Keresés

Részletes keresés

Ytse Creative Commons License 2002.02.20 0 0 13
Szeretek szabatos, kimerítő válaszokat adni :-) Igem, egy kicsit már izgulok... Egyébként repültem már csecsemőkorom óta, de csak kisgépekkel (Cessna, AN-2, Góbé vitorlázó). Igyekeztem beszerezni a legfontosabb tanácsokat, remélem nem érnek majd meglepetések.
Előzmény: Hessi (12)
Hessi Creative Commons License 2002.02.20 0 0 12
Eleg lett volna annyi, hogy "szamitastechnika"..:)

Es izgulsz mar? Vegulis fel lehet fogni elso repuleskent, hiszen csecsemokorodban utaztal utoljara..

Előzmény: Ytse (11)
Ytse Creative Commons License 2002.02.20 0 0 11
Előzmény: Hessi (10)
Hessi Creative Commons License 2002.02.20 0 0 10
Akkor az nem is olyan sok. Es mi lesz a konferencia temaja, ha szabad megkerdezni?
Előzmény: Ytse (9)
Ytse Creative Commons License 2002.02.20 0 0 9
tök egyedül megyek és egy hetet leszek távol (szombaton indulok és szombaton érkezem)
Előzmény: Hessi (8)
Hessi Creative Commons License 2002.02.20 0 0 8
Felszallas utan igen. Legalabbis regebben lehetett. Kerdezd meg a pantomim-kisasszonyoktol!

Viszont ha konferenciara mesz, akkor biztos nem egyedul, beszelgess a tobbiekkel, vagy baratoddal/baratnoddel nemtol fuggoen:)

Es mennyi idore mesz?

Előzmény: Ytse (7)
Ytse Creative Commons License 2002.02.20 0 0 7
igen, az.

ja, még valami: a repülőn lehet használni a notebook-ot?

Előzmény: Hessi (6)
Hessi Creative Commons License 2002.02.20 0 0 6
Ha igy all a helyzet, szerintem neked nem kell borravalot adni, hiszen a ceges szamlakba beleszamitjak az ilyesmit is. Konferencia?
Előzmény: Ytse (5)
Ytse Creative Commons License 2002.02.20 0 0 5
Nem rokon hívott, hanem egy vállalat.
Előzmény: Hessi (4)
Hessi Creative Commons License 2002.02.20 0 0 4
Szep kis rokonaid vannak, hallod-e:) Hol akasztottad le oket? Talan jobb lenne oket megkerdezni errol, hogy mi a szokas. Amikor en voltam, mindent magamnak fizettem, igy adott volt a helyzet.. De ugye nem varhatod el a rokonaidtol/barataidtol, hogy ok adjak a borravalot helyetted..
Előzmény: Ytse (3)
Ytse Creative Commons License 2002.02.20 0 0 3
"A borravalo 10%, es van ahol benne van a szamlaban. "

Ezt főleg azért kérdeztem, mert a szállodát a meghívó fizeti. Ilyenkor mi a dörgés?

Előzmény: Hessi (2)
Hessi Creative Commons License 2002.02.20 0 0 2
Jaa:)

Vamon nem szaroznak sokat, csak megkerdezik, hogy miert mesz, kihez mesz, mit fogsz csinalni. Ha van meghivoleveled, legyen keznel. Ja, es termeszetesen angolul megy a beszelgetes. Ez mar csak amolyan formalitas, ha megkaptad a vizumodat, akkor ez csak amolyan "figyelmeztetes" hogy ne rendetlenkedj, mert figyelnek:)

Az elektromos ketyereket mindenkeppen kezipoggyaszban vigyed, es szamits arra, hogy esetleg kulon-kulon atomjaira fogjak oket szedni. Miutan meggyozodtek arrol, hogy nem robban, atengedik.

A borravalo 10%, es van ahol benne van a szamlaban.

Es hogyan lehet kibirni a repulest? Kapcsold ki az agyad. Vigyel konyvet, nezd a gepen a filmet, vagy hallgasd a radiot. Tudsz aludni utazas kozben? Ha igen, akkor szerencses vagy. Amugy meg allandoan hoznak majd zabalnivalot, es nalad is legyen cukorka, stb. Ja, es hideg lesz a gepen, ezert melegen oltozz fel.

Előzmény: Ytse (1)
Ytse Creative Commons License 2002.02.20 0 0 1
Nem egészen erre gondoltam. Hanem pl.

-- miket kérdezhetnek a vámon?

-- viszek magammal notebook-ot, digitális kamerát és palmtopot, ezekkel nem lehet gond a határon?

-- mennyi borravalót illik adni a szállodában a személyzetnek?

-- hogy lehet ép ésszel kibírni a 14 órás repülést?

Előzmény: Hessi (0)
Hessi Creative Commons License 2002.02.20 0 0 0
Hat talan viselkedj ugy, mint egyebkent. Ha nem csinalsz egbekialto baromsagokat, akkor senki nem fog megszolni:)
Előzmény: Ytse (-)
Ytse Creative Commons License 2002.02.19 0 0 topiknyitó
Szombaton egy hétre elutazom az Egyesült Államokba, egész pontosan San Franciscoba. Ott egy elég elegánsnak tűnő szállodában (The Argent Hotel) fogok lakni. Mivel sosem jártam még az USA-ban, utojára karon ülő csecsemő koromban repültem és ilyen elegáns szállodában sem laktam még, eléggé be vagyok szarva, nehogy valamit rosszul csináljak. Tudnátok tippeket adni, mit csináljak és mit ne csináljak?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!