Abszurdum, hogy egy demokratikus államban nem lehet kivárni a törvényes szavazást. Mintha végérvényes kormányt kellen döntögetni, ugy tesznek. Pedig nem tudják, hogy mit akarnak, csak azt, hogy mit nem. Jó, megbukik a kormány. És aztán...? Aztán mi van és hogyan van tovább?
Függetlenül attól hogy aktív, vagy kizupált kommunisták vannak hatalmon.... És nem azért ünnepeljük. A magyar szabadság és függetlenség ünnepe. Nem köthető kommunistákhoz és rendőrökhöz.
Különösen annak fényében hogy teszem azt 6 éve úgy lehetett ünnepelni, hogy nem motoztak, nem zaklattak, nem feltételezték kapásból, hogy az emberek tojással vagy ne adj isten távcsöves puskával mennek.
És ez kinek is a hibája? Mégis az emberek isszák meg a levét. Sajnálom, hogy nem érted, de ez megalázó, zividivinek igaza van.
Tudod zivike, kívánok neked jó sok testi motozást -ha már annyira vágyakozol-, bár holnap szerintem inkább csak ruházatátvizsgálás lesz, így ne reménykedj nem kapod meg azt amit szeretnél. :-DD
Olyan ez mint az a bizonyos "golyó" téma a múltkor.Emlékszel, ugye?
Ha már fikázol egy intézkedést, akkor legalább tudd mi az.Vagy ha nem akkor inkább hallgass, bogárkám.
Tudod, én akkor mentem ki ünnepelni, amikor a rendőrség még magáért az ünneplésért is büntetett. És akkor nem nyarvogott senki a valódi burtalitásért, hanem állta. Szánalmasak vagytok ma...
Én szerintem ti nem vagytok 1%-nyian, annyi hibbant - szerencsére - nincs a magyarok között. Csürhétek max. olyan jó 2-3000 fő lehet. Elhanyagolható kisebbség. A hangotok persze ennek sokszorosa, de ki nem szar le benneteket?
Nekem abból van elegem, hogy az emberek már nem tudnak sem megemlékezni, sem ünnepelni. Csak a durva randalírozás meg, a jobb és baloldal harca. Igenis motozzák meg az embereket, mert semmi szükség molotov koktélra, féltéglákra, meg egyéb rombolásra alkalmas dologra. A békés emberek tényleg az utcára sem teszik a lábukat ünnepnapok táján a csőcselék miatt!
Javítanám Csurkát. Azt nyilatkozta, hogy 250 ezren voltunk a Hősök terén.
200 ezren lehettünk. Bár meglepte a tömeg nagysága Orbánt, nem cáfolta a 200 ezret.
Azt mondta, családi esemény az ilyen.
Igaza volt.
Egy nagy család ünnepe.
"En emlekszem arra, hogy a rendszervaltas elott egyutt unnepeltunk, mindenkinek egy volt ez az unnep. Ma meg? "
Na, ne mond!
Egészen kevesen mertünk kokárdát hordani. Még kevesebben mertünk elmenni a Petőfi szoborhoz.
Mi speciel minden március 15-én letetük piros-fehér-zöld virágainkat nemeztiszínű szalaggal átkötve.
De üldöztek bennünket. Féltünk. Besugók, ifjugárdsiták, munkásőrök, rendőrök nem ünnepeltek velünk. Sőt.
Néhányszor futottunk, volt, amikor rendőrautó szorított a házfalhoz.
Ja. Inretnacionalista (mai nevén kozmopolita ) kommunista diktatura volt.
Ez neked a nosztalgikus korszak?
Nemzeti unnepunk kapcsan elfelejtjuk, hogy egy egesz nemzete ez az unnep. Mostanaban divatos szoval lenyuljak a kulonbozo politikai formaciok maguknak ezt az unnepet.
En emlekszem arra, hogy a rendszervaltas elott egyutt unnepeltunk, mindenkinek egy volt ez az unnep. Ma meg? Ha tudnak a Marciusi Ifjak, hogy miket ki nem hoznak eszmeikbol az utodok...