Keresés

Részletes keresés

)CDX( Creative Commons License 2016.07.25 0 0 14
)CDX( Creative Commons License 2016.07.25 0 0 13

Na ide mentegetni fogom a linkeket.

https://www.youtube.com/watch?v=n3UlwVm3Hww

Mp3Pintyo- Creative Commons License 2002.03.02 0 0 12
Tovabbra sem tortent semi, nem kuldtek valaszt a levelemre....
PETYUS Creative Commons License 2002.02.25 0 0 11
Pontosabban szólva amíg a jogsértés ténye nem nyert bizonyítást, addig úgy kell tekinteni, hogy nem történt jogsértés.
Előzmény: actionman (10)
actionman Creative Commons License 2002.02.25 0 0 10
Akkor nyugodtan hagyd fenn a linket, es hivatkozz arra, hogy amig nem tisztazza a mafasz, hogy pontosan miert is jogserto szerinte a link, addig reszedrol ugy tekinted, hogy meg nem egyertelmu, hogy jogsertest kovettel el, a mafasz pedig meg pontositja panaszat feled.

AM.

Előzmény: Mp3Pintyo- (4)
harm2 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 9

És nem is érdekük a szabadon hasznosítható szellemi termék fogalmának bevezetése, mert ugye ingyencucc tulajdonosa valszeg nem fogja őket vastag pénzen megkenni. Nem lenne miből. Ha meg nincs a dolog "meglobbizva", akkor abból ugyan a mai viszonyokat ismerve nem lesz belőle semmi.

leha Creative Commons License 2002.02.23 0 0 8
az alapvető probléma ott van, hogy a döntéshozók olyan régóta döntéshozók már, hogy teljesen a jogi balfaszságok közt élik mindennapjaikat és a józan paraszti ész nyomokban fedezhető csak fel működésükben ... : (
PETYUS Creative Commons License 2002.02.23 0 0 7
A GNU projekthez hasonlóan meg kell fogalmazni a jogtulajdonos által szabadon hasznosíthatóként deklarált szellemi termék fogalmát, és be kell nyújtani az országgyűlésbe törvényjavaslatként.
Ha el lehet fogadtatni (szerintem el lehet) azt, hogy ilyen termékért senki ne szedhessen jogdíjat, akkor attól kezdve a mahasznak meg az artisjusnak annyi köze lesz hozzá, mint a bsa-nak a Linuxhoz.
Előzmény: harm2 (6)
harm2 Creative Commons License 2002.02.23 0 0 6

Nekem akkor ment el a kedvem az egész "jogvédelemtől", amikor megtudtam, ha én csinálok bármiféle macskazenét, felveszem magnóra és azt lejátszom valakinek, akkor bizony a saját zeném után nekem is szerzői jogdíjat kell fizetnem!! Röhej.

leha Creative Commons License 2002.02.22 0 0 5
a linkelés jogsértő

ha jogsértő dologról infót közölsz, az is jogsértő (lásd még a linuxos DVD játszó nyílt kódja)

ha jogsértő dologról beszélsz, az jogsértő

ha jogsértő dologról gondolkodsz, az is jogsértő!

a gondolatrendőrség már a nyomodban van!

Mp3Pintyo- Creative Commons License 2002.02.22 0 0 4
Kuldtem meg tegnap nekik egy levelet, amelyre azota sem valaszoltak:

Tisztelt Mahasz Szakértői Csoport!

Kernem, hogy kuldjek el szamomra azokat a jogszabalyokat amelyeket az Onok velemenye szerint sert az altalam szerkesztett oldal. Kerem, hogy a pontos jogertelmezes erdekeben a paragrafusokat is jeloljek meg.

Udvozlettel
Mp3Pintyo

Előzmény: actionman (3)
actionman Creative Commons License 2002.02.22 0 0 3
Mar miert tartozna felelosseggel valaki a linkelt oldalert ? Tan a tavoli szerveren el tudja vegezni a mahasz altal kert modositasokat ?

Kisse hanyagnak tunik, hogy a mahaszos futyulo nem jelolte meg, hogy melyik jogszabaly/paragrafus/bekezdes szerint uldozendo maga a link....

Az persze mas dolog, ha ok ugy velik, hogy egy link szerintuk torvenyt sert.

AM

micu Creative Commons License 2002.02.22 0 0 2
Meg a zenekiadói maffia is jogsértő, most olvastam az indexen hogy szívnak is a Napster perrel kapcsolatban mint a torkosborz :-)
Előzmény: Mp3Pintyo- (-)
BahnScorper Creative Commons License 2002.02.22 0 0 1
Pontosabban: ha valaki berak egy linket, akkor felelősségel tartozik azért, ami a linkelt honalpon van, tehát őt is fenékbe rúghatják, ha azon a honlapon valamely törvénysértő dolog van - kivéve ha a linklistáján kijelenti, hogy elhatárolja magát azoktól a honlapoktól és tartalmuktól, azokat nem ő készíti és nem szól bele hogy mi legyen rajtuk. Nálunk ilyen szabályozás még nem alakult ki, így csak arról lehet szó, hogy megint agyára ment a MAFASZ-nak ez a másolási para...
Előzmény: BahnScorper (0)
BahnScorper Creative Commons License 2002.02.22 0 0 0
A nullázás szerencsére nem ütközik semmilyen jogszabályba...

Amúgy meg ez egy nagy f@szság, hiszen egy honlap úgyis nyilvános valami...
Németországban meg egy bírói döntvény alapján azt szokás kiírni a linkek mellé, hogy a "más honlapok tartalmáért e honlap tulajdonosa felelősséget nem vállal"

Előzmény: Mp3Pintyo- (-)
Mp3Pintyo- Creative Commons License 2002.02.22 0 0 topiknyitó
Tegnap kaptam az Mp3Portal szerkesztojekent egy levelet a MAHASZ-tol miszerint a linkek is jogsettonek szamitanak, amennyiben nincs a jogtulajdonosoktól hozzájárulás.

Itt olvashatjatok el a teljes levelet: MAHASZ level

Itt pedig az eddigi forumot: FORUM a MAHASZ levelrol

Kivamcsi vagyok szerintetek is jogserto-e a link. Ha igen akkor miota?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!