off
ha nem tudod kezelni a HTML-tageket, inkabb ne akarj linkelni es kepelni.
jarulj a moderatorok ele, hogy dobjak ki a hosszaszolasodat. ez volna a minimum, nem igy itthagyni a sz@rt.
Az SZDSZ óriásplakátjait Gyürk András fideszes képviselőjelölt plakátjaival ragasztották le Budapest III. kerületében. A törvény szerint a plakátokat úgy kell elhelyezni, hogy ne fedje más jelölt vagy szervezet plakátját. Az SZDSZ pert fontolgat, a Fidesz szerint viszont nem ők tették, hanem valaki rosszindulatúan áttette a még nedves plakátokat.
Gyürk András fideszes országgyűlési képviselőjelöltjének hirdetéseivel ragasztották le az SZDSZ által kihelyezett óriásplakátokat a budapesti Római-parton. A Szabad Demokraták Szövetsége közleményében azt írja, hogy különösen felháborító ez akkor, amikor véleményük szerint a Fidesz költségvetési forrásokból több százmillió forintos reklámkampányt folytat saját maga népszerűsítésére.
Sokmillió forintos kárt okoztak már a plakátrongálók a pártnak - mondta Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke, aki megjegyezte: 25 százalékkal több plakátot rendeltek az óriásposzterekhez az esetleges javítások miatt, de ez sem elegendő a pótlásokhoz. Az óriásplakát leragasztását pedig óriási arcátlanságnak nevezte a kampányfőnök. Azt fontolgatják, hogy beperelik a károkozókat.
Biztos, hogy nem fideszes aktivisták ragasztották le az óriásplakátot - reagált Gyürk András, aki elképzelhetetlennek tartja mindezt, mert külön kérték, hogy csak a megengedett helyre tegyenek ki plakátokat. Arra a kérdésre, hogy akkor hogyan kerülhettek a plakátjai az SZDSZ óriásposzterére, így válaszolt: a nedves plakátot könnyen le lehet venni az eredeti helyéről, amit rosszszándékúak bárhol elhelyezhetnek.
A választási eljárásról szóló 1997-es törvény 42. §-a kimondja: A választási plakátot úgy kell elhelyezni, hogy az ne fedje más jelölt vagy jelölő szervezet plakátját.
Gyürk András a Fidelitas elnöke, a Fidesz-MDF országos listáján a 10. helyen szerepel.
Biztos hogy MAgyarországról beszélünk? Én nyitott szemmel járok például Budapesten és a plakátok 80 %-a SZDSZ-es a maradék 20-on a Fidesz és az MSZP osztozik. A többit alíg látni (néhány Centrum pártos, illetve MIÉP hírdetés az aluljáróban).
Ma Győrben voltunk (a belvárosban) , ki volt plakátozva pár jelölt, egy Fideszesre rá volt írva: "hol a lé", egy mszp-snek meg ki volt szúrva a szeme. 1-1.
Amúgy az emberek mentek a dolguk után, tojtak a kampányra.
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sok halandzsanick mögött egyetlen ember áll (egy újszülöttnek...). Egyébként a lista folyamatosan bővül, most pl. Gedeon bával.
kepzeljetek,en meg nem lattam a gesztis plakatot-hogy en mekkora mazlista vagyok!Amugy ez a plakatosdi kizart,hogy akar egyetlen embert is meggyozzon.Nalunk(XII.ker.)az osszes fideszes plakatot leteptek,de a maszopos plakatok erintetlenek.Na bumm.Van erre egy teoriam.valoszinuleg a fideszesek is letepnek szivesen,de olyan undorito a maszopos feje,hogy egyszeruen nincs gusztusuk hozzanyulni.En azert a ragomat belenyomtam a maszopbacsi orraba-de leesett-aztan felvettem,es beledobtam a kukaba-mondtam magamnak-itt meg `94`-ben is jobboldali gyozott,es ugyis a Pokorni fog itt nyerni-minek szarakodni a plakatokkal-remelem ez a legtobb helyen is igy lesz.
Ahol meg én járkálok, ott sértetlenek a maszop-szadesz plakátok, a Balsait meg tépkedik. Tehát ebból következtetéseket fogok levonni. A baj az (mármint neked), hogy az én teóriám beleilleszthető az utóbbi évek eseményeibe, a tied meg nem. Persze segít neked a tv2, hamisít neked még annyi Miép-zavargást, amennyitől megnyugszol. Ezen nem múlik.
Igazság szerint Budát telenyomták Szdsz-es óriásplakátokkal, néhány nap óta meg Mszp-s óriásplakátokkal. A Fidesz a parlamenti erejéhez képest -ezen a környéken- teljesen alulreprezentált. Kár így füstölögni, mert bennem az fordult meg, hogy pont a szadesz útáltatja meg magát a zaklató jellegű baromságaival...
"...de könyörgöm, minek erről topic-ot nyitni" - hát nekünk honoluluknak... ide nem jár a honderü hiradó a happy akármi kft.töl (se a státuszigazolvány) köszi, ha érted!
Szerintem elirtad a szöveget, nem a FIDESZ, hanem a szadesz!!
Honapok ota Gesztike és kuncika kart karba öltve MOCSKOLODIK!!!!
Honnan lopták rá a pénzt???
Miért csodálkozol?
A FIDESZ bolsevik párt. Ebből adódik az állandó ellenségkeresése, a velem vagy ellenem viselkedésmódja. És ebből következik a gyűlöletkeltés e formája. Egyébként már nem sokáig lesz ily névvel párt.
Egyesülnek Csurkával. A nevük FIÉP-Fidesz Igazság és Élet Pártja lesz.
Érdekes, de a legundorítobb plakátfirkálások az MSZP-SZDSZ ellen irányulnak. Ezt nyilvánvaló szervezett aktivisták teszik.
Néhol láttam csak Fidesz plakátokon néhány spontán LOP felíratot !