Keresés

Részletes keresés

megintegyBalazs Creative Commons License 2002.03.04 0 0 3
Lokator!

Ez lesz(?) a MacMail "anyázós" kiadása. Belépés csak cseresznyepaprikával. : )))

Előzmény: Lokator (1)
megintegyBalazs Creative Commons License 2002.03.04 0 0 2
Akkor az igazi nyitóbeszéd... : )

Minthogy a MacMailen a napoleoni skalan mar amugy is lecsusztam a nevetseges kategoriaba, es a fogadatlan prokatorkodassal is csak magamnak kerestem a bajt, ugy gondoltam, teszek ra meg egy lapattal es elorukkolok egy olyan javaslattal, ami elkepzelheto, hogy sokaknak nem fog tetszeni. De hat ezek utan mar mi vesztenivalom maradt? Maximum a nevem moge odabiggyeszthetem a zsarnok es a diktator titulusokat is. Esetleg az "aljas cselszovo"-t? : ))

>ami inkˇbb idegesĚt? az a vČgelˇthatatlan idijŰta flame-ek (windoz vs. OS,
>mac vs. pece)....

A MacMailen egyre tobb, a fent idezetthez hasonlo mondat hangzik el, es sajnos tobb, regebben aktiv listatagtol hallom, hogy mar egyre kevesbe latogatja a listat, mert tul sok felesleges vitat/szocsatat kell vegigolvasnia, mig hozzajut az erdemi informaciohoz.
En ugy velem, hogy a tobbseg leginkabb meg mindig a technikai problemak, a Mac-kel kapcsolatos hirek, velemenyek, tapasztalatok megosztasa miatt jar oda, tartja jo dolognak a levlistat. Eppen ezert nagy kar lenne, ha pl. a flame-ekbol kialakulo, legtobbszor alaptalan tamadasok miatt szakmailag felkeszult es segitokesz tagok valnanak meg a listatol.

Mostanra viszont talan az is nyilvanvalova valt, hogy a lista bovulesevel egyre gyakrabban langolnak majd fel ujra es ujra ugyanabban a 3-4 temaban a vitak (altalaban erdemi eredmeny nelkul), menet kozben tesznek nehany S-kanyart, hogy aztan a Macintosh-tol a leheto legtavolabbi helyeken kossenek ki, tovabb zilalva a tagsag idegeit.
Ezeket a temakat szerintem nem kell [es hat technikailag nem is lehetseges, ugye : ) ] senkibe se belefojtani, de talan megprobalhatnank kulon mederbe terelni oket, pl. ide.

Nyilvanvalo, hogy sokan szeretnek megismerni a listatarsak velemenyet olyan temakban is, ami a MacMail lista kereteibe nem igazan illik, es ez igy helyes! No, itt nem kell senkinek sem visszafognia magat, csak lazan, kenyelmesen, barmirol...

Minden jót
B

U.i.: Ja, és itt lehet ékezeteket is használni!

Lokator Creative Commons License 2002.03.03 0 0 1
Hasontopik. Bar ha ez macmail off akkor nem annyira. No mindegy megy a kedvencekbe.
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.03 0 0 0
J0000000000..:))
Előzmény: megintegyBalazs (-)
megintegyBalazs Creative Commons License 2002.03.03 0 0 topiknyitó
Az igazi nyitó hozzászólást majd kicsit késôbb. Addig valaki benullázhatja, ha akarja. : )

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!