Na. Most Bukarestben kell megmutatnia magát a Sportingnak, ahol 50 ezer vérszomjas Steaua fanatikus várja majd a portugál csapatot! Mit mondjak, kemény mérkőzés lesz! Hajrá Sporting! Ha téged is érdekel, akkor kapcsolj a Sport1-re! :D
Meg kell vernünk a Legiát Varsóban! :O Nem lesz könnyű, de nagyon szeretném, ha a portugálok játszanának tovább az Európa-ligában! Ha nem sikerül, akkor drukkolok a lengyeleknek az EL-ben! Ígérem! ;)
Háát, hol is kezdjem! Küzdöttek rendesen a portugál fiúk, de aztán Varane gólt szerzett! Innen még lett volna visszaút, de nem sikerült jó helyzeteket kialakítania a Sportingnak. De azért veszélyesek voltunk a madridi kapura. Aztán João Pereirát egy ostobaság miatt kiállították. Akkor azt hittem, hogy már nem lesz esélyünk, még a döntetlenre sem! :( Majd 11-est kaptunk, amit Adrien Silva be is lőtt! :D Már kezdtem megnyugodni, hogy legalább 1 pontunk lesz, de megrázta magát a Real Madrid. Karim Benzema gólt lőtt és ezzel a spanyolok nyertek! Az Európa-ligás harmadik hely remélhetőleg a lisszaboni csapaté lesz! Nagyon remélem! :)
Ma fogadjuk a Real Madridot! :D De jó lenne élőben látni ezt a meccset! :O Addig is marad a Tv, 20 órától a Sport1-en lehet követni az eseményeket! Cristiano Ronaldo és Luís Figo is játszott mindkét csapatban, nekik most nehéz lehet választaniuk! :O Hajrá Sporting, mutassátok meg, hogy tudtok meglepetést szerezni! :D
Tegnap meg is volt az MTK stadionavatója! Meg is néztem a meccset! :) Nagyon szimpatikus futballt nyújtottak a Sporting fiataljai, élvezetes mérkőzés volt! Persze én a portugáloknak drukkoltam! :D De az megallapítható, hogy klassz lett az új Hidegkúti Aréna!