ez jól behalta magát úgy tűnik. Hetek óta semmi, igen végleges elhalálozásnak tűnik.
Nem tud valaki olyan statisztikai oldalt ami a freestat-hoz hasonlóan kiírja a látogatók IP-címét? Na semmi hátsó szándék nincs bennem csak egy kedves ismerőst "figyelek".
a freestat (free statistics), amit az enveco nyomat es amelyik a penzt szedi, nem ugyanaz, mint a freestart, ami ingyen ISP-t ad. ugyhogy a freestart-os email megtarthatod, amig a freestart meg nem szunik.!?!
Jó nagy kib@szás ez! Én a szolgáltatás kezdete óta használom a freestart-ot, de azóta egyetlen egyszer sem néztem bele a freestart-os levelesládámba.
De mi van azzal, aki kiterjedt levelezést folytat a freestart-os mail-jéről? Ő sajnos kénytelen fizetni, mert egy új nick esetén elveszítené az eddigi e-mail címét és az igen kellemetlen lenne.
Mindenesetre az ő új e-mail címe is freemail-es lesz, tehát a freestart csak egyszer tudja ezt eljátszani.
Nekem meg új számítógép kellene, úgyhogy legyenek szívesek
hozzájárulni egyszeri 100 000.- Ft-tal az új gépem
költségeihez. Az összeget a következő bankszámlaszámra
utalhatják:
OTP 11773322-05314765
Amennyiben ezt március 25.-ig elmulasztják, sajnos
önhibámon kívűl hozzá sem tudok férni az Önök rendszeréhez.
En kaptam valaszt a levelemre, amire ismet irtam nekik. Termeszetesen nem fogom a valaszukat ide beidezni - ez gondolom ertheto; de valaszbol szamomra az latszik, hogy full komolyan gondoltak. Igy, ebben a hangnemben, igazi ungarishce betyarvirtschaft, fizessel, aztan majd kapsz valamit, vagy nem, de a lenyeg a freeeeeeeeee......
És mi van ha igaz? Töröljék le a regisztrációm nyugodtan, majd regisztrálom magam újra, mivel ingyenes marad. Ennyi. Vagy ha mégsem, akkor meg kezdhetik is bejegyezni a paystat.hu domaint...
nyugalom, tisztán látszik, hogy átverés. a freestat nemsokára küldi a bocsánatkérő körlvelet, meghogy minden erővl keresik a bűnösöket.
amúgy azt a bankszámlaszámot nem lehet lenyomozni?
Ha ez valoban a freestat (enveco) muve, erdemes esetleg elgondolkodni a kovetkezo level megfogalmazasan:
Tisztelt Enveco!
Szeretnmem ezuton felhivni figyelmuket, hogy az oldalamon megjelentetett, az onok oldalara mutato (64x27, nem szabvanyos meretu) banner 2001-ben 234.321 megjelenest produkalt. A banner a fooldaunkon jelet meg, ennek eves dija 500 Ft/ezer megjelenes.
A teljes, hirdetesert fizetendo dij erteke: 117160 Ft.
Felhivjut szives figyelmet, hogy amennyiben tartozasat 2001 aprilisaig nem redezi, a hirdetest oldalunkrol eltavolitjuk.
Ejha! Nem vagyok Freestartos, de azért benyögöm a véleményem. Szerintem pénzt kérni ótvarság -- így már nem "free". Annyit tehettek volna, hogy megírják, hogy "mostantól nap ötvenöt reklám e-mailt fogunk küldeni, mert nekünk is élni kell valamiből". Ez kisebb kitolás lett volna.
Az ajándék lónak hullanak a fogai...