"Azt mondta,az öreg bolsi,hogy így ,vagy ilyen alapon minden jobb..."
Erre a műsorvezetőnek azt kell mondania, hogy "Ez azért kicsit erős megfogalmazás, minden jobboldali leölésének a gondolatát, ha lehet mellőzzük!".
Szerintem is Speaker,és Rudenz Ulrich ,de it a hazugsága nem oly nyilvánvaló ,hiszen az öreg a rádióban valóban mondott ilyent,de koránsem úgy ahogy helikospeakerulrich állítja .
Hazugsága a tények szándékos célzatos ferdítésében torzításában nyilvánul meg.
Azt mondta,az öreg bolsi,hogy így ,vagy ilyen alapon minden jobb...
Tehát példálózva valamivel szembeállítva mondta és abszolút nem felszólító jelleggel.
Azon kívül a topicban a bejátszás hirtelen a mondat után pár másodperccel megszakad :))))
A legyek szeretik a tehénszart
Együnk tehénszart egymilliárd légy nem tévedhet:))
Kéretik topicot nyitni:
"Promike azt állította együnk tehénszart"
cimmel
Rendbe, nagyfőnök.
De én nem azért fogok a szocikra szavazni, hogy visszajöjjön a népírtás intézménye amely kábé 40 éve megszünt hála Istennek, hanem egészen másért, de ezt Te és a hasoszőrű barátaid még nem érthetitek.
Jut eszembe a nácizmusnak több, mint tízszer annyi áldozata volt Magyarországon, mint a bolsevizmusnak. Ettől függetlenül süllyesztőbe mindkettővel.
Köszi.
Végül is szemétkedhetnénk is, de minek. :) Megbecsülésemet kifejezendő válaszolok.
Azt tartom még ellentmondásosnak, hogy úgy tűnik "Bolgár és hívei " között is vannak magyarok és ha tényleg lövöldöznek is, akkor sem lehet simán elfoglalni a területet, vagy ha elfoglalják (a nemtudomkik), akkor abban vastagon benne lesznek a magyarok is, mármint akik megmaradnak.
Persze továbbra sem értünk szerintem egyet a lövöldözési szándék meglétében, de szerintem egymásra már nem lőnénk :) És nem csak azért, mert nekem speciel nincs lőfegyverem.
promike válasz erre | adatok | e-mail 2002-03-03 21:34:30 (305)
Egészen konkrétan: H A Z U D T Á L
Nem szoktam így elragadtatni magam.
[előzmény : (274) Helikoffer, 2002.03.03 01:12]
Ez nem konkrétum, csak mocskolódás. Ezzel megosztásra törekedsz, akár a baloldal.
Valószínűleg oda fogok fordulni, de még többekkel konzultálok ezügyben. Egy biztos, a "leölés" kifejezést a műsorvezetőnek el kell hárítania. Ilyen leöléses gondolatmenet betelefonálós műsorba nem való.
Mi köze a Köztársaság téri lincselésnek mindahhoz, amit itt írsz? Hetet-havat összehordasz, össze-vissza beszélsz, mert nem mersz szembenézni a forradalom sötét oldalával. Ha ezt csak gyengeségből teszed, akkor sajnállak. Ha azonban megfontoltan, akkor közönséges gyűlöletkeltő vagy.
Nem, az összeset nem, mert az ellenfél teljes kiirtása és megsemmisítése csak a jobb oldali tevekre jellemző.
Szerintem B.Gy. nem mondott ilyet, de a jobboldaliak annyira be vannak szarva, hogy már mindent félrehallanak.
Komolyra fordítva a szót: Senkit nem kell megsemmisíteni, leölni stb. csak a másik oldalnak is fel kellene ismerni, hogy a demokrácia nem arról szól, hogy pl. még a papságot is be kell vonni a kampányba( bár én nem szeretem a papokat- a keresztény egyháznál nagyobb gyilkos nincs a Földön szerintem)..
Talán a történelem bebizonyította, hogy a kommunisták egymást ölik és gyalázzák. (Lásd: Rajk, Nagy Imre, akit összedrótozott kézzel hasonfekve kapartak el. Az nem gyalázás?) Tehát adott esetben azt kell gyanusítani ilyesmivel, aki aktuálisan ilyen. A kommunisták aktuálisan ilyenek voltak, ergo: valószínű ők követték el a meggyalázásokat.