célunk versenybe szállni a nagy oldalakkal, nem akarunk rivalizálni senkivel. Mi ezt az oldalt komoly munkával hoztuk létre és a célja az, hogy egy baráti társaságot kovácsoljunk össze, aki a torrentvilágban jól érzi magát. Tehát várunk mindenkit, gyere és regisztrálj! Ha tetszik az oldal, nyugodtan adjátok tovább barátaitoknak! Üdvözöl benneteket a Diamond Stafft!
Nagyjából elkészült a működő Project:SUB portál (ez egy feliratok csapatban fordítására létrejött oldal). Jó lenne, ha tesztelnétek, véleményeket, építő jellegű kritikákat irnátok a fórumba.
Regisztráljátok magatokat a 'Regisztráció' menüpontra kattintva, ha érdekel benneteket a téma!
Előre közlöm, ha azért jelentkezel, mert filmeket akarsz letölteni, ez NEM a te lapod....
kosz az otleteket, az ad-ware mar meg is van, fut is es kozben rafutottam a kazaa lite nevu programra amit egy orosz csavo csinalt spyware nelkul. ajanlom...
googleban megtalaljatok
en a kazaa-t hasznaltam ( a munkahelyemen), eleg jo is volt egy csomo filmet talaltam. viszont azt olvastam, hogy egy csomo spyware-t feltelepita kis szemet es nem merem az otthoni gepemre feltelepiteni ezert. hogy lehet ez ellen vedekezni? firewall vagy micsoda?
Van egy két film amibe nem tudok "beletekerni" a csuszkával mert mindig vissza ugrik oda ahol éppen volt pl.:90 perces filmnél ha megszakitom a lejátszást (STOP) akkor elörröl kell kezdenem :(((
Régen én is próbáltam már filmet tölteni kazaa-val, de mivel modemes vagyok, ezért sokszor kellene megszakitanom, folytatnom, de nem mindig folytatja. Valamikor igen, valamikor újrakezdi 0-tól a letöltést.
MÁsnak is csinálja ezt?
Szerintem is kaaza-t kéne kipróbálnod, ott rengeteg filmet le lehet tölteni (már teleírtam velük majdnem 30 CDt) és támogatja a megszakított letöltések folytatását is