Nekem már 2000 óta van "testközeli" élményem a szkinhed országtársainkról. Tisztelettel jelentem nem baloldaliak, pláne nem cionisták. A legtöbb nemes egyszerűséggel csak fasiszta és vagy náci. Sajnos ritkán találni köztük olyat aki a "megzúzom az arcod" vagy a "mit akarsz te köcsög" mondatok hörögve, fröcsögve előadásánál többet képes kommunikálni. Egyébként pedig az erőszak minden formában elítélendő nem csak, ha MIÉP-s képviselő jelölt ellen irányul.
Más téma.
De, igenis mindenkit meg lehet félemliteni. Csak ez nem szabad, hogy célja legyen bárkinek. Én ugyan nem hiszek benne, hogy a MIÉP 3x annyi szavazatot kap, a mostani választásokon, mint 1998-ban, de ha igy is lenne akkor csak azt tudom kivánni önnek, hogy döntéshozási pozicióban több kultúrát és intelligenciát tudjon felmutatni mint ebben a rövid szöszenetben. Az ország érdekében.
Azzal a különbséggel,hogy most balcionista kopasz görények valóban vertek párfelbujtásra.
De ezzel végképp elbukták a választásokat, ma már az embereket, különösen a fiatalokat nem lehet megfélemlíteni, 3x annyi voksot is kaphat a miép mint 98-ban.
Pető is ott volt Tasnádiékkal,ezt meg a magyar hírlap is megírta, mikor is, úgy 3 éve.
Elég volt a balcionista nemzetközi bűnözőkből, menjünk mi is tüntetni a MASzOP székház elé 24-én.
"A Napi Magyarország úgy tudja, a korábbi, Tasnádi által
szervezett összejöveteleken részt vett Hack Péter (SZDSZ),
Csintalan Sándor (MSZP), Juszt László újságíró, Aczél Endre
újságíró, Schmuck Andor (MSZP), Karl Imre (MSZP), Bognár
Péter, a sortűzper egyik vádlottjának kirendelt ügyvédje, valamint
ismert színészek és természetesen Tasnádi Péter. Az
összejövetelek egyikén a tavalyi Év Embere, Erős János, a
Kereskedelmi és Hitelbank korábban menesztett elnöke is jelen
volt. Értesüléseink szerint a házigazda, Korda György és felesége
nem szokott részt venni ezeken a találkozókon, csupán a
helyiséget biztosítják. "
Miközben szennyes ballibek 12 éve, (némelyik ősük 19 óta) hazudoznak náci veszélyről, skinhedekről, baseball ütőkről, valójában mindig is nekik voltak kopasz verőlegényeik. Látszik pontosan, hogy szinte minden mocskos vádjuk éppen önnmagukra igaz. Ők verettek meg nyugdíjasokat 1997-ben Kunce parancsára, ők verették meg Schusztert és Oláht, ők taposták meg a magyar zászlót a parlament előtt. MSZP, SZDSZ,MAZSIHISZ, sokan közülük Tasnádi üzlettársai voltak, vele jártak bulizni a Korda villába, meg Juszttal,Aczéllal.Nincs meg valakinek a teljes névsor? Csintalanra, Hackra emlékszem.
Ez ma Magyarországon a szélsőség, a fenyegetés, az erőszak, ők a ballib hazaárulók, az ávósgyerekek a szkinheadek.