Keresés

Részletes keresés

bakibaby Creative Commons License 2017.11.14 0 0 17

A látogatott Topic:

Fórum »  Életmód »  Konyhaasztal » Hova érdemes menni vacsorázni Pesten?

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9004530

bb

Előzmény: Attilabony (16)
Attilabony Creative Commons License 2017.11.14 0 0 16

Látom egy kicsit meghalt a topic...

De szerintem mindenki keres jó helyeket, így gondoltam én is ajánlok egy éttermet a Budai Várban. Jó persze most lehet mondani, hogy a Vár, meg messze van...

Először én is így gondoltam, de elolvastam a Tripadvisor értékelést (az is megér egy misét hogy ez manapság már mennyire fontos) és meggyőzött, így elmentünk.

Nem bántam meg! :-) 

Weblap készítés Creative Commons License 2014.09.01 0 0 14

Egy korrekt kis étterem ajánló, megkönnyíti a választást!

kuttyesz28 Creative Commons License 2006.12.14 0 0 13

sziasztok! tudom, kicsit későn kapok észbe, de most szombatra keresek (dec.16) valami jó kis éttermet 11 fő részére budapest belvárosban, vagy a budán a margit híd környékén, de más is szóba jöhet, csak ne legyen nagyon kint a városból.

köszi!

Gyomby Creative Commons License 2006.09.27 0 0 12

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék Szilveszter ügyben. Egerben szilvesztereznénk az idén. Ismeri valaki ott esetleg az Old Jack's Pub-ot, vagy az Aranysíp Éttermet? Esetleg mindkettőt? Melyik a jobb, hangulatosabb? Mindkettő rendez bulit, de melyiket válasszuk????

Kérlek mihamarabb segítsetek, ha tudtok!!!

Köszi.

Bálint Edina Creative Commons License 2005.12.17 0 0 11

Sziasztok,

Hasznos tipp: Ha XI. ker. fehérvár úti Il-trenoba mentek, akkor a nagy kopasz kövér pincérnek kiemelt borravalót érdemes adni. Ellenkező esetben, ha legközelebb odamentek igen kellemetlen élményben lesz részetek. :(

Edina

charles077 Creative Commons License 2005.03.16 0 0 10

sziasztok!

Találtam egy frankó étteremadatbázist ahol lehet a helyeket minősíteni, és így ha valami jó volt ajánlható ha meg kerülendő akkor fel lehet hívni az emberek figyelmét!

www.opinio.hu

csaó

Cuoresportivo Creative Commons License 2002.07.10 0 0 9
Azért az esküvöi vacsidra remélem összeszedik/ték magukat
Előzmény: flying dutchman (-)
Cuoresportivo Creative Commons License 2002.07.10 0 0 8
Nyár elejére leromlott. Poshad a víz a kerti kistóban, vékonyodik a hús a Cordon Bleu-ben, lassul a kiszolgálás. De a zenész most is jó
exAnd Creative Commons License 2002.02.23 0 0 7
szvsz a legjobb étterem a Cosmo és utánna a Cyrano (Kristóf téren) :-))
flying dutchman Creative Commons License 2002.02.17 0 0 6
Sellikem, draga,
Teged barmikor barhova. Majd megbeszeljuk kedden, okes?? ;)
Dutch
Előzmény: sélli (1)
csabor Creative Commons License 2002.02.17 0 0 5
Ha legalább olyan jó étterem, mint amilyen jó hajó az FD, akkor biztosan megnézem :-)))
ImmortalSin Creative Commons License 2002.02.17 0 0 4
Hm... ugy tunik, hogy ez, de ezt a hirdetest mindig csak a hordo sorig olvastam el, uh nem tudom, hogy a kinai tenyleg ez-e, de tobb, mint valoszinu.
Előzmény: cyber.greg (3)
cyber.greg Creative Commons License 2002.02.17 0 0 3
Erre gondolsz?
Előzmény: ImmortalSin (2)
ImmortalSin Creative Commons License 2002.02.17 0 0 2
Hm, nem rossz, de arerzekeny (es kulonosen nagyetku:)) fogyasztok figyelmebe ajanlom a kovetkezo ettermeket:

- Mongolian Barbecue Marvany u.-ban
(deli pu.-tol kb 7 perc gyalog) (5 ora 2000Ft 12-5 kozott, du. nem tudom)

- Pasta Dost Rakoczi uton blahatol keleti iranyaba 5 perc seta (4 ora 1800Ft 12-4 kozott)

- valami kinai etterem a Mogyorodi u - Nagy Lajos kir. krt talalkozasanal (5 ora 1500Ft delben)

Mindharom korlatlan fogyasztasu (tomenyet azert kulon kell fizetni), tesztelt hely, ahol nem csak mongol/olasz/kinait lehet enni, hanem 100000 masfele izeket is lehet kostolni. Az arak decemberi allapotokat tukroznek.

sélli Creative Commons License 2002.02.17 0 0 1
Majd legközöelebb elviszel engem is és akkor nyilatkozom :)))
PETYUS Creative Commons License 2002.02.17 0 0 0
Kipróbálnám, de sajn0s nem esik utamba.
flying dutchman Creative Commons License 2002.02.17 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Ajanlom mindenkinek a figyelmebe. A Timar utca vegeben van, a Dunaparton. Ha leszallsz a HEVrol, akkor a feluljaron lehet megkozeliteni.
Nagyon-nagyon kedves kiszolgalas, irtozatosan finom etelek, elviselheto aron, mindez gyonyoru kornyezetben lenn, a Dunaparton. Ha odaulsz az ablak melle, nem is latod a partot, olyan, mintha egy hajon ennel a Dunan. Egyszeruen fantasztikus hely, nekunk peldaul ott lesz az eskuvoi vacsorank. (nem en vagyok a tulaj, hanem egyszeruen mar sok etteremben voltam, de ilyen joban meg eddig soha!)
Meger 1 probalkozast, remelem a nullazom is elmegy oda enni egyet!
Dutch

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!