Alfredoo - es mindenki mas:
Ha már erről szól a topic - mi is ennek a plakátnak a lényege?
"Legyen 2002 a nők éve"
Épp nőnap előtt pár nappal ragasztoták ki.
Tulképpen a plakát OK is lenne, ha nem díszelegne ot az MSZP kis fika szekfűje a jobb alsó sarokban. Akkor még azt is hihetnénk, hogy valaki tényleg és komolyan szeretettel gondol a nőkre.
Mi ez, ha nem olcsó ráhatás a magyar szavazóknak kb. felét kitevő nők érzelmeire? És mivel kizárólag a választási kampány motiválja, ráadásul hazug is. Bennem rögtön visszatetszést keltett. Így az egész - mint mostanában az MSZP-s megnyilvánulások 99 százaléka - hazug, és manipulatív, az állampolgárt pedig hülyének nézi. Szerintem ezt mindenki érzi is - megrongálni szerintem épp ezért fölösleges, de mindenesetre nem sokat árt a jóízlésnek.
Kedves alfredoo, úgy látszik félreértettél. A legtöbb válaszadón nem csodálkozom, mert zsigerből visszamondanak valamit.
A hangsúlyt nem a parasztgyerekre tettem, mivel nyilvánvalóan már nem parasztgyerek. Csak innen indult, mint ahogyan Horngyulus angyalföldi proligyerekm volt. (Amikor még gyerek volt.)
A bajom az, hogy akár mérnökgyerek, akármi, valósággal megköveteli az istenítését.
Erre szarok magasról.
Ami meg az "úri (polgári) nevelést" illeti, azt itt inkább gúnyként használtam, mert a végeredményre nézve ma már sértésnek tartanám, ha engem ilyesmivel vádolnának, hogy én biztosan úri nevelést kaptam.
Ha ilyen egyedeket termel ki magából a keresztény úri nevelés, akkor az inkább elriaszt.
Úgy látszik időben nem vagyunk szinkronban, mert mikor én már kikapcs. akkor jnnek a válaszok.
miert lenne baj ha igaz lenne hogy orban viktor
parasztgyerek?
egyebkent messze nem az. ha mar mondani akarunk valamit akkor mernokgyerek(???) vagy parttitkargyerek. messze van a parasztsagtol. ha meg kozel lenne vegul is tok jo lenne. egyaltalan nem baj. ja meeg. jogaszgyerek. mint az amerikai
elnokok tobbsege.
meg jonnek azzal is hogy cigany. semmi baj nem lenne vele. mondjuk miniszterelnok sem lenne.
mert nem szamitok arra hogy farkas florian vagy
barmelyik masik cigany vezeto mostansag magyarorszag miniszterelnoke lenne. de ha az lenne
nem lenne tragedia. soot.
inkabb a tenyleges attitudjeit kell vizsgalni es
ezeket biralni. es a kovetoiet. NEKIK ugy tunik
nagyon fontos a hatalom. reszemrol nem tudom miert. nagymertekben azonosulni tudok azzal a felvetessel hogy a mindenkori kormanyt nem art 4 ev pihenore kuldeni. a jelenlegivel meeg egyeb bajaim is vannak. peldaul az adorendszerhez nem
sikerult hozzanyulni. ugy latszik abbol mas IS
profitalna. meg pl. a versenyeztetes nelkuli autopalya. ha miert nem versenyben nyer az egyebkent tobb elonnyel rendelkezo magyar vallalkozas? tehat akkor fizeti az ateista IS az
egyhazi adot es eltartjuk a nem hatekony magyar vallalkozasokat is. illetve meg a kulfoldi vallalkozasok IS eltartjak. tok jo magyar vallalkozonak lenni. de ezek elmeleti kerdesek.
a fuu alatt ugyis lehetne es kellene kedvezni a magyar vallalkozasoknak. az autopalyat meg az is
fizesse meg aki nem hasznalja. es azt a szakaszt
is tegyuk fizetove ami addig nem volt fizeto.
emeljuk meg a minimalbert es verjuk a mellunket.
hat ilyenek. meg toroljunk el 2000 forintos havi
tandijat. meg adjuk vissza a gazdagoknak, villatulajdonosoknak (100-150000000 millio forint
is jobb helyen) a csaladi potlekot. azok meg rohogve felveszik. es nem egy ilyen villatulajdonos van. sok ilyen villatulajdonos van. es felveszi a penzt. es rohog a pofankba.
meg lehet hogy minimalbert is keres emellett.
de ez nem erdekes.
A múltkor valami Iván Gábor – Polgárelvtárs –Gall Zsolti nick-reinkarnációval sikerült összefutnom, most meg ez. Mindez 30 beírás alatt! Akár el is mehetne a kedvem.
Nono!
"penig ez volt a legártatlanabb cselekedete a komenistáknak."
Ez is csak egy megtévesztés volt a részükről! Mit kell ünnepelni a nőkön?
Lényegesen tovább élnek mint a férfiak, sokkal kisebb az esélyük a szívrohamra, az érelmeszesedésre, a prosztata rákra, a merevedési zavarra, nem kopaszodnak meg. Ráadásul csak egyet csettintenek és annyi krapekot kapnak amennyit akarnak, míg a férfiak....
Ezzel az ünneppel is csak megalázni akarták a piszok komcsik a férfiakat. Még szerencse, hogy a nők szakszervezettől évről évre szívből jövő konyharuhát vagy fakanál készletet kaptak, így nekik is jutott egy kicsi a megalázásból.
A legnagyobb igazságtalanság persze az, hogy a nőknek nincs feleségük, mert akkor megtudnák mitől halnak korán a férfiak!
>Nem jó az, ha focista áll az ország élén, inkább teniszezzen vagy golfozzon a min. eln. Űzzön úri sportot, amely egyébként is gyakoroltatja vele az úri magatartást.<<
>Az úri nevelés arra is megtanít,<<
Az összes nickeden az >úri magatartással& az úri neveléssel< nyomulsz?
(te baronesz vagy; vagy mi?):-DDDD
"Élő kommunistát már régen nem találsz ebben az országban."
Aki keres az talál. Esetleg ha nyomogattad volna a
távirányítót ma este és véletlenül az ATV-re kapcsoltál volna magad is elcsodálkoznál.
Uramisten ezek meg hogy kerültek ide.
Igen, mi szemét jobbosok szidünk itt mindenkit. Te meg vagy a nagy öreg szent, aki lazán le tyúkf@szozza Orbánt. Kb, a szadesz mentalitása is ilyen. "Mi anyázhatunk, de ha a fidesz is az már antiszemitizmus!"
Ti gyűlölködtök egyfolytában.
Én elég sokáig próbáltam megérteni a mentalitásotokat - már akiét - mert hogy azelőtt vlt több párt is, nemcsak egy-egy, de mára már nem megy.
Kikiáltottátok magatokat magyarnak, kereszténynek, igaznak, hétszentségnek - a másik oldalt pedig valósággal diabolizáljátok.
Mára már nem lehet normális hangnemben vitetkozni, mert kizárólag olyan alapokról indultok, hogy kinek a mije mit csinált azelőtt, vagy ki mi volt azelőtt - mindenki volt valami azelőtt, aki nem azután született, mert éltünk és nem volt más lehetőség.
Itt is: "a Rosztovban végzett stb.." Ki nem szarja le? Ráadásul amelyikőtök meg fiatal, egyszerűen nem is értem mit kommunistázik itten. Élő kommunistát már régen nem találsz ebben az országban.