2002.03.15 0 0 15
ÜDV!

Ha tényleg viszonylag magas lesz a részvétel kizártnak tartom, hogy a Miép 10% fölé kerüljön.

Véleményem szerint a Fidesz sem nagyon jó.

m.t.:
JO

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.15 0 0 14
most nyugtatod magad??
én nem vagyok MIÉP párti, de majd meglepödsz ha majd +10% lesz a MIÉP javára

ezért kéne a FIDESZRE szavazni, hogy ne kerüljön a MIÉP hatalomra, mert az nem nagyon jó, de sajnos az emberek benne látják a kiutat
na nem mindenki ..

HJM Creative Commons License 2002.03.15 0 0 13
ZIP-elve akár a 10x-ese is lehetett!
;-))
Előzmény: JO (5)
JO Creative Commons License 2002.03.15 0 0 12
ÜDV!

Abszolút számban tényleg sok, de a népességhez képest nem sok, és az ideológia miatt nem is képes jelentősebb növekedésre. A szervetlen társadalmi fejlődésű társadalmakban ez nem meglepő jelenség. Nem kell pánikolni.

m.t.:
JO

Előzmény: Nyomkereső (6)
asszír Creative Commons License 2002.03.15 0 0 11
Alig volt nemzeti színű zászló,volt viszont kampány plakát. Az ünnepről kevés szó esett,Schiffer megtartotta az eddig elmaradt beszédeit egyben. SZDSZ kilőve! Csurka remek volt.
Előzmény: A_Boncmester (9)
A_Boncmester Creative Commons License 2002.03.15 0 0 9
Azokat is valami vásárral meg mindenféle hülye programmal csábíttták oda, szerintem eléggé kevesen voltak kiváncsiak Demszky rusnya fejére :)
asszír Creative Commons License 2002.03.15 0 0 8
A Petőfi szobor környékén viszont "rengetegen" voltak. Az mind a SZDSZ szavazó volt? Ha igen a Szadesznak annyi.
A_Boncmester Creative Commons License 2002.03.15 0 0 7
Egyáltalán nem hiszem, ott voltam a Terror házánál és a Köztársaság téren is és nagyon sűrűn álltunk, szal szerintem átlagban megvolt a 4 fő/négyzetméter.
Nyomkereső Creative Commons License 2002.03.15 0 0 6
Nem tökmindegy? Sokan voltak, nagyon sokan. Sajnos.
Előzmény: JO (5)
JO Creative Commons License 2002.03.15 0 0 5
ÜDV!

Szerintem még a 3 fő/m2 is túl erős becslés, ez a maximum.

m.t.:
JO

Előzmény: takacsi (1)
A_Boncmester Creative Commons License 2002.03.15 0 0 4
Én is ott akartam lenni, de sajna rosszul voltam. Szerintem a Miép fogja eldönteni hogy melyik párt kerüljön kormányra, bár a mostani Tárki adatok szerint a Fidesz majd 10%-al vezet. Majd meglátjuk.
JO Creative Commons License 2002.03.15 0 0 2
ÜDV!

"Egyes becslések szerint 200.000 ember volt jelen "

Ez fizikailag nem lehetséges.

Nyilván a Miépesek jelentős része jelen volt, sok volt az érdeklődő és a nem szavazó fiatal.

Én 5-8%-ot tippelek Pistinek és csapatának.

m.t.:
JO

takacsi Creative Commons License 2002.03.15 0 0 1
Igen a végén bejelentette, Győri Béla, hogy négyzetméterenként 4 fővel számolva, 200 ezer ember volt a Hősök Terén és a környező utcákban.
Szerintem nem volt 4 ember átlagosan egy négyzetméteren. A tér közepén többen, a széleken keveseben voltak. 160 ezer. Becslésem szerint.
Az biztos, hogy ennyi ember összesen nem volt a többi rendezvényen, pedig a Muzeum kertből vonulók száma közelithette a 100 ezret.
Nyomkereső Creative Commons License 2002.03.15 0 0 0
Sok családot lehetett látni, több gyerekkel. gyerekek nem szavazak. Valamint vidékről is jöttek emberek, sokan.

A 3% nyilván irreális szám. A miépnek 6-7%-ot jósolok.

Kola Creative Commons License 2002.03.15 0 0 topiknyitó
Egyes becslések szerint 200.000 ember volt jelen a Miép által szervezett március 15.-ei ünnepségen a Hősök terén.

Két dolog lehetséges, vagy jelen volt a közvéleménykutató cégek által előrejelzett Miép választók kétharmada, vagy ennél jóval nagyobb a párt támogatottsága.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!