Az MSzP-ben levo szocdem vonal (Vitalnyi et al) csak pityke a bolsi
munderon. Annak idejen Bihari Mihaly szet akarta szakitani az MSzP-t,
hogy az egyik felebol szocdem partot csinaljon. Nem sikerult neki.
Azota az MSzP-ben rekedt szocdem erzelmu kisebbseg moralisan
nullava valt, hiszen behuzott farokkal szolgaljak a liberalis diktaturat.
Kethly Anna neve onmagaban is veszedelem a bolsikra nezve.
Ugyanis Kethly mondott egypar keresetlen szot a szovjet elott
hajbokolo bolsiknak 1956-ban. Ugy am!!
Az MSzP soha nem fog eljutni arra moralis magaslatra, hogy
Kethly Anna nevet ki merje ejteni...
Nem ,csak erre erzekeny,mert nekem valoban vannak elvtarsaim,akiktol elfogadom es akiknek tolem is kijar ez a megszolitas, nem sokan vannak ma mar,ezen a listan talan egy-ketto,de az olyan tetves alakok ,mint te nem tartoznak kozejuk.
Azok most szopnak, mivel a miepet kivagtak a parlamentbol, es most az ilyen okorkorokben hirdetik az iget, ami nem hallatszik el messzire.
Hogy 2006-ban meg ki fog gyozni a valasztasokon az most engen 2002-ben a legkevesbe sem izgat.
Nem problema az onkormanyzati valasztas, majd a kovetkezo valasztaskor..... Ehhez ido kell, es majd meg fogod latni!!! Es sokaig szopni fognak a sopredekek.....
"es ebredofelben van a nep (nagyon remelem), es remelem a kommunista sopredekek meg fognak bukni......"
Bizony ebredoben es okt 20-a utan megcsak mutatoban sem igen fog akadni fideszes es mas jobboldali polgarmester es ilyen tobbsegu onkormanyzat.
Az okorkorok meg hadd okorkodjenek.
a maszop, a szadesz nem kepviseli a nemzeti erdekeket, csak ki akarjak szolgaltatni a nepet a kulfoldi erdekeknek.... es ezenkivul igaza van a topiknyitonak, hogy nincs baloldali ertek, hanem internacionalizmus ertekeket kepviselnek. Pl. Szuros Matyas kilepett az MSZP-bol, azert mert nem a baloldali ertekeket kepvisel a jelenlegi baromarcu kormanypartiak.....
es ebredofelben van a nep (nagyon remelem), es remelem a kommunista sopredekek meg fognak bukni......
Szomorúság és öröm egyszerre, hogy befulladva találtam meg ezt a topicot. Szomorúság, mert kár, hogy előbb nem találtam rá és nem tudom, olvassa-e még valaki, öröm azért, mert remélhetőleg elvesztette a varázsát a harcos mszp-aktivisták számára.
Nos, én is így voltam, szocdem meggyőződésem ellenére/miatt kénytelen voltam a sok rosszból a legkevésbé rosszat, a fideszt választani, akár csak robin food. Ezt a dötésemet máig helyesnek érzem, bár a szocik választások óta produkált ténykedéseiben azóta imitt-amott meg-megcsillan valami, ami engem a szocdem értékekere emlékeztet. Örvendetes az is, hogy a megzsírosdott rablóvezérek (Máté, Szekeres, Nagy Sándor, stb.), akik végképp viccé tették a szocdem imázst, mintha háttérbe szorultak volna.
Szóval a kérdés ma sztem úgy hangzik: lesz-e a maszop-ból belátható időn belül egy szociáldemokrata párt? Van ott a párton belül egy markáns és hiteles szocdem vonal? (kívülről ui. nem látszik)Tényleg semmi esély egy tőlük független szocdem vonal létrehozásának?
Szocdem vagyok, de Berlusconira szavazok? Szocdem vagyok, de rendpárti konzervativokra szavazok? Szocdem vagyok, de a parlament jelentőségét csökkentő pártra szavazok?
SZVSZ valóban van formális hasonlóság a Kéthly Anna vezette (és Marosán György által elárult)néhai Szocdem Párt és a Centrum Párt között, ám Kéthly Anna soha nem járult volna hozzá olvan választási programhoz, melyben ilyen fejezetcím szerepel: Nemcsak a húszéveseké a világ :-)
http://www.centrum-part.hu/site.php?mid=5#nemc
(Ugyebár még Kéthly Annának sem kell lenni ahhoz, hogy a választási programba nem emelünk be olyan fejezetet, ami pártállást, szimpátiát is mellőzve eleve a búsba küldi a 18 és 29 év közötti választópolgárokat, még ha célul is tűzi ki, hogy minden 18 éves fiatal rendelkezzen gépjárművezetői jogosítvánnyal. Ez utóbbi egészen olyan, mintha Salvador Dali találta volna ki.)