Ja, TiB:
Meg még csak annyit, hogy ha lett volna eszed, mostanra már - akárcsak mi - simán láthatnád az összes heti adást, realtime. Csak összehasonlításként: a Smackdown amerikában 02:00-kor kezdődött (európai idő szerint), 04:00-kor vége. Most amikor ezt írom, péntek délután 16.00 óra van, és én - és a listán jópáran - a smacket már láttuk.
Majdnem élőben.
Na most ezt nem azért mondom, hogy itt a mellemet veregessem, hanem csak hogy lásd, hogy mi 25-en vagyunk, és megvagyunk egy viszonylag békés, jól működő közösségben. Te voltál az egyetlen aki nem tudott közénk beilleszkedni - akkor bennünk van a hiba?
Egyébként pedig ezzel azt is akarom mondani, ez már a többiekre is vonatkozik, hogy - bár videókazettákat nem adok kölcsön és nem másolok, megfelelő technikai felszerelés és kedv hiányában - ha bárki az oldalam alapján úgydönt hogy összerakna egy ilyen stuffot, akkor ezúton is felajánlanám neki a segítségemet, hiszen én már összeraktam egyet, és remélhetőleg tudok segíteni azoknak akik most próbálkoznak. És szívesen meg is teszem. Ezügyben magánlevelet írjatok légyszíves, ha érdekel valakit a dolog.
Segítek bárkinek - kivéve TiBnek. Ő szevedjen csak a heti 1 Metaljával.
És a téma részemről ezzel lezárva, ha még mindig kétségetek van arról hogy ebben a játékban ki a hunyó, kérdezzétek meg a lista 25 másik tagját mi a véleménye erről a kis 15 éves éretlen hülyéről.
Válaszolni ne válaszolj, úgysem olvasom el, nem pazarlom rád a bitjeimet többet. Tudod, nagy tapasztalatom (tapasztalatUNK) van már a leveleid el nem olvasásában, elvégre a linux alatt kiválóan működik a levélfilterezés.
Nem akarom hogy ebből a fórumból anyázó fórum legyen, így ígérem, hogy ezzel a levelemmel befejeztem a hozzászólásokat ebben a témában.
Maradok tisztelettel!
KWP2000