De szerintem mindenki keres jó helyeket, így gondoltam én is ajánlok egy éttermet a Budai Várban. Jó persze most lehet mondani, hogy a Vár, meg messze van...
Először én is így gondoltam, de elolvastam a Tripadvisor értékelést (az is megér egy misét hogy ez manapság már mennyire fontos) és meggyőzött, így elmentünk.
sziasztok! tudom, kicsit későn kapok észbe, de most szombatra keresek (dec.16) valami jó kis éttermet 11 fő részére budapest belvárosban, vagy a budán a margit híd környékén, de más is szóba jöhet, csak ne legyen nagyon kint a városból.
Egy kis segítséget kérnék Szilveszter ügyben. Egerben szilvesztereznénk az idén. Ismeri valaki ott esetleg az Old Jack's Pub-ot, vagy az Aranysíp Éttermet? Esetleg mindkettőt? Melyik a jobb, hangulatosabb? Mindkettő rendez bulit, de melyiket válasszuk????
Hasznos tipp: Ha XI. ker. fehérvár úti Il-trenoba mentek, akkor a nagy kopasz kövér pincérnek kiemelt borravalót érdemes adni. Ellenkező esetben, ha legközelebb odamentek igen kellemetlen élményben lesz részetek. :(
Találtam egy frankó étteremadatbázist ahol lehet a helyeket minősíteni, és így ha valami jó volt ajánlható ha meg kerülendő akkor fel lehet hívni az emberek figyelmét!
Hm, nem rossz, de arerzekeny (es kulonosen nagyetku:)) fogyasztok figyelmebe ajanlom a kovetkezo ettermeket:
- Mongolian Barbecue Marvany u.-ban
(deli pu.-tol kb 7 perc gyalog) (5 ora 2000Ft 12-5 kozott, du. nem tudom)
- Pasta Dost Rakoczi uton blahatol keleti iranyaba 5 perc seta (4 ora 1800Ft 12-4 kozott)
- valami kinai etterem a Mogyorodi u - Nagy Lajos kir. krt talalkozasanal (5 ora 1500Ft delben)
Mindharom korlatlan fogyasztasu (tomenyet azert kulon kell fizetni), tesztelt hely, ahol nem csak mongol/olasz/kinait lehet enni, hanem 100000 masfele izeket is lehet kostolni. Az arak decemberi allapotokat tukroznek.
Sziasztok!
Ajanlom mindenkinek a figyelmebe. A Timar utca vegeben van, a Dunaparton. Ha leszallsz a HEVrol, akkor a feluljaron lehet megkozeliteni.
Nagyon-nagyon kedves kiszolgalas, irtozatosan finom etelek, elviselheto aron, mindez gyonyoru kornyezetben lenn, a Dunaparton. Ha odaulsz az ablak melle, nem is latod a partot, olyan, mintha egy hajon ennel a Dunan. Egyszeruen fantasztikus hely, nekunk peldaul ott lesz az eskuvoi vacsorank. (nem en vagyok a tulaj, hanem egyszeruen mar sok etteremben voltam, de ilyen joban meg eddig soha!)
Meger 1 probalkozast, remelem a nullazom is elmegy oda enni egyet!
Dutch