Talán azért is halt el a topic, mert a két város össze sem mérhető. Pécsen komoly tudományos, kultúrális élet van, Kaposvár pedig egy csendesebb város, kevesebb hír szól róla.
Hat az igazsag az, hogy erre van kormanyprogramok, es egyeb mernoki tervek. ez csak kozpenzbol epul fel. Sehol nem emlitik, hogy erre penzt kulonitettek volna el. Sot meg az elkulonites utan is evekig elhuzodik, mig valami elkezdodik. Majd az unokam elvezni fogja esetleg. De sajno addigra Pecs mar csak egy zsakvaros lesz.
Hu, ennyire nem szoktam pesszimista lenni. Lehet, hogy a reggeli feles hianyzott :))
Zattol fugg, te honnan irsz? En a nagyobbik varos lelkes hive vagyok. Viszont nem teccik, hogy Kaposvar mindent visz jo ideje. Sajnos azt kell mondjam Pecsnek sem artana egy Szita. Eddigi polgarmesterek nem nagyon tudtak lenditeni a varoson. A fejlodes csak az orszagos lendulet eredmenye. Orultem a vilagoroksegnek is, dehat ugy tunik az nem mas mint egy cim es semmi mas. Infrastruktura gyengul. Meg gyorsforgalmi ut sem lesz a 6-os helyett 2050-ig.
Szoval mi indokolja, hogy Stadion Kaposvaron lesz felujitva, Annak idejen nagyob eselye volt Kaposvarnak az Itelotablara mint Pecsnek, Kaposvar fele epul autopalya, es egyre tobb regionalis kozpont telepul oda?
Szerintem van ilyen. Nektek mi a véleményetek. Legutóbbi fejleményként az EB stadionok felujítása szolgál. Indokolt Kaposvár beválasztása. Mennyire játszik szerepet a politika, mennyire más? Erről lenne it szó.