Keresés

Részletes keresés

Mixáth Creative Commons License 2002.09.15 0 0 147
nah ez nem jött össze mind1 megoldom majd valahogy...meg lesznek összevágott mókás képek is főleg a kopaszról...:))
Mixáth Creative Commons License 2002.09.15 0 0 146
nah be vannak scannerve a soltvadkert 2002 illetve 2000-res képek...asszem beliknelem a 2002-eseket hogy márton dikk letölthesd!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Mixáth Creative Commons License 2002.08.30 0 0 145
SZERELMES VAGYOK,SZERELMES VAGYOK,SZERELMES VAGYOK,SZERELMES VAGYOK,SZERELMES VAGY,SZERELMES VAGYOK...ÉS MÁR NEM CSAK MAGAMBA!

nah alvin koncira csak akkor m1ek ha lesz lém dikkek!basszátok meg ha suli van topicolunk de nyáron mér nem?:(

de nem baj mert...

SZERELMES VAGYOK,SZERELMES VAGYOK,SZERELMES VAGYOK,SZERELMES VAGYOK,SZERELMES VAGY,SZERELMES VAGYOK...ÉS MÁR NEM CSAK MAGAMBA!

Mixáth Creative Commons License 2002.08.16 0 0 144
Hello!
Faszombah már, hogy kihalt a topisunk de mostanság (tudatom) ujra fog éledni!
Ronni lehet hogy akusztikuson fog játszani és az jó mer az (új nem a Ratbusters) együttesemhez pont az hiányzik...találtam jó studiót próba helynek...900/óra ala SP Studio:)jó hely,jó nagy...
nah marci majd megfestem a polódat ha lesz időm...de a földgömb nem bizti:))
nah hellllll
Mixáth Creative Commons License 2002.06.18 0 0 143
nah "...kihallt minden zene se szól nincs beethowen,nincs rock n' roll..."

Éledjetek már!

Mixáth Creative Commons License 2002.06.05 0 0 142
Helloka

milyen volt a ti erdei sulitok?

enyim sirály de majd mesélek...

Mixáth Creative Commons License 2002.06.02 0 0 141
ERDEI SULI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mér?:========((((((((

annyira nincse hozzá kedvem

Mixáth Creative Commons License 2002.05.31 0 0 140
csumm

este m1ek asszem Zsuzsa nénihhez és valami táborról ad papírokat...majd adok mindenkienek:)

na hellobello

lokolbasz Creative Commons License 2002.05.30 0 0 139
csa!
hehe!
majd otthn olvasd el ne itt!!!!!4

mondom hogy otthon olvasd el

Mixáth Creative Commons License 2002.05.29 0 0 138
He, méghogy 8 csaj...ha a lúzerekre buknak...:))

Egyszer volt velem is hogy 5 csaj szeretett de az rég volt és más voltam (de nem mash...) és nem jöttem össze egyikkel se...

Bazz csig én nem értem mire volt jó a Sáritól az hogy tetszenek e azok a ribik, tom téged nem érdekel de ezen van időm filózni...

na vmi ujabb értelmes sms jött a Zsófitól...szerinte röhej amit csinálunk tod hogy nem beszélünk pedig én annyira örültem hogy végre leszáll rólam...no mind1

Csumakka

falusi paprika Creative Commons License 2002.05.28 0 0 137
az Isten hétszázát

Nah Jacsó rávetté hogy irjak:)

ööö gyertek má szombaton elötte iszunk vmit
meg festünk,meg minden szar.Meg jön town aztmeg meqqurjuk ha jön..nah mind1

Bundit miko veritek már meg?majd elkezd üvöltözni hogy hagyjatokmár..kik vagytokki?:)

ilyden szövegekkel.......

de verjétek szarráá...........

meg majd a bársony befenyiti:_) Eza welt szépgyerek...már vmi 8csaj szerelmes belé:)))állitolag HEHE

öööö namost mit rijak szombaton akkor gyertek meg majd spott szigett

nahpápá

Mixáth Creative Commons License 2002.05.28 0 0 136
Fanapot!

Mi van már hány napja nem írunk topicba...

No kár hogy nem rajzoltatok:))

Csiga akkor jössz sport szigetre vagy nem?

No faviszlát!

Mixáth Creative Commons License 2002.05.25 0 0 135
Fa reggelt!

Én se m1ek, különben állítólag csinálnak egy rajzot...Marci:majd írdd le hogy hogy sikerült,na csumakka!

Mixáth Creative Commons License 2002.05.24 0 0 134
Halu!

Ez igen jó beszólás volt...Csiga:eljössz holnap a weltel meg a Marcival?Ha nem akkor én se asszem

Na viszlaut:))

lokolbasz Creative Commons License 2002.05.24 0 0 133
Halu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo
lokolbasz Creative Commons License 2002.05.24 0 0 132
Csa!
Mixáth Creative Commons License 2002.05.23 0 0 131
Popóka!

Nagyon fain, telefonált a Ronnie...ő is jön a sport szigetre meg hozza egyik nap a nőjét, másnap mag vmi más csajt de nem mash csajt...aki nem érti...

De mi m1ünk a ganxstára is...

Hívjam az Andreast???

Akkor eddig:Csiga,Marci,Pitner,Ronnie,Ronnie nője,még egy csaj,meg lesz még pár de ez még nem bizti mer még egyeztetnem kell velük,lehet hogy Andreas,megkérdezem a Welt-et mer lehet hogy jön...meg én, asszem eddig ennyi

Na popóka!

Mixáth Creative Commons License 2002.05.22 0 0 130
Nemtom csak follyon és erős legyen:))Nagyszínpad

figyu itt vannak a sport szigetes koncertek,7.én még tábor van de 8, 9 <---megyünk

na én leszek ganxstán,hs7-en,quimbyn,máfélen,colorstaron,anima sound systemen,kispálon....asszem ennyi de ha vmi egy időben van akkor majd azt kitaláljuk...ki mire jön?

Szoborpark

június 7.
19: 00 Ákos

június 8.
18: 00 Back II Black
19: 10 Béres Alexandra showja
19: 30 Ganxsta Zolee és a Kartel
21: 00 Leningrad Cowboys (Finn)

június 9.
18: 00 Best of (Danubius zenekar)
19: 10 Béres Alexandra hangulatcsináló közös torna
19: 30 Sub Bass Monster
21: 00 United

Sziget Nagyszínpad

Atlétikai Dobópálya

június 7.
18.00 Rémember
19:30 Kispál és a Borz
21:00 Sziámi

Party-kávézó:
23:00-tól 102.1 Bridge FM Party

június 8.
16.30 ColorStar
18:00 Heaven Street Seven
19:30 Freshfabrik
21:00 Quimby

Party-kávézó:
23:00-tól Fergeteg Party Dj. Dominikkal

június 9.
16:30 Zagar
18:00 Superbutt
19:30 Másfél
21:00 Anima Sound System

falusi paprika Creative Commons License 2002.05.22 0 0 129
csá jacs meg lókobbi

nah mviva? Step nemhuzott le deeztmár tuggyátok
JEAH

Step olyan édes ember....... főleg a nyomi haverjaivall

step 1 nyomi

deeza town is:)

őőőőőőőőőőőőőő bizéke mit kéne alkohlizálni?

nahcsá

MÁRTON FATER

Mixáth Creative Commons License 2002.05.21 0 0 128
Popóka embörök!

Hmmm nekem kevés volt ez a szünet, egy nap volt pihi, kető meg munka de mind1 mer legalább lesz lém szal mehetünk vhova...lehet veszek egy kockás sortot a headbangerbe:)) meg egy manson polot de most cipőt...

...meg kell lé a junkies-ra is!

Marci!Milyen volt a mátrába?...mi volt ma a steppel?Le húzott?:))

Ez a kémia korrepetálás szupi volt de akkor is kettes maradok:((

Na zúzok!Popóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mixáth Creative Commons License 2002.05.17 0 0 127
Na hallom ma nem lesztek chaten....ejnybejnye!
Mixáth Creative Commons License 2002.05.17 0 0 126
Popóka!
Elmaradt az uccsó órám (ének) de visszazúzok majd hogy vkit elhívjak fagyizni:PP!

Hmmm fizika doga: 13 feladatból 2-őt nem tudtam meg 1 asszem szar lett...na mind1...3 vagy 4...remélem!

Istenkirányság, bátyám Lm1 tatabányára a nőjéhez ugyhogy Marci, egész éjjel chat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mixáth Creative Commons License 2002.05.16 0 0 125
Hmm hát tegnap nem voltam de most már csatlakozok a trefortra és mIRC-n leszek...na mind1 a 12-13-14-15-16 és a graffwritingbe leszek bent...szavazás!!!Ki szerint rakjam ide be azt az értelmes levelet amit a Zsófi írt?:))

Bratyó minnyá m1 Junkies koncertre!

És Marci:aszonta a welt hogy elvvileg tőlem vesz bookot és csak egy füzetet vett!!!

lokolbasz Creative Commons License 2002.05.15 0 0 124
Csá!
Bazzd+ éppen írom a köcsög angolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anyá nincs ittho és azt mondta ha hazaér legyen kész,de nem lesz!
leszte trefin?köcsögök??
vissz hall!
:)
lokolbasz Creative Commons License 2002.05.15 0 0 123
Csá!
Bazzd+ éppen írom a köcsög angolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anyá nincs ittho és azt mondta ha hazaér legyen kész,de nem lesz!
leszte trefin?köcsögök??
vissz hall!
Mixáth Creative Commons License 2002.05.15 0 0 122
He nekem se jönnek ezek be de azár csak kibírunk így egy estét:))Basszus bátyám ma m1 ingyenes Junkies koncertre...mennjen inkább a fenébe én bezzeg pénzesre m1ek...télleg de arra m1ünk!Igaz?

Welt kapja be!Nem igaz...na mind1!Ma érdeklődött megin t egy vevő:))Meg épp a sha-val beszélek neki legalább kell:))Tök jó!A sha rocker!Mármint kis pált,frashfabrikot,clawfingert,HS7-et meg ilyeneket hallgat!:))Végre asztem ez is vmi köcsög hip hopper bár látszott rajta élőben hogy jó vér csöregedezik az ereiben:))Rocker véR!

Na csumakka!

falusi paprika Creative Commons License 2002.05.15 0 0 121
csácsá

Welt már vett blekbukot Utálom a szar nu metalt......Limp meg linkin park------ááá

nemjönnek be meg biztos szarok azok a bandák.
szal enm lelkesedek érte.majd junkiesra m1ünk

nahpá

Mixáth Creative Commons License 2002.05.15 0 0 120
Hja elég csak az utóbbit elolvasni mert véletlenül kétszer raktam be:))
Mixáth Creative Commons License 2002.05.15 0 0 119
Halloka!
Akkor m1ünk erre a NU-METAL fosra?Csak tudjátok mi a gáz?Egy az hogy csak ilyen divatszar bandák lesznek amiket cd-ről nyomnak akik fellépnek azok + tuti, hogy őket nyúlják szal...na mind1...Pénteken mit csináltok?Csiga akkor átmehetek hozzátok?Ha nem akkor zúzok beszélni a Nikivel!:))Vagy nem...na m1ek mer minnyá okádok az ebédtől /nem azé mer szar volt hisz anyu jól főz:)) csak sokat:))/Na csumakka!

Ui.:Nem tom mikor tok felmenni a trefortra de Marci létszi kérdezd + a Weltet, hogy kell e neki book és hogy mikor akarja +nézni...ok?Na csá!hja és majd felrakom a képeket a flash-hez!

Mixáth Creative Commons License 2002.05.15 0 0 118
Halloka!
Akkor m1ünk erre a NU-METAL fosra?Csak tudjátok mi a gáz?Egy az hogy csak ilyen divatszar bandák lesznek amiket cd-ről nyomnak akik fellépnek azok + tuti, hogy őket nyúlják szal...na mind1...Pénteken mit csináltok?Csiga akkor átmehetek hozzátok?Ha nem akkor zúzok beszélni a Nikivel!:))Vagy nem...na m1ek mer minnyá okádok az ebédtől /nem azé mer szar volt hisz anyu jól főz:)) csak sokat:))/Na csumakka!

Ui.:Nem tom mikor tok felmenni a trefortra de Marci létszi kérdezd + a Weltet, hogy kell e neki book és hogy mikor akarja +nézni...ok?Na csá!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!