Keresés

Részletes keresés

TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 41
Csak azért is kisgizda párt.Hajrá .
Ne csüggedj fel a fejjel ezt monta Latabár is a filmben.Hajrá.Csak azért is,előre .
Előzmény: olsens (40)
olsens Creative Commons License 2002.02.10 0 0 40
A kop.-cédula gyűjtés eddigi tapasztalatai alapján is biztosak vagyunk benne.
Sajnos azonban a minket elárulók is az FKGP nevében gyűjtenek, de érkezett olyan panasz is, hogy a kormánypárt aktivistái a kisgazdák nevében is gyűjtenek.
Az mdf gyakorlatilag eltűnt. / hál' istennek.

A gyakorlati tapasztalatom :rgy 1200 szavazót számláló Győr-megyei faluban 250 db cetli nem rossz eredmény, és a gazdák tudják melyik párt valósította meg a szöv. üzlrész kifizetést még ha egyesek ezt ki is akarják sajátítani.
Röviden ennyi.

Előzmény: Kagakusha (36)
olsens Creative Commons License 2002.02.10 0 0 39
Besorolás helytelen. Echte Kisgazda vagyok és maradok is.
Előzmény: Tájékoztató Iroda (35)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 38
Szeretem ezt a topicot ha fent van olyan jó.
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 37
Zárd be az irodád végleg,nincs titkárnőd.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: Tájékoztató Iroda (35)
Kagakusha Creative Commons License 2002.02.10 0 0 36
Kedves olsens!
Mit gondolsz, eléri a Kisgazdapárt az 5%-ot ?
Üdv.
K.
Előzmény: olsens (18)
Tájékoztató Iroda Creative Commons License 2002.02.10 0 0 35
Bocs, azt hittem, hogy a rafkós álkisgazda komcsi provokátorok közé tartozol, de tőlem akár lehetsz "b@rom" is, aki bedől az MSZP és/vagy KGB ügynök Torgyánnak.
Dejazér megmonvaja zőszintét, csak-csak az előbbi kategóriába sorollak:-D
Előzmény: olsens (9)
Tub Creative Commons License 2002.02.10 0 0 34
Jóéjt neked is!
Előzmény: TÖKFEJ (33)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 33
Az asszony már "reklamál" mikor megyek,már dél óta fent vagyok.
Majd holnap folytatjuk,a fiuknak is addig,folytkőv..
Neked meg jóéjt.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Előzmény: Tub (32)
Tub Creative Commons License 2002.02.10 0 0 32
Ja, röhögtem is rajta egy nagyot:)))
Előzmény: TÖKFEJ (31)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 31
Látad azAcsúti ifi csapatot a szigorúan titkos topicban?
Előzmény: Tub (30)
Tub Creative Commons License 2002.02.10 0 0 30
Simán:)))
Majd belejössz, nem nagy ördöngősség. Képeket meg majd ha ráérsz, nem sürgös. Úgyis állandóan nézem a leveleimet, majd megjön:)))
Előzmény: TÖKFEJ (29)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 29
De csak holnap mert a nagyobbik fiam ért nagyón a géphez,én kéthónapja még azt sem tudtam hogy kell bekapcsolni.Hiszen én nem ebben nőtem fel de élvezem.Sokszór ha nagyon gyorsan vagy méregből akkarok válaszólni egy csomo betüt elhagyok.Nekem inkább az élő beszéd megy jobban és pögösebben.
De lassan ezt is meg szokom.TökJó FEJ VAGYOK,nem?
Előzmény: Tub (28)
Tub Creative Commons License 2002.02.10 0 0 28
Köszi!
Előzmény: TÖKFEJ (27)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 27
Oké elküldöm ,de aSzigorúan titkosra is tetem fel,
Flori mint Varga jozsika.
Előzmény: Tub (26)
Tub Creative Commons License 2002.02.10 0 0 26
Persze, amikor csak ráérsz. De ha gondolod emailben is elküldheted.
Előzmény: TÖKFEJ (25)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 25
Kösz de ha nem baj egy későbbi időpontban,most egykicsit inkább válaszólgatnék ,barátaimnak .
Előzmény: Tub (23)
olsens Creative Commons License 2002.02.10 0 0 24
Ahogy mondod!
Éljen a JOBBOLDAL!!
És: "CSAKAZÉRTIS KISGAZDAPÁRT!!"
Előzmény: zividivi (22)
Tub Creative Commons License 2002.02.10 0 0 23
Várj, segítek:

1. másold fel a képet a tar.hu-n levő címedre (adminisztráció, jelszó megadása, fájlkezelő, fájl feltöltésénél tallózás, majd mehet)
2. utána írd meg az új hozzászólásodat (írd be a href-es html parancsot úgy, hogy címként a www.tar.hu/oldalad/kepnev.jpg szerepeljen)

Minden képpel ezt kell tenned, amit ide akarsz belinkelni. Vigyázz, hogy a kép mérete ne legyen több, mint 100KB, mert kimoderálnak. Ha több, akkor valamilyen képszerkesztővel csináld kisebbre.

Előzmény: TÖKFEJ (21)
zividivi Creative Commons License 2002.02.10 0 0 22
Kedves Olsí!

Eszem ágában sem volt a Kisgazdákat bántani. Nagy szükség lenne rájuk, nagyobb, mint gondolnád.

Kizárólag a FIDESZ jutalmazási mechanizmusára akartam felhívni a figyelmet. Természetesen más is beletartozik a névsorba, nem csak azok, akiket hamarjában megemlítettem. Túlságosan is sokan!

Az üzlet pedig ma is folytatódik. Nem?

Előzmény: olsens (18)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 21
Mire kimondtad már fent is volt.
Előzmény: Tub (20)
Tub Creative Commons License 2002.02.10 0 0 20
Általában sokféle képet gyűjtök. Flóriról méég nem volt. Ha gondolod küldjél, megköszönöm.
Előzmény: TÖKFEJ (17)
olsens Creative Commons License 2002.02.10 0 0 18
Üvd.
Jobbító szándékodat értékelem, de kérlek pontosíts!
1, A Kisgazda Párt szétesik: parlamenti képviselőkre és a tagságra
Hányban? 92-ben? Nem esett szét, csak antall J. átvert bennünket, majd a hülyébbjeit megvette kilóra. Jegyezzük meg legfőbb tanácsadója nevét : Boross I.
98-után?
T.J.-t lemondatják kölönböző lejáratások eredménye képpen. A kijelölt utód Gyimóthy Géza. B.A. miniszter szeretne lenni amire a kormányfőtől azt a vélaszt kapja, hogy mutassa meg mekkora a támogatottsága a frakcióban. /Ez a személy az akit folyamatosan azzal hoztak hírbe, hogy parlamenti űlések előtt Kovács L.-val egyeztet./ Innen már csak 1 kis lökés kell hogy L. Zsolt / aki már 2szer elhagyta a pártot/ vérszemet kapjon.
El kell ismerni, hogy nagy bűne van a dolgok ilyettén való alakulásában T.J.-nek is amiért ilyen szutykokkal vette körül magát ahelyett, hogy megbízható kisgazdákat hozott volna helyzetbe. /Pallag L., Barkóczy G. .../
A mostani helyzet nagyon hasonló a 94-eshez. A frakció nagyobb részét megveszik, a programunkat ellopják, Majd (reményeink szerint) megbánják amikor látják, hogy megint nem sikerült eltüntetni az FKGP-t
2, Az MDF szétesik.
Nemcsak szétesik április 7 után meg is fog szűnni.

ERGO:
4. A PÁRTOKAT SZÉTVERŐ POLITIKUSOK MINDANNYIAN HIVATALT KAPNAK A FIDESZ-TŐL. (Katona Kálmántól Jeszenszky Gézáig, Torgyánt is beleértve.)
Főleg Dávid Ibolykát ideértve.

3, A Fidesz megnyeri a választásokat
Igy igaz. De a kormányalakítás nem lesz sétagalopp.
A legfontosabb Szerintem:
1 minimum 10%-nyi erejű kisgazdapártra minden körülmények között szükség van.
Minden magyarországi pártot 1 személyen keresztül ítélnek meg. T.J. pedig már nem fog megváltozni, de ha nem ő lenne immár 10 éve az elnök és a gerincünk gyengébb lenne a szétverési kísérletek már első nekifutásra sikerrel jártak volna.
Itt a vége fuss el véle.

Előzmény: zividivi (12)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 17
Gyüjtöd a FARKAS képet?
Küldjek fel?
Előzmény: Tub (16)
Tub Creative Commons License 2002.02.10 0 0 16
Kedves TÖKFEJ!

A Farkas Flóris képet mentettem le magamnak, és azt néztem, van-e honlapod. Közben láttam meg, hogy te vagy a Tamás. Ennyit a félelemről. De gondolom ez nem tilos.
Gondoltam megosztom veled a felfedezésemet, de úgy tűnik nem örülsz neki.
SZVSZ moderálással kapcsolatban többnyire igazad van.

Előzmény: TÖKFEJ (15)
TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 15
Én soha nem kutattam mások adataiban,ez lehet ,hogy megint a félelem jele nálatok?
Különben mindig adtam a nevem ,soha nem bujtam állnevek mögé ha nem voltam rákényszerive.
Miért bír titeket a modi,hogy azt a fajta hozzászólás amit ÍDKFA meg enged magának azt érdekes soha nem tiltja le?
Különben nem a letiltást kellene alkalmazni a modinak hanem a nyilvánós figyelmeztettést az hatásosabb lenne nem? Mert mivan ha letilt gondolhatja más,majd nyit valami más nevet bumm.
De ha valaki véleményére kiváncsi valaki tegyük fel 500 hozzászólás után az nem fogja adni a nevét hogy le tiltsák,mivel már a nevét ismerik a topicon és esetleg a véleményét is valamilyen színtem.Na ennyit a klonozásról.
különben már az oviban tanitják ,hogy ne árulkodj csak abban az esetben ha félsztőle,és akkor meg véd a dadus.
Előzmény: Tub (13)
olsens Creative Commons License 2002.02.10 0 0 14
Üdv ávh-s!
Most hogy a névjegyemet kitetted mit érzel? Én szánalmat irántad.
Szerintem beírásaiddal a legtökéletesebben szemléltethető a vezető kormánypárt minden józan építő kritika iránti teljes elutasítása.
Ez nem vezet sehova, csak a csőd felé.
Elhiheted a választók nem ostobák.
Sajnos szavazóink egy része már 98-ban az első fordulóban is a fideszre szavazott az FKGP helyett, mert így látta biztosítottabbnak a maszop leváltását.
Ezeknek az embereknek az a köszönet jutott, hogy a termőföldeket kiárusítják külföldieknek, spekuláns bandáknak. A csóró magyar gazdálkodót utoljára Torgyán József támogatta igazán látványosan, /persze lehet őt basogatni ész nélkül, de a gazdák nem felejtenek/.
Távozása óta mi van? Szar vietnami csirke kerül az asztalra, olcsóbb a nyugatról behozott hús mint a hazai.
Annak az EU-nak nyalunk ész nélkül amelynek polgárainak 99%-a az életben még nem ebédelt egy tisztességeset. Ezt úgy kell felfogni, hogy nincsenek rendes fűszereik, azt a sz@r vízizű holland szemetet eszik két pofára mert nem is tudják mi az a paprika, paradicsom, / 8 évig ott éltem nem a levegőbe beszélek/, besz@rnak a gyönyörűségtől ha a legegyszerűbb MAGYAR konyhába tévednek.
Előzmény: IDKFA (3)
Tub Creative Commons License 2002.02.10 0 0 13
Tudod, ha egy kepre kattintasz jobbgombbal, a tulajdonságokban az url megtalálható. A tar.hu/csiktomi egy icsit árulkodó:)))))
Előzmény: TÖKFEJ (11)
zividivi Creative Commons License 2002.02.10 0 0 12
ÁLLJUNK MEG EGY SZÓRA!

Mielőtt a téma helyett egymás torkának esünk, gondoljuk át az elmult 12 év történéseit!

1, A Kisgazda Párt szétesik: parlamenti képviselőkre és a tagságra.

2, Az MDF szétesik.

3, A Fidesz megnyeri a választásokat

4. A PÁRTOKAT SZÉTVERŐ POLITIKUSOK MINDANNYIAN HIVATALT KAPNAK A FIDESZ-TŐL. (Katona Kálmántól Jeszenszky Gézáig, Torgyánt is beleértve.)

TÖKFEJ Creative Commons License 2002.02.10 0 0 11
Valóban sok rokonom van ,hát neked?
Ki sugott vagy magadtól vagy ilyen..
Előzmény: Tub (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!