Keresés

Részletes keresés

olsens Creative Commons License 2002.03.04 0 0 14
A vén bolsi fiúkra gondolsz ugye?
mivel a kisALföld vörös maradt.
Ugyanis csak a kisALföld újságírónak nevezett mocska mer felpofátlankodni Lovas István előadása közben a színpadra, hogy ott hánnyon epét a nem bolsi többszázfős közönségre./ 2000 nov./
Az újság (?) nem hogy a sajnálatos közjátékról de magáról az előadásról sem tett említést annó.
Tán azért mert az műsort a Független Ifjúság rendezte?
Mielőtt baromságokat írsz nézz bele a szóbanforgó szennybe!
u.i.
horngyufa tojás-partyjáról is csak 1 hét elteltével tudósítottak.
Még 1 kis adalék:
A 'lap'-nál egyetlen tisztességes politikai-gazdasági üjságíró dolgozik, de mivel írásai nem kifejezetten mszp-talpnyalók azok csak cenzúrázva kerülnek be a lapba, ha egyáltalán.

Előzmény: Tarcus (13)
Tarcus Creative Commons License 2002.03.04 0 0 13
Na látod, ha tájékozódtál volna, bölcs maradtál volna, mert a sajtó (főleg a fiúk szekerét toló Kisalföld)természetesen szubiektíven ír minden "hírértékről".Az pedig, hogy stílusod ennyire alpári, már önmagában minősít, úgyhogy sokat adni a Te véleményedre nem kell...!
Előzmény: olsens (12)
olsens Creative Commons License 2002.03.01 0 0 12
Nem,, sajnos én is csak annyit tudok amennyit a lapokból össze lehet rakni.
A lejárt engedély valóban nem érdemel említést, ( én is tegnap hosszabbítottam meg a fél éve lejárt zöld-kártyámat), de ismerve a jelölt 1szerűnél 1szerűbb fiacskáját el tudom képzelni milyen " lelkesen" gyüjthette a cédulákat apucinak.
Már csak arra vagyunk kíváncsiak van-e annyi tisztesség kupamisuékban, hogy visszaléptessék ezt a beképzelt f@szfejet.
Előzmény: salk (11)
salk Creative Commons License 2002.03.01 0 0 11
Úgy tűnik, hogy Te mindent, annak ellenére, hogy úgy teszel mintha semmit.

salk

Előzmény: olsens (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.01 0 0 10
Nem kell mellebeszelni.
Ki hivta ki a rendoroket es miert?

Előzmény: Tarcus (6)
olsens Creative Commons License 2002.02.28 0 0 9
"Én csak azt nem értem, hogy a Centrum hogy bírt egy illen balfasz jelöltet összevadásznia magának"

Hát úgy, hogy más nem égeti magát egy ekkora tetüvel.

Megjegyzem maurer főmocsok akadályozta meg 99-ben a megyei FM hivatal bolsi vezetőjének leválltását.
rohadt kommunista -ill. az ő szavaival amit politikai ellenfeleire ragasztgat- haszonista pöcs. Akkora szüksége van rá a kupamisinek -alias Mr Kamatadó- mint 1 tökönrúgásra.

Előzmény: BandW (7)
Tarcus Creative Commons License 2002.02.28 0 0 8
Ha már ilyen "épületes" jelzővel illettél valakit, akit valószínüleg nem is ismersz, talán körbenézhetnél a többieknél is, akik nem sokban különböznek az általad megjelöltektől, azaz ugyanolyanok, csak más-más szempontból.
Előzmény: BandW (7)
BandW Creative Commons License 2002.02.28 0 0 7
ABDAI IMRE SZDSZ Nyilvántartásba véve 2002.02.18 Indulhat
DR. ÁDER JÁNOS FIDESZ, MDF Nyilvántartásba véve 2002.02.18 Indulhat
HORVÁTH TIBOR FKGP Nyilvántartásba véve 2002.02.25 Indulhat
MAURER JÁNOS CENTRUM Döntésre vár
PAPP JÓZSEF MSZP Nyilvántartásba véve 2002.02.18 Indulhat
DR. SZABADY BALÁZS MIÉP Nyilvántartásba véve 2002.02.25 Indulhat

Jelenleg így áll a dolog az OVB szerint.

Áder valszeg nem igazán retteg a Centrum jelöltjétol, mivel még igazándiból nem is jelölt.
Maurer úgyamúgy egy szélkakas, aki azt gondolja magáról, hogy neki politikai téren mindenképp szerepet kell vállalnia.
Én csak azt nem értem, hogy a Centrum hogy bírt egy illen balfasz jelöltet összevadásznia magának.

BandW

Előzmény: Tarcus (6)
Tarcus Creative Commons License 2002.02.27 0 0 6
Tájékozatlanságod elképesztő, csak azt nem értem, miért vágsz bele olyasmibe, amiről nincs infod és csak szélsőséges hangnemben tudsz nyilatkozni?
Azért történhetett mindezen rendőrségi túlkapás, mert van egy fontos tényező, amivel senki sem számol - mégpedig az ELLENFÉL! Ez esetben Áder János, a Fidesz jelöltje a körzetben.S Maurer már jelölt, hiszen elfogadta a Választási Bizottság.Ez a stílus sajnos rávall a fiukra, vagy nem?
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.27 0 0 5
Nyilvan erdekes, hogy nem hosszabitotta meg az engedelyet a joember.
Szvsz sokkal erdekesebb az, hogy miert hivott valaki rendort a kopogtatocedulat gyujto delikvensre?
Ilyen meg nem volt.
Arra lehet magyarazatot adni, es nincsen ebbol nagyobb baj, hogy elfelejtette meghosszabbitani az engedelyet, ki nem szarja le, de arra adjon magyarazatot valaki, hogy mi tortent akkor, amikor valaki arra jutott, hogy rendort hivott a cedula-gyujto viselkedese miatt?

Erre kellen lepni, CENTRUM, akinek a fo jelszava a tisztesseg !!!!!

olsens Creative Commons License 2002.02.27 0 0 4

Íme a "roppant alapos " kisALföld cikke / csak a lényeg maradt ki : az agresszív cédulagyíűjtés.

NYOMOZÁS MAURER ELLEN

2002.02.27. szerda

Lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűncselekményének alapos gyanúja miatt vizsgálatot indított és nyomozást rendelt el Maurer János, a megyei közgyűlés alelnöke ellen a megyei rendőrkapitányság.

(illusztráció)
A megyei közgyűlés alelnökét, a Centrumpárt színeiben képviselőjelöltként induló politikust azóta gyanúsítottként már ki is hallgatta a rendőrség, s vadászfegyvereit lefoglalták. Az érintett a gyanúsítás ellen panaszt nyújtott be a Győri Városi Ügyészségre.

Maurer János autóját – amelyet fia vezetett – február 21-én, Várbalogon vonták közúti ellenőrzés alá, miután állampolgári bejelentést kapott a rendőrség arról, hogy az autó vezetője furcsán viselkedik. Az ellenőrzés során a rendőrök két darab vadászpuskatöltényt találtak a gépkocsiban. Maurer fia arra hivatkozott, hogy édesapja vadász, s érvényes engedéllyel rendelkezik. A rendőrség ellenőrizte az adatokat, s arra a megállapításra jutott, hogy Maurer János fegyvertartási engedélye január 29-én lejárt. Mindez a jog szerint úgy minősül, mintha nem lenne engedélye, ezért a rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűncselekményének alapos gyanúja miatt nyomozást rendelt el Maurer János ellen.

A Csornai Rendőrkapitányság – tekintettel arra, hogy Maurer a körzetükben lakik – azzal a kéréssel fordult a megyei rendőr-főkapitánysághoz, hogy az ügyet ők vigyék tovább.

Az ügy átkerült a megyéhez, s február 22-én három nyomozó – miután előzetesen egyeztettek az érintettel – kiszállt Csornára, s lefoglalta Maurer János hét darab vadászfegyverét a hozzá tartozó töltényekkel együtt.

E hét hétfőjén a vizsgálati osztályon gyanúsítottként kihallgatták Maurer Jánost. A Centrumpárt színeiben az országgyűlési képviselő-választáson ringbe szálló politikus megkeresésünkre azt válaszolta, elismeri az adminisztrációs hibát, igazolványa valóban lejárt, elfoglaltsága miatt azonban késett a lejárt engedély meghosszabbításával. „A szabálysértést nagy valószínűséggel elkövettem, az ezzel járó felelősséget vállalom” – közölte Maurer János.

– Maurer János panasza, amelyben kifogást nyújt be a rendőrségi nyomozás elrendelése ellen, hétfőn délután megérkezett a Győri Városi Ügyészségre – közölte érdeklődésünkre Takács Péter vezetőügyész, aki elmondta azt is, a panaszt még nem bírálták el, a döntés azonban rövid időn belül megszületik.

– A rendőrség, ha még nem zárta le a nyomozást, rövid időn belül le fogja zárni – közölte Takács Péter, s hangsúlyozta azt is, bár az ügyészségnek a törvény szerint harminc nap áll rendelkezésére, a döntésre várhatóan nem kell tíz napnál többet várni.

Koloszár Tamás

olsens Creative Commons License 2002.02.27 0 0 3
köszönöm tanár úrr
Előzmény: zsánpól bemondó (0)
olsens Creative Commons License 2002.02.27 0 0 2
A mai népszabi cikke:

Gyanúsított a jelölt

Lőfegyverrel való visszaélés alapos gyanúja miatt nyomozást rendelt el a rendőrség Maurer János, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke, a Centrum Párt képviselőjelöltje ellen – tájékoztatta tudósítónkat Farkas Gábor alezredes, a megyei főkapitányság osztály-vezetője, aki elmondta: Maurer fia kopogtatócédulát gyűjtött Csornán. A lakók agresszívnek találták a fiú fellépését, ezért kihívták a rendőröket, akik a Maurer tulajdonában levő autó kesztyűtartójában két puskatöltényt találtak. Kiderült, hogy az alelnök több fegyverrel rendelkezik, ám a fegyvertartási engedélye lejárt. Maurer közölte: panasszal élt a gyanúsítás ellen. Az ő értelmezése szerint van engedélye, csupán az érvényesítés adminisztrációs része késett pár napot, munkája miatt ugyanis nem ért rá intézkedni

sicmac Creative Commons License 2002.02.26 0 0 1
Vagy kér rr. Miért ne lehetne orrvadászat?
Előzmény: zsánpól bemondó (0)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.02.26 0 0 0
én csak egy valamit tudok biztosan: hogy az orvvadászat két v
a többi meg úgysem számít
Előzmény: olsens (-)
olsens Creative Commons License 2002.02.26 0 0 topiknyitó
Úgy tudjuk a Centrum párt csornai /elkergetett műkisgazda egy ideig reform- majd platformlányikisgazda, majdnem mszp-s ,most Kupáéknál állásért kuncsorgó/ jelöltjénél házkutatást tartott a rendőrség orvadászat alapos gyanúja miatt!?
Ki mit tud.
A megyei lapnál ez nem bír hírértékkel. Nem furcsa?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!