Keresés

Részletes keresés

parabel Creative Commons License 2002.05.10 0 0 139
Ja, én is ismertem ilyet. Arról a gyerekről meg kiderült, hogy kedvenc szórakozása az volt, hogy állatokat kínzott. Két éve nem hallottam róla, akkor BKV-ellenőr akart lenni, de valami pszichológiai teszten elbukott.
Előzmény: arkanoid (138)
arkanoid Creative Commons License 2002.05.09 0 0 138
Az ilyen Gép01 típusú faszikról szokott aztán kiderülni, hogy valójában sírós, kislányos, nyeszlett girnyók, akik fel vannak mentve tornából, mindig megalázták őket az iskolában, kisebbrendűségi komplexusuk van, mert pici a fütyijük és sose' értik, miről beszélnek a nagyobbak, viszont imádják a harmadrangú háborús filmeket, ágyuk fölött Martin Bormanos vagy Terminátoros poszter van, s elalvás előtt arról fantáziálnak, hogy szöges korbáccsal verik Pamela Andersont.

Ismerem őket, volt egy osztálytársam a gimiben, na, az pont ilyen volt. A szerencsétlen úgy próbált barátkozni, hogy mindig lopott a szüleitől Marlborot és azt osztogatta. A cigit persze elfogadtuk, de sose válogattuk be a focicsapatba. Hatalmas álmai voltak, mindig katona, titkosügynök vagy rendőr szeretett volna lenni. Jelenleg levélkézbesítő, de állítólag ki fogják rúgni, mert már kétszer is rajtakapták, hogy kibontotta a nőknek szóló leveleket és azokat az ágyékához dörzsölve lihegett.

Előzmény: vamzer (137)
vamzer Creative Commons License 2002.05.09 0 0 137
"Úgy fest, hogy ez most neked BESÜLT."
Én úgy látom te sültél fel.

Amúgy a bemutatkozásod egy komplett fasiszta bemutatkozó. Lehet, hogy nem érted miért, mert buta vagy.

Ide teszem, hogy mindenki olvashassa, mielőtt levennéd:

Gép01 bemutatkozó szövege:

"Az új generációhoz tartozom. Az új kor új kihívásokat hozott. A gépek uralkodnak fölöttünk. Ehhez alkalmazkodni kell, különben nem felelünk meg a követelményeknek. Erősnek, könyörtelennek és pontosnak kell lenni. Aki nem ilyen, az kirostálódik. Új kor, új generáció, új kihívások. Aki lemarad, az kimarad. Nyomorékok, lassúak és buták, csúnyák és MÁSOK kihullanak. Ez az élet, a modern élet törvénye. Megértés, szeretet, és érzelgősség, áhitat a gyengék és a maradiak jellegzetessége. Életünk, szórakozásunk, harcunk és gondolkodásunk digitális, műanyag és mindenek fölött álló. Aki nem lép egyszerre... Tudomásul kell venni, hogy amiként a zenében is és a tudományban is a digitális és a kíméletlen hangzás veszi át az irányítást, ugyanúgy az életben is. Semmi se számít, egyedül a pénz, a tudomány és a hatalom. Érzelmek feleslegesek és károsak."

Amennyiben nem kapsz együttérzést, azt köszönd magadnak.

Ha holnap elüt egy autó, és nyomorékon éled végig az életedet, akkor is ilyeneket írnál?
Vagy veled ilyen elő se fordulhatna?

Te egy bepalizott kis nyomorult vagy. Csak még nem jöttél rá.

Előzmény: Törölt nick (128)
peacemaker Creative Commons License 2002.05.04 0 0 136
Talán Áder nyilatkozott úgy, hogy sikerült kiszorítani a parlamentbôl a szélsôségeket. Csalt volna a fidesz ennek érdekében?.
Előzmény: Satuka (135)
Satuka Creative Commons License 2002.04.30 0 0 135
Bár már biztos, hogy nem, ők azért még mindig próbálkoznak, szegénykék, csaltak ellenük ! A Fidesz által irányított választásokon ki tehette ezt szerintük?
Obivan Baumax Creative Commons License 2002.04.13 0 0 134
Milyen fiatalon és milyen kövéren halt meg a picike...........
Előzmény: madfax (133)
madfax Creative Commons License 2002.04.13 0 0 133
Ezt a topicot lezárom::-DDDDDDDDDDDD

MIJÉP
  • 1993-2002

Satuka Creative Commons License 2002.04.08 0 0 132
Megnyugodhatnak a MIÉP-szimpatizánsok: bejutott. Csak a megfelelő 15 FIDESZ-képviselővel kell létrehozatni egy MIÉP-frakciót. Jó alanyoknak látszanak: Rogán, Tirts, Várszegi, Répássy, Kövér. A többi tízben lehet segíteni.

/Lehet, hogy én vagyok az első szadeszes, aki segít a MIÉP-nek./

Ki üzen Csórikámnak, a táltosnak?

madfax Creative Commons License 2002.03.16 0 0 129
Pannonban ma délelőtt hallottam ezt a felemelőhelyett felháborító demagóg, primitív,az emberek alantas érzelmeire hatni akaró aljas zsírtáltosi áriát.

Felemelő nemzeti megemlékezés,ez?Hányni tudnék tőle.

A Varázsló elszéditette ezeket a márió-emberkéket, rendben fele menthetetlen, de a másik felének annak az ott levő kétszázezernek remélem egyszer (ha nagyon soká is) el kell magában számolnia a lelkiismeretével, hogy lehettünk ilyen naivak, vagy primitivek.

Előzmény: Big (the real) (126)
zesi Creative Commons License 2002.03.16 0 0 127
Ez a nemzeti megemlékezés mikor volt és hol?
Mert kampánygyűlések, azok voltak bőven!
Előzmény: Big (the real) (126)
Big (the real) Creative Commons License 2002.03.16 0 0 126
Ha neked 200.000 ember felemelo, nemzeti megemlekezese gyulolet-orgia...
Előzmény: madfax (124)
madfax Creative Commons License 2002.03.16 0 0 125
alergiasok=allergiásak
Előzmény: madfax (124)
madfax Creative Commons License 2002.03.16 0 0 124
Kutyák alergiások a Disznóra, én meg a gyűlölet-orgiára:O)))
Előzmény: Törölt nick (123)
madfax Creative Commons License 2002.03.15 0 0 122
Mivel jelen ideig (16.58) nem szakadt le az égbolt,tudhatjuk a Hősök Terén ehhez nem gyűlt össze elég számú balfék.

:O)))

logoped Creative Commons License 2002.03.15 0 0 121
Kívánom, hogy igazad legyen!
Előzmény: Törölt nick (107)
madfax Creative Commons License 2002.03.15 0 0 120
Lázálom Orbán módra:O)
Előzmény: Titkos Tibor (119)
Titkos Tibor Creative Commons License 2002.03.15 0 0 119
Akkor ezt figyuzzad:

Arra a közbevetésre, hogy a Fidesz elnöke mindennap elmondja, hogy nem akarnak koalíciót kötni a MIÉP-pel, s hogy Kövér László is kijelentette, inkább egy újabb választás, mint a MIÉP, Dávid Ibolya pedig szintén elképzelhetetlennek tart bármiféle partnerséget a MIÉP-pel, Csurka Istvánnak rövid volt a válasza: most csak iktatja ezeket a kijelentéseket egy könyvbe, s majd a választások után újra kinyitja ezt az iktatókönyvet. Kövér László nyilatkozatához még hozzáfűzte: akkor a MIÉP inkább nem léptet vissza száz embert, és megnyerik a választásokat

Előzmény: madfax (118)
madfax Creative Commons License 2002.03.15 0 0 118
A mijépp

(talán a márc.15.-iki Gyülölet-orgia közeledtének hatására)

eddig még higgadtabbnak tünő politikusai

(márha a mijéppes politikussal kapcsolatban lehet egyáltalán higgadtságról beszélni)

pl.Lentner Csabi is teljesen elvesztette a fejét tegnap az Összefüggésekben arról beszélt a mijjépp a választásokon 20-25 %-ot fog szerezni.

:O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dextra Creative Commons License 2002.03.09 0 0 117
Kisfiam/kislányom! Azt csinálsz amit akarsz. Engem egy pillanatig sem érdekel, csupán a véleményemet írtam le. Azt ugye szabad?

Csurka, mint magyar? Milyen magyar név ez?
Beszennyezi a magyar nevet a tót beütéssel, nem veszed észre?

Ez azért igen lyópofa! A nagyorrúakat is hasonlóképpen szelektálod? Vagy csak akkor ha MIÉP szimpatizánsokról van szó? És hogy állsz a bőrszínnel? Ha nem jön be, elő a bézbólütő?
Gázkamrákkal hogy álltok tolerátorok?

Előzmény: vamzer (96)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.05 0 0 116
Én is 7-8 százalékra saccolom. Akkor viszont érdekes dolgok fognak történni. Most olvastam el Szabó Lukács kis füzetét. Úgy tünik, a MIÉPen belül sokaknak nem tetszik a Csurka-Papolczy páros. Egyetlen dolog van, ami egy vezetést megmentheti egy ilyen helyzetben, és az a siker. Ha megdupláznák a múltkori eredményüket, akkor valszeg aszondanák a tagok, hogy jó-jó, vannak gondjaink velük, de sikerre vitték a pártot, és ez számít. Ha nem jön össze a duplázás, akkor valszeg Csurkát leváltják. Ez esetben viszont SZVSZ szétesik az egész. Ugyanis a MIÉPnek két arca, két szárnya van: szóval azért mondjuk Balczó meg a Hegedüs-family nem ugyanaz a kategória. Ha lehull a fej, akkor szerintem ez a két szárny összevész, és akkor szétesik az egész.

Kb. ez a jóslatom. Kiváncsi vagyok, mennyi jön be belöle.

Előzmény: rich.mond (115)
rich.mond Creative Commons License 2002.03.05 0 0 115
Szerintem is simán bejut,de nem ér el 10 százalékot.Én cirka 7-8 százalékra saccolnám.Viszont a Terror Háza megnyitóján nem volt túl meggyőző az a 5-8 ezer ember,különös tekintettel a nagy készülődésre.Amúgy valóban sokat fog számítani,hogy a Munkáspárt és a Centrum hová ér be.Ha bejutnak,borítékolható a baloldali többség.Sok függ a visszalépésektől-a MIÉP,vagy az SZDSZ ér e be a harmadik helyekre az egyéniekben.A franc se fog jósolni,amikor a közvéleménykutatók sem tudnak.Majd meglátjuk.
Amúgz érdemes elgondolkozni azon,hogy a Munkáspárt az egyetlen a két nagyon kívűl,aki ezidáig országos listát tudott állítani.Persze ez nem sok mindent bizonyít,de azért érdemes figyelni erre a surranópályára is.
Koponyányi Monyók Creative Commons License 2002.03.05 0 0 114
Van egy jó hirem, kedves magyar barátaim:

A MIÉPpel együtt a szavazatok több, mint 50%-a a jobbldalé lesz, ez pedig sok mindenre elég :)

Törölt nick Creative Commons License 2002.03.05 0 0 113
Nem tudom! Megérzés!

De van egy saját házi politikai barométerem is, a nejem!!!:-)
Nagy MDF-es volt 89-90-ben, plakátragasztás gyűlésezés, stb. Kizárásos alapon eljutott mostanság a Szadeszhoz, mert szerinte nélkülük, ész nélküli lesz az ország! :-) Mindketten patikusok vagyunk, és a Szadesz eü-programja a legjobb! Nagyon megszívatott benüünket a Fityesz az elmúlt 4 év alatt.

Előzmény: CivilisPossessor (108)
tigris és sárkány Creative Commons License 2002.03.05 0 0 111
mi magyarok vagyunk, csak simán, jelző nélkül.
Előzmény: vamzer (110)
vamzer Creative Commons License 2002.03.05 0 0 110
Mi az a számdék, te nagymagyar?
Ha ti még magyarul se tudtok, akkor mire fel vagytok pont TI nagymagyarok?
Előzmény: Törölt nick (97)
Libego Creative Commons License 2002.03.05 0 0 109
pedig milyen szép lenne egy Mszp-Szdsz-Munkáspárt koalíció.
De szép is lenne egy kéztördelős bejelentés Medgyessytől, meg egy "az ország érdeke ezt kívánja" Mécs Imre szabadkozás...
CivilisPossessor Creative Commons License 2002.03.05 0 0 108
Patikus:
Mire alapozod az SZDSZ 10%-os népszerűségét? (Csak azért kérdezem, mert én pl. rájuk szavazok, de így sem látok olyan okot, ami miatt 5%-ról 10-re mennének fel.:)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.04 0 0 107
Nem voltál off!:-)

Szerintem is símán bejut a MIÉP, és kapaszkodjatok meg de szerintem, kb., 10%a-l, és ehhez nagyon közelálló lesz a Szadesz is, tehát ők középpárt lesznek.

33%-33% körül vagy még ennyit se kap a két nagy, ebben azért reménykedek, hogy együtt se érjék el, még nagykoala esetén se a 2/3-ot, és jó lenne, ha a Maszop-Szadesz, vagy a FMPP-MIÉP együtt se érné el az 50%-ot. Előáll a koalíciós kényszer a kis pártokkal, remélhetőleg.

3db, 5%-os párt lehet még, ezek a a Centrum, a Munkáspárt, és ToJó Bácsi fog osztozni, az ÚjBaloldal már a startnál kiesett.

Magas részvételi arány esetén ez bejöhet. Ennek még az az előnye is meglenne, hogy kevés lenne a töredékszavazat, és nem lehetne nagyon torzítani, mint az történt 98-ban.

Előzmény: maple leaves. (77)
CivilisPossessor Creative Commons License 2002.03.04 0 0 106
"a MIÉP szavazóinak teljes létszámához képest
százalékos arányban ebben a pártban van a legtöbb értelmiségi. Ez is tény, erről politikafüggetlen kimutatások készültek."

Nos a "politikafüggetlen kimutatásokat" én is egy kicsit nevetségesnek tartom, de ezt már előttem is kifejtették. Egyébként pedig egyáltalán nem beszéltem a miépes politikusok képzettségéről, Csurka István íróként egészen kiváló volt, és úgy tűnik ma is elég jó megtalálja a számítását, a baj tehát nem az intelligenciájával van. (Képzettség, intelligencia, emberi tartás és emberség között nincs semmiféle arányosság.) Bocsánat az offolásért, részemről lezártam a kérdést.
Előzmény: Dextra (84)
CivilisPossessor Creative Commons License 2002.03.04 0 0 105
JSorel:
Csak nem azt akarod mondani, hogy "A tények makacs dolgok"? :)))
Dextra:
De igen. És ezt a választások után te is kénytelen leszel belátni. :-)))))

Gartulálok. :))) Csak úgy poénból dobtam be ezt az idézetet Sztálintól :)) Csak az idelógiátok különbözik, a stílus ugyanaz :))

Előzmény: Dextra (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!