Hello!
Faszombah már, hogy kihalt a topisunk de mostanság (tudatom) ujra fog éledni!
Ronni lehet hogy akusztikuson fog játszani és az jó mer az (új nem a Ratbusters) együttesemhez pont az hiányzik...találtam jó studiót próba helynek...900/óra ala SP Studio:)jó hely,jó nagy...
nah marci majd megfestem a polódat ha lesz időm...de a földgömb nem bizti:))
nah hellllll
Egyszer volt velem is hogy 5 csaj szeretett de az rég volt és más voltam (de nem mash...) és nem jöttem össze egyikkel se...
Bazz csig én nem értem mire volt jó a Sáritól az hogy tetszenek e azok a ribik, tom téged nem érdekel de ezen van időm filózni...
na vmi ujabb értelmes sms jött a Zsófitól...szerinte röhej amit csinálunk tod hogy nem beszélünk pedig én annyira örültem hogy végre leszáll rólam...no mind1
Nagyon fain, telefonált a Ronnie...ő is jön a sport szigetre meg hozza egyik nap a nőjét, másnap mag vmi más csajt de nem mash csajt...aki nem érti...
De mi m1ünk a ganxstára is...
Hívjam az Andreast???
Akkor eddig:Csiga,Marci,Pitner,Ronnie,Ronnie nője,még egy csaj,meg lesz még pár de ez még nem bizti mer még egyeztetnem kell velük,lehet hogy Andreas,megkérdezem a Welt-et mer lehet hogy jön...meg én, asszem eddig ennyi
figyu itt vannak a sport szigetes koncertek,7.én még tábor van de 8, 9 <---megyünk
na én leszek ganxstán,hs7-en,quimbyn,máfélen,colorstaron,anima sound systemen,kispálon....asszem ennyi de ha vmi egy időben van akkor majd azt kitaláljuk...ki mire jön?
Szoborpark
június 7.
19: 00 Ákos
június 8.
18: 00 Back II Black
19: 10 Béres Alexandra showja
19: 30 Ganxsta Zolee és a Kartel
21: 00 Leningrad Cowboys (Finn)
június 9.
18: 00 Best of (Danubius zenekar)
19: 10 Béres Alexandra hangulatcsináló közös torna
19: 30 Sub Bass Monster
21: 00 United
Sziget Nagyszínpad
Atlétikai Dobópálya
június 7.
18.00 Rémember
19:30 Kispál és a Borz
21:00 Sziámi
Party-kávézó:
23:00-tól 102.1 Bridge FM Party
június 8.
16.30 ColorStar
18:00 Heaven Street Seven
19:30 Freshfabrik
21:00 Quimby
Party-kávézó:
23:00-tól Fergeteg Party Dj. Dominikkal
június 9.
16:30 Zagar
18:00 Superbutt
19:30 Másfél
21:00 Anima Sound System
Hmmm nekem kevés volt ez a szünet, egy nap volt pihi, kető meg munka de mind1 mer legalább lesz lém szal mehetünk vhova...lehet veszek egy kockás sortot a headbangerbe:)) meg egy manson polot de most cipőt...
...meg kell lé a junkies-ra is!
Marci!Milyen volt a mátrába?...mi volt ma a steppel?Le húzott?:))
Ez a kémia korrepetálás szupi volt de akkor is kettes maradok:((
Na zúzok!Popóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm hát tegnap nem voltam de most már csatlakozok a trefortra és mIRC-n leszek...na mind1 a 12-13-14-15-16 és a graffwritingbe leszek bent...szavazás!!!Ki szerint rakjam ide be azt az értelmes levelet amit a Zsófi írt?:))
Bratyó minnyá m1 Junkies koncertre!
És Marci:aszonta a welt hogy elvvileg tőlem vesz bookot és csak egy füzetet vett!!!
Csá!
Bazzd+ éppen írom a köcsög angolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anyá nincs ittho és azt mondta ha hazaér legyen kész,de nem lesz!
leszte trefin?köcsögök??
vissz hall!
:)
Csá!
Bazzd+ éppen írom a köcsög angolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anyá nincs ittho és azt mondta ha hazaér legyen kész,de nem lesz!
leszte trefin?köcsögök??
vissz hall!
He nekem se jönnek ezek be de azár csak kibírunk így egy estét:))Basszus bátyám ma m1 ingyenes Junkies koncertre...mennjen inkább a fenébe én bezzeg pénzesre m1ek...télleg de arra m1ünk!Igaz?
Welt kapja be!Nem igaz...na mind1!Ma érdeklődött megin t egy vevő:))Meg épp a sha-val beszélek neki legalább kell:))Tök jó!A sha rocker!Mármint kis pált,frashfabrikot,clawfingert,HS7-et meg ilyeneket hallgat!:))Végre asztem ez is vmi köcsög hip hopper bár látszott rajta élőben hogy jó vér csöregedezik az ereiben:))Rocker véR!
Halloka!
Akkor m1ünk erre a NU-METAL fosra?Csak tudjátok mi a gáz?Egy az hogy csak ilyen divatszar bandák lesznek amiket cd-ről nyomnak akik fellépnek azok + tuti, hogy őket nyúlják szal...na mind1...Pénteken mit csináltok?Csiga akkor átmehetek hozzátok?Ha nem akkor zúzok beszélni a Nikivel!:))Vagy nem...na m1ek mer minnyá okádok az ebédtől /nem azé mer szar volt hisz anyu jól főz:)) csak sokat:))/Na csumakka!
Ui.:Nem tom mikor tok felmenni a trefortra de Marci létszi kérdezd + a Weltet, hogy kell e neki book és hogy mikor akarja +nézni...ok?Na csá!hja és majd felrakom a képeket a flash-hez!
Halloka!
Akkor m1ünk erre a NU-METAL fosra?Csak tudjátok mi a gáz?Egy az hogy csak ilyen divatszar bandák lesznek amiket cd-ről nyomnak akik fellépnek azok + tuti, hogy őket nyúlják szal...na mind1...Pénteken mit csináltok?Csiga akkor átmehetek hozzátok?Ha nem akkor zúzok beszélni a Nikivel!:))Vagy nem...na m1ek mer minnyá okádok az ebédtől /nem azé mer szar volt hisz anyu jól főz:)) csak sokat:))/Na csumakka!
Ui.:Nem tom mikor tok felmenni a trefortra de Marci létszi kérdezd + a Weltet, hogy kell e neki book és hogy mikor akarja +nézni...ok?Na csá!