Tudod engem nem zavar, hogy Pekingből, vagy Ausztráliából pingel valaki, amikor fórumozok. Ezt hívják Internetes zajnak is. De azt kifejezetten a kommunista terror elfelejtendő részének kívánom, hogy egy magyar, hivatalos honlap pingeljen. Tudod a malájok sem olvasni index magyar szövegelést.
olvasni tucc?
a topikindítót nem a Top1000, hanem valami Pistike-news jegyzi, akinek valszeg valami köze van a Pistike ojsághoz... :))))
(legalábbis a polmoderás topikban mintha valami ilyesmit állított volna)
Nem tudom, hogy kinek mi baja ezzel: A MEH dolgozói természetbeni juttatásként vicceket olvashatnak az Interneten. A munkaadó természetesen befizeti ezután a 44 % SZJA-t és egyéb járulékokat.
Mert, hogy a top1000 is a Pistikéké? Azannyát! Na, ezt nem is tudtam. Megmerte, volna esküdni, hogy valami független szolgáltató a Top1000. Eddig legalábbis ez volt a köztudatban. Na, ma megint tanultunk macskakörömtől valamit.
macskakörömnek már többszőr ajánlották, hogy végezzen el egy számítástechnikai alaptanfolyamot, és egyre inkább úgy látom, hogy ennek a javaslatnak van némi alapja, talán egy ECDL vizsga is megoldaná a problémáinak nagyrészét.
"mert ha nem, akkor honnan a manóból szedték ezeket az adatokat?"
Böngészésnél viszed magaddal az adataidat (IP, op rendszer, böngésző típus, stb) arra a szerverre, ahol a meglátogatott honlap van. Ezt a szerver logolhatja.
Jelen esetben a Top1000 lista.
Csak azt nem értem, hogy miért hír az, hogy valaki a MEH-ből rákattintott az oldalra...
namármost csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy ezeket az adatokat honnan szedték össze? beírtak a delikvensek a honlapra, hogy "csókolom, éppen az [xxx].dial.matav.net IP-ről nyomulok, Win98-at használok, és egyébként teccik a portáljuk"
mert ha nem, akkor honnan a manóból szedték ezeket az adatokat?