Keresés

Részletes keresés

kisibolya Creative Commons License 2002.02.07 0 0 9
Fő , hogy megvannak, már úgy izgultam, hogy az enyém:) .
hm238423 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 8
Inkabb azt tudom elkepzelni, hogy eladtak a szelvenyt 2 mrd-ert... Vevo az van ra boven... Pinter Corleone?..
Gyéressy Ádám Creative Commons License 2002.02.07 0 0 7
Gyenge és nevetséges próbálkozás. Fókusz-szintű.
Előzmény: GregorFisher (-)
Vámpír Creative Commons License 2002.02.07 0 0 6
Mindig van egy-két fasz, aki próbálkozik, de ma már ez nem megy. Ott van a számítógépes szelvény, semmi vita nem lehet hogy ki a nyertes. Nem láttam a Fókuszt, de nem tudom, mivel tudná bizonyítani a magát nyertesnek mondó ember az igazát.
stones Creative Commons License 2002.02.07 0 0 5
kedves FÓKUSZból (szellemi)táplálkozó, szvsz a pénzt a nyertesek régen felvették már, ez csak elterelő manőver. Ja, Isaurát már felszabadították, nem kell pénzt gyűjtened erre! :-D
dolphin Creative Commons License 2002.02.07 0 0 3
Minden politikai ero ... sot lassan az egesz tarsadalom szegyene lesz, hogy lassan a budira se lehet menni politikai felhangok nelkul :-(((((
Bumburnyák Creative Commons License 2002.02.07 0 0 2
...fordulj bizalommal pp-hez...megérettél rá...
GregorFisher Creative Commons License 2002.02.07 0 0 1
Szerintem felettébb érdekes a cucc. Nem?
GregorFisher Creative Commons License 2002.02.06 0 0 topiknyitó
RTL-Klub, FÓKUSZ

"Kis baráti társaság" - csak nem a Fityesz? :-)
A tavalyi évvégi nyereményért most jelentkezett egy "kis baráti társaság", akik állítólag azért nem jelentkeztek rögtön, mert eddig tervezgették, hogy mire költik a pénzt.
Lehet, hogy ebben is politika van?
Állítólag volt egy másik személy is, aki már korábban mint nyertes jelentkezett, de ott vmi problémák voltak.. s így a "kis baráti társaság" vitte el a pálmát.

Felmerül az emberben a gyanú: nem a kis telhetetlen baráti társasáról van szó, kik narancs-színben rúgják a lasztát?

Kérdezem..

Üdv.
Greg

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!