Keresés

Részletes keresés

vomit Creative Commons License 2002.03.19 0 0 50
off
ha nem tudod kezelni a HTML-tageket, inkabb ne akarj linkelni es kepelni.
jarulj a moderatorok ele, hogy dobjak ki a hosszaszolasodat. ez volna a minimum, nem igy itthagyni a sz@rt.
Előzmény: Quasistellar (49)
Quasistellar Creative Commons License 2002.03.17 0 0 49
nos

ez is egy plakát

tanita4 Creative Commons License 2002.03.11 0 0 48
Fideszes képviselővel leragasztott SZDSZ-plakát

2002.03.11. 16:18:10

Az SZDSZ óriásplakátjait Gyürk András fideszes képviselőjelölt plakátjaival ragasztották le Budapest III. kerületében. A törvény szerint a plakátokat úgy kell elhelyezni, hogy ne fedje más jelölt vagy szervezet plakátját. Az SZDSZ pert fontolgat, a Fidesz szerint viszont nem ők tették, hanem valaki rosszindulatúan áttette a még nedves plakátokat.

Gyürk András fideszes országgyűlési képviselőjelöltjének hirdetéseivel ragasztották le az SZDSZ által kihelyezett óriásplakátokat a budapesti Római-parton. A Szabad Demokraták Szövetsége közleményében azt írja, hogy különösen felháborító ez akkor, amikor véleményük szerint a Fidesz költségvetési forrásokból több százmillió forintos reklámkampányt folytat saját maga népszerűsítésére.

Sokmillió forintos kárt okoztak már a plakátrongálók a pártnak - mondta Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke, aki megjegyezte: 25 százalékkal több plakátot rendeltek az óriásposzterekhez az esetleges javítások miatt, de ez sem elegendő a pótlásokhoz. Az óriásplakát leragasztását pedig óriási arcátlanságnak nevezte a kampányfőnök. Azt fontolgatják, hogy beperelik a károkozókat.

Biztos, hogy nem fideszes aktivisták ragasztották le az óriásplakátot - reagált Gyürk András, aki elképzelhetetlennek tartja mindezt, mert külön kérték, hogy csak a megengedett helyre tegyenek ki plakátokat. Arra a kérdésre, hogy akkor hogyan kerülhettek a plakátjai az SZDSZ óriásposzterére, így válaszolt: a nedves plakátot könnyen le lehet venni az eredeti helyéről, amit rosszszándékúak bárhol elhelyezhetnek.

A választási eljárásról szóló 1997-es törvény 42. §-a kimondja: A választási plakátot úgy kell elhelyezni, hogy az ne fedje más jelölt vagy jelölő szervezet plakátját.

Gyürk András a Fidelitas elnöke, a Fidesz-MDF országos listáján a 10. helyen szerepel.

ttaarrllee Creative Commons License 2002.03.10 0 0 47
Nálunk nincs plakát egy sem.
Már megint szranak a vidékiekre.
Pedig ha a paraszt nem ..rik, a pesti nem eszik!
Daft Creative Commons License 2002.03.10 0 0 46
Nem a mennyiséggel van, hanem a minőséggel, nem?
Előzmény: zint34 (-)
Bandri Creative Commons License 2002.03.10 0 0 45
Ez hülyeség minden párt plakátozik vagy plakátozni fog.
Mélerdémon Creative Commons License 2002.03.09 0 0 44
És még egy kérdés: MIBŐL VAN PÉNZE AZ ÓRIÁSPLAKÁTOK TÖMEGÉRE AZ SZDSZ-nek?

Nehany nev:
Soros,
Fenyo (!!!)

'szal ugy hijjak partolok, szimpatizansok.

Igen, Fenyo Janos az egyik nagy tamogatojuk volt. Nem furcsa, hogy 4 eve nem tudtak gyanusitott allitani a birosag ele?

Előzmény: andrej11 (8)
Baphomet Creative Commons License 2002.03.09 0 0 42
Biztos hogy MAgyarországról beszélünk? Én nyitott szemmel járok például Budapesten és a plakátok 80 %-a SZDSZ-es a maradék 20-on a Fidesz és az MSZP osztozik. A többit alíg látni (néhány Centrum pártos, illetve MIÉP hírdetés az aluljáróban).
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.03.09 0 0 41
Ma Győrben voltunk (a belvárosban) , ki volt plakátozva pár jelölt, egy Fideszesre rá volt írva: "hol a lé", egy mszp-snek meg ki volt szúrva a szeme. 1-1.

Amúgy az emberek mentek a dolguk után, tojtak a kampányra.

j666 Creative Commons License 2002.03.09 0 0 40
Ja. De azt meg TUDJUK, hogy a Fiatal "Demokratáknak" miből van pénzük a kampányukra: a MIÉNKBŐL.
Előzmény: andrej11 (8)
antigöncz Creative Commons License 2002.03.09 0 0 39
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a sok halandzsanick mögött egyetlen ember áll (egy újszülöttnek...). Egyébként a lista folyamatosan bővül, most pl. Gedeon bával.
Előzmény: kormanyoldali (36)
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2002.03.08 0 0 38
Biztos te voltál az, aki minden egyes Balsai plakáton gondosan kifirkáktad a szemüvegét. Nem lehetett kis meló, végig a Pasaréti úton.. Mennyiért?

Nagyapó Creative Commons License 2002.03.08 0 0 37
MSZP? Azt hittem, a szadesz...
Előzmény: antigöncz (34)
kormanyoldali Creative Commons License 2002.03.08 0 0 36
Tudjuk-mondj legyszi valami ujdonsagot is,jo?
Előzmény: antigöncz (34)
kormanyoldali Creative Commons License 2002.03.08 0 0 35
kepzeljetek,en meg nem lattam a gesztis plakatot-hogy en mekkora mazlista vagyok!Amugy ez a plakatosdi kizart,hogy akar egyetlen embert is meggyozzon.Nalunk(XII.ker.)az osszes fideszes plakatot leteptek,de a maszopos plakatok erintetlenek.Na bumm.Van erre egy teoriam.valoszinuleg a fideszesek is letepnek szivesen,de olyan undorito a maszopos feje,hogy egyszeruen nincs gusztusuk hozzanyulni.En azert a ragomat belenyomtam a maszopbacsi orraba-de leesett-aztan felvettem,es beledobtam a kukaba-mondtam magamnak-itt meg `94`-ben is jobboldali gyozott,es ugyis a Pokorni fog itt nyerni-minek szarakodni a plakatokkal-remelem ez a legtobb helyen is igy lesz.
antigöncz Creative Commons License 2002.03.08 0 0 34
Ne foglalkozzatok Gedeon bá a nök bálványa = katolik = habi8nak = tobi626 =global91 =zint34 = dart121 = kempelen56 =789gaudi =tanita4 =grandmaster = midasz =sx72 = abt54z = eft25. =788gaudi = ka42t = uccu = eft25 (ezek a gyakoribb nickjei) provokációjával. Karakterre fizeti az MSZP...
AnthonySoprano Creative Commons License 2002.03.08 0 0 33
Elértél alfába, vagy mi van?:))) Nem értettem a mondandód végét. Baj?
Előzmény: noir2 (32)
noir2 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 32
Végül is OV-t csak érezni kell, meg hinni
Ő nincs is.

A homály az éterben. Bolyong

a

Előzmény: AnthonySoprano (30)
AnthonySoprano Creative Commons License 2002.03.08 0 0 31
Ahol meg én járkálok, ott sértetlenek a maszop-szadesz plakátok, a Balsait meg tépkedik. Tehát ebból következtetéseket fogok levonni. A baj az (mármint neked), hogy az én teóriám beleilleszthető az utóbbi évek eseményeibe, a tied meg nem. Persze segít neked a tv2, hamisít neked még annyi Miép-zavargást, amennyitől megnyugszol. Ezen nem múlik.
Előzmény: habi8nak (20)
AnthonySoprano Creative Commons License 2002.03.08 0 0 30
Igazság szerint Budát telenyomták Szdsz-es óriásplakátokkal, néhány nap óta meg Mszp-s óriásplakátokkal. A Fidesz a parlamenti erejéhez képest -ezen a környéken- teljesen alulreprezentált. Kár így füstölögni, mert bennem az fordult meg, hogy pont a szadesz útáltatja meg magát a zaklató jellegű baromságaival...
noir2 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 29
Firkálok egyet!

minek erosz?

honolulu Creative Commons License 2002.03.08 0 0 28
"...de könyörgöm, minek erről topic-ot nyitni" - hát nekünk honoluluknak... ide nem jár a honderü hiradó a happy akármi kft.töl (se a státuszigazolvány) köszi, ha érted!
Előzmény: zsombi (14)
honolulu Creative Commons License 2002.03.08 0 0 27
...kösz "zint34"!..csatlakozom: tudósítsatok a tacepao párbajról! üdv mindenkinek.honolulu
Libego Creative Commons License 2002.03.08 0 0 26
hát persze. És akkor biztosan van összehasonlításod a bolsevik pártokkal, mi a közös bennük és a Fideszben. Mi is?
Előzmény: logoped (23)
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.08 0 0 25
tanita, ez felhaborito!

remelem, jelentetted a rendorsegen!!!

Előzmény: tanita4 (10)
timi182 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 24
Szerintem elirtad a szöveget, nem a FIDESZ, hanem a szadesz!!
Honapok ota Gesztike és kuncika kart karba öltve MOCSKOLODIK!!!!
Honnan lopták rá a pénzt???
logoped Creative Commons License 2002.03.08 0 0 23
Miért csodálkozol?
A FIDESZ bolsevik párt. Ebből adódik az állandó ellenségkeresése, a velem vagy ellenem viselkedésmódja. És ebből következik a gyűlöletkeltés e formája. Egyébként már nem sokáig lesz ily névvel párt.
Egyesülnek Csurkával. A nevük FIÉP-Fidesz Igazság és Élet Pártja lesz.
Előzmény: habi8nak (20)
dart121 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 22
Felháborító, takarítsák le.
tanita4 Creative Commons License 2002.03.08 0 0 21
Utána majd a tíz körmükkel kaparják le ! (persze ez csak akkor jön be, ha veszítenek)
habi8nak Creative Commons License 2002.03.08 0 0 20
Érdekes, de a legundorítobb plakátfirkálások az MSZP-SZDSZ ellen irányulnak. Ezt nyilvánvaló szervezett aktivisták teszik.
Néhol láttam csak Fidesz plakátokon néhány spontán LOP felíratot !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!