A párt plakátokat lefesteni szerintem nem bün cselekmény.Esetleg szabály sértés lehet atól függ mennyi eggy ilyen plakát értéke+felragasztás.
A lefestés helyett én is a vicces megjegyzések hozzáfüzését javasolnám.Mivel az szdsz most nagzon vicces akar lenni igy ők tényleg jó alanynak látszanak.Különben meg szerintem sem jutnak be.A ma reggeli állapot szerint még kuncze
ajánló szelvényeit sem sikerült összegyüjteniük.Ez a vicc nem a lufibuli 2 homokzsákkal 500 ember elött.
Nagy öntudat kevés ismeret.
Volt kommunista párt :Kommunisták Magyarországi pártja -Kun Béla vezetésével
aztán meg a két háború között is ez volt a neve.
De a többi párt (Békepárt MSZMP MDP stb) tagjai is kommunistának valloták magukat,igy és tevékenységüket ,ismerve mi ne kételkedjünk benne azok voltak !
Nahát, te aztán penge törtésnész lehetsz. Hol éltél te? Rókalyukban????
Ekkora ferdítést talán még Gheorghe Funar sem merne megkockáztatni. Javaslom a II. VH utáni magyar történelem alaposabb, figyelmes áttanulmányozását. Utána újra beszélhetünk a dologról.
Ja, meg világosíts fel róla, hogy mi a különbség a szocializnus és a kommunizmus között. Kíváncsian várom.
figyelj cszszscz
a te párt meggyőződésednek megfelelő
űszító gyűlűlét keltő forunokba írkáljál
néztél tükörbe máskor is necsak a mszp székház elött!
elöszőr tanuljátok meg a történelmet!
magyarországom soha sem volt kommunizmus!(csak szocializmus)hoppá
de náci-hungarista-nyilas párt, viszont.igen!
Úgyhogy keresd meg vagy a fidesz, vagy a miép forumát
ja hogy nincs,?! bocs! gyávák felrakni a szerverre:)
Semmit sem számít az a pár plakát. Azok a köcsögök úgysem fognak bejutni, jelentéktelen nímandok, nem kár értük. Ha neked jól esik, akkor csak csináld. Így hős lehetsz.
De igyekezz, mire odaérsz, félő, hogy letépik mindet.
De utána feltétlenül menj el a vezéreddel rinyálni az eldurvult kampány miatt.
Mivel liberális pártról van szó, természetesen meg is sértődnének, ha valaki nem festené össze a plakátjukat. Még azt találnák mondani, hogy ebben a félelemmel átitatott, nem demokratikus légkörben az emberek megdermedtek, elhallgattak.
Mutasd meg tehát, hogy demokrácia van, vélemény és szólásszabadság! Fess!!!
De ne az összeset, mert arra meg azt mondanák, hogy teljesen el akarják őket tüntetni.
Találd meg az "arany középútat".
:)))))))))
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Az akadályok, amiket írsz, az számunkra nem gond! 25 m-re visz a festékágyum. A humorról gondoskodom! Vicces plakátok lesznek! Az szdsz úgyis olyanokat akart!
Akkor hajrá!
Ha láttok összemázolt szadeszplakátot, gondoljatok
victorra, a festékágyusra
A tettlegesség más kérdés.
De lehet találni egészen jó firkákat is. Most félre ne értse valaki, nem az szdsz ellen szólok. Általában véve a pártok kritizálhatók és kritizálandók. Ez egy közvetlen lakossági véleménnyilvánítási forma. Vállalják csak.
Emléxem, még 94-ben láttam egy MDF plakátot. Valaki pedig nemes egyszerüséggel csak annyit irt rá: Hazudsz. Sokkal többet tudott így kifejezni a dolog.
Ezt minden párt megkaphatja, és, ahogy látom meg is fogják kapni.
Ha igy szemleljuk a dolgokat, akkor barmelyik kepviselot akinek nem tetszik a munkaja siman agyon is lehetne verni.
"Tekinthetünk úgy is erre a dologra, mint a szólásszabadságra", es csak rongalasnak szamitana.
Hát, gondolkozzunk el rajta.
El?ször is tekinbtsünk el attól, hogy melyik párt plakátját akarod bemázolni.
Én azt kérdezem, miért ne lehetne valakinek akár ilyen módon is kifejezni a véleményét. Tekinthetünk úgy is erre a dologra, mint a szólásszabadságra. Aki indul a választásokon, az számoljon annak minden velejárójával. Valaki az Szdsz-plakátokat fogja kifesteni, valaki pedig a Fideszét, vagy más pártét. A fontos az, hogy legyen benne némi frappáns humor.
u.i. Megfigyeltétek már, hogy a szóban forgó párt a plakátjait olyan helyekre teszi, ahol csak nagy nehézségek árán lehet "kommentálni"? pl: zárt kertek, panelházak 7. emelete, stb...
Légyszíves ne becsüld le az iparost! Én is tanultam három év szakmunkásképzőt, no meg eggyel többet, mert évísmétlő voltam (családi okok miatt). És az elmúlt években nagyon sok klassz munkát megcsináltunk, olyan épületeken, amiket a turistáknak mutogatnak...
Véleményt várok! Fessem a plakátokat, vagy ne! Gyújtani is tudom őket (már látom szemeim előtt, ahogy Kuncze ég). Elmondom technológiát:
Festék helyett gyulékony anyagot (pl. egy kis szőkített olajat /mert olyanom is van ám) fröccsentek a plakátra, és már kész is a görögtűz!
Én csak egy festő-mázoló vagyok! Nem lehet mindenki olyan intellektüel mint a HornGyula
Ha azt mondod, hogy az a szadesznak hozna szavazatokat, akkor elállok ettől!
De várom a további véleményeket...
Hát olyan sötétséget még nem tapasztaltál, mint én akkor, amikor a Mérleg utcában egy pártnak a székházát belül festettük... Az aztán sötétség!
A Fikázást kérem mellőzni te festékágyutöltelék...