Keresés

Részletes keresés

mallon Creative Commons License 2004.07.30 0 0 26
Jobb, mint egy Funes film.
Előzmény: totola (-)
zividivi Creative Commons License 2004.07.30 0 0 25
Nagy baj lehet az USA-navigátorokkal! Lám, Irán helyett is Irakba botlottak!
81713 Creative Commons License 2002.02.25 0 0 24
Azé' lássuk be, hogy nem volt kis teljesítmény a fürdőzők részéről a katonai alegység megfutamítésa, hiszen mindössze terepszínű napozókrém, középhatótávolságú föld-föld műselyem bikini, valamint interkontinentális ballisztikus napozóágy volt az összes fegyverzetük.

Esetleg az ifjabb amazonoknál még lehetett önjáró taktikai csapásmérő epillátor is.

dP

zividivi Creative Commons License 2002.02.25 0 0 23
/"..! Spanyol strand, es sehol egy jo no!!!! Ez kerem errol szolt! ..."/

A hibás célzókészüléket pedig felejtsük el, amig neked van igazad. ÉS UTÁNA?

Előzmény: Agent M (22)
Agent M Creative Commons License 2002.02.23 0 0 22
Asszem, itt alapveto tevedesrol van szo:
Lattam a felvetelt, igy pontosan tudom, mi tortent!

Meglettak a britek a napernyoket. MOndjak: mit alakizzunk itt, menjunk inkabb csajozni.
Kiszalattak a deszantcsonakbol, de latjak hogy minden ures! Erre gyorsan visszafordultak suro szentsegeles kozben, mondvan: micsoda kicseszes! Spanyol strand, es sehol egy jo no!!!!

Ez kerem errol szolt!

:)

zividivi Creative Commons License 2002.02.23 0 0 21
Azért térképolvasásból ez mégiscsak bukta!

REMÉLEM A RAKÉTÁK ENNÉL TÖBBET TUDNAK A CÉLPONTRÓL!

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.22 0 0 20
Mindkét dolgot VÁLLALOM! Alaphelyzet az, hogy szövetséges vagyok!!!
Megfigyelőnek is jó lennék az adott szituban, mert rövidlátás okán közel kell mennem az "eseményekhez". Ha az "esemény" tényleg csini, még le is veszem a szemüveget!:-)
Előzmény: totola (19)
totola Creative Commons License 2002.02.21 0 0 19
Például elmehetnénk szövetséges megfigyelőnek egy ilyen hadgyakorlathoz...
Előzmény: Törölt nick (17)
Pirítós Creative Commons License 2002.02.20 0 0 18
Ugyan már gyerekek!
Baráti hadgyakorlat volt csupán.
A brit elytőernyősök voltak a feltételezett támadók, a spanyol napernyősök pedig a védők.
Hali,
Pirítós
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.20 0 0 17
Na ja! Az én nejem is összevonta szemöldökét, amikor elolvasta az előző beírásomat, de valami jól "fedett" akció....! :-))
Előzmény: totola (15)
totola Creative Commons License 2002.02.20 0 0 16
Javaslom ne tarokkoz velem, mert rossz blöffölőnek tűnsz! Megfognám seccperc a huszonegyesedet...
Előzmény: Törölt nick (13)
totola Creative Commons License 2002.02.20 0 0 15
Én már kalandoztam magamnak egy tót feleséget, úgyhogy csak szupertitkos küldetésekben vennék részt!
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.20 0 0 14
Hát, minden esetre a mittudomén melyik hazai tv. adó mellett a CNN. is adott róla képeket, tehát olyan nagyon nem "gurítás"! :-))
Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.20 0 0 12
Te Totola!
Nem kéne újra kezdenünk a "kalandozásokat"??:-)
De szép is lehetett akkoriban!! :-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.20 0 0 11
Egyébiránt a spanyol lányokért én is tudnék ugrani!! Tényleg csodásak. (Ők is. :-)))
Előzmény: totola (9)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.20 0 0 10
Szóval, az esetet én is láttam! Utána megnéztem még a CNN. adásán is. Röhögtem akkorát!!!
Gyerekek! Biztos, hogy Afganisztánban van most a balhé???? :-DDD
totola Creative Commons License 2002.02.20 0 0 9
Jellemző! Olyan rakétáik vannak, amelyek maguktól eltalálják a célpontot, de brit földre akarnak kijutni, aztán Spanyolhonban találják magukat...

Én láttam, és tanúsíthatom, hogy az andalúziai lányok szépek (ó azok az igéző szemek...) Jót tett nekik a vérfrissítés a korai középkorban....

Előzmény: onogur (8)
onogur Creative Commons License 2002.02.20 0 0 8
Szerintem ezek a II. világháburúban is Calais-nál akartak partra szállni.
Oszt utólag megmagyarázták Normandiát. :-)))
totola Creative Commons License 2002.02.20 0 0 7
2000 decemberében volt szerencsém ott lent délen járni. Igaz nem Gibraltár, hanem Matalascanas az Atlanti-óceánnál. Sokan akkor vakációztak, mert olcsóbb, jó idő van (igaz többet esik az eső, mint nyáron, de nincs az a döglesztő meleg. Ilyenkor pedig ott már előszezon van. Főleg a kis pénzű belföldiek használják ki (ne feledd, hogy a hely közel van Andalúziűhoz, ahol a jövedelmek harmad akkorák, mint pl. Barcelóna vidékén)... Szóval napozni biztos lehet ott, és szerintem ilyenkor is van 20 fokos tengervíz...
Előzmény: Innercity folk (6)
Innercity folk Creative Commons License 2002.02.20 0 0 6
Februarban napozoagy? Nem hinnem... :)
Előzmény: totola (4)
Tamás Creative Commons License 2002.02.20 0 0 5
Egyszer volt szerencsém angol tengerészgyalogosokkal találkozni Poole-ban (dél-Angliában, a partraszálló egységek kiképző központjában), pont arra panaszkodtak, hogy milyen unalmas állandóan ugyanaz a kiképzési feladat...

Hát most vittek bele egy kis változatosságot. :-))) El tudom képzelni, milyen jót röhögtek alatta/utána. Hát még a strandolók...

totola Creative Commons License 2002.02.20 0 0 4
Azt nem tudom elképzelni, hogy amikor azok a legények partot értek, akkor leálltak, vagy a napozóágyak között folytatták a part bevételét? Erről nem szóltak a hírek. Nekik, ellentétbe az ejtőernyősökkel (akiket ugye már nem tudtak visszaugrani), volt választásuk. De lehet, hogy a parancs az parancs volt számukra is...
Előzmény: Ghanima (3)
Ghanima Creative Commons License 2002.02.20 0 0 3
Na, erről nem is hallottam!! :-)))
Nincsen igazán előttem, hogy mekkora terület is Gibraltár és hogy ez a fürdőhely milyen távolságra lehet tőle, azt végképp nem tudom, de valahogy úgy képzelem magam elé, hogy a Tihanyi-félsziget csücskén fölszáll a repülő és a Belső tó helyett Füred szélén esnek ki belőle az ejtőernyősök, vagy ha őrnaszádokról szálltak partra, akkor is elindultak a Tihanyi révből és az MTA üdülő helyett esmég Fürednél kötöttek ki.
Az a rendőri vagy/és katonai személyzet, ill. ügyeletes vezetőik, amelyik ilyenre képes, hát az jobb, ha ...... no, valami mást csinál!
Előzmény: totola (2)
totola Creative Commons License 2002.02.20 0 0 2
"A hadsereg túl komoly dolog ahhoz, hogy katonákra bízzák... "

No meg rendőrökre. Ugyanis a hír szerint a helyi rendőrség védelmébe vette a brit katonákat, amikor arról nyilatkoztak, hogy nem csoda, ha eltévedtek azok, mert zegzugos a partvidék, és velük is gyakran előfordul az ilyesmi....

no comment

Előzmény: Ghanima (1)
Ghanima Creative Commons License 2002.02.20 0 0 1
Hiába, na!
Megmondták a költők régen: A hadsereg túl komoly dolog ahhoz, hogy katonákra bízzák... (vagy valahogy így mondták... ;-)))
Szabadelvue Creative Commons License 2002.02.20 0 0 0
"El tudom képzelni, mit szólhattak a spanyol bikinis csajok, amikor ejtőernyővel rájuk ugrottak a katonák.... "

- még jó, hogy nem sült el a fegyverük ... :-))

Előzmény: totola (-)
totola Creative Commons License 2002.02.20 0 0 topiknyitó
Egy kicsit tessék lazítani a hazai politikai témák között, és kéretik idefigyelni:

Tegnapelőtt angol tengerészgyalogosok téves térképnavigáció miatt megrohantak egy tengeri strandot (tele tömeggel) valahol Gibraltár mellett. A MR krónika hírek szerint aknavetőkkel, géppuskákkal és egyéb módon felszerelt katonák a vízről, míg ejtőernyővel légi desszantosok érkeztek a meglepődött fürdőzők közé!

Bezzeg én annak idején csak Hajmáskér térségében gyakorlatozhattam.

El tudom képzelni, mit szólhattak a spanyol bikinis csajok, amikor ejtőernyővel rájuk ugrottak a katonák....

Mindenesetre megnyugtat, hogy ilyen klasszul kiképzett szövetségesink vannak a NATO-ban...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!