Hali
Nem olvastam a könyvet. Csak néhány sort és a többit innen-onnan szedtem össze. Ezért nem biztos, hogy hiteles amit írok, sőt arról inkább nem is. De annyit azért megkérdeznék, ha csak egy vagy két valami is igaz abból amit írt, akkor mi van?
Te olvastad? Vagy ha nem milyen infóid vannank?
Ok. Elfogadom, hogy az APEH épp most ért oda.
Örülök neki. És remélem találnak is valamit. :)
Nézd... én ezt a csávót csak olyan jelzőkkel tudnám illetni, amik -közös megegyezésünk alapján- eme topikba nem valók. Annyit mondhatok, hogy szívből kívánok neki minden rosszat, de legalább olyan meghurcolást, mint amit ő művel most.
És nem hiszem, hogy a FIDESZ küldte volna rá az APEH-ot.
Hát, most erre mit mondjak? Nem hiszem, hogy a FIDESZ tenné. Mint ahogy azt sem hiszem el annak a hernyónak, hogy "betörtek" a lezárt gépére. Annak is a "memóriatárába". Ez egy barom. Ah, bocsánat, elfelejtettem, hogy ez egy könnyed topik. Szóval, szvsz kamu az egész.
Jó reggelt!
Kyu!
Újabb téma: Kende könyv
Állítólag felvásárolják, de nem a vásárlók, hanem nagytételben.
Ki olvasta?
Rövid írás van itt az Index főlapján, ki mit szól hozzá?
Azért írtam utána, hogy nem belügyet mondtak, hanem valamilyen területen kívüliséget. Későn kaptam fel a fejem amikor mondták. A lényeg: nem szeretnék, mert diszkriminál. Ezt viszont biztosan mondták.
A mailt idáig háromszor küldtem el, de még próbálkozom. Ha ma nem akkor holnap. A vége az lesz, hogy tele lesz a vincsid, neken meg a hócipőm.
Miért avatkozna bele? És ilyen kifogásai Nastasenak is voltak, ezért kellett azt az engedményt tenni, hogy etnikai alapon nem tesznek különbséget román és magyar között.
(Mél még mindig sehol... :( Te megkapod, amit én irok?)
Van egy újabb témám: a Státusz törvény, de nem a román, hanem a szlovák oldal.
Tegnap a Sz. kormány kinyilvánította, hogy sz.-ban nem lehet alkalmazni, mert az beavatkozik a sz. belügyekbe. Diszkriminál egyes sz. állampolgárokat. Pontosabban nem belügyet mondott, hanem valami sz. területenkívüliséget vagy mi a fenét. De nem ez a lényeg, azt hiszem így is érthető a dolog.Tudunk róla érdemben beszélni?
Rosseb egye meg azt a freemailt. Már kétszer elküldtem. Megnézem, lehet, hogy én vagyok béna. A tegnapi is valami rejtélyes okból először a kukában kötött ki. Ki érti ezt?
A programjukról az ég világon semmit nem tudok, de ha a lányaim ma még engedik akkor megpróbálom a neten megnézni.
Csak a nevük hallatán gondolom, hogy középpárt lesz, nem közepes. Valamelyik topikra valaki azt írta, hogy bukott politikusokból áll /tekintsünk el egyéb személyektől/, válaszként valami olyant kapott, hogy azok a "bukott" politikusok inkább az egyenesebb derekúakból állnak, aki nem voltak hajlandók pártérdekeknek alárendelni a választóik akaratát, stb. Hát nem tudom. Mindenesetre más neves közéleti emberek is vannak köztük, sportolók művészek, stb. Én most ebből a tantárgyból hurka vagyok, ezért ha van valakinek infója, szívesen veszem.
Bauer papa, Orbán bánya, 23M román, Eörsi, Komcsi kormány, gaz SZDSZ. Melyikkel kezdjem?
Őszintén mondom nehéz a választás. Vissza is dobnám a labdát szívesen de akkor mi lesz a nem létező nimbuszommal?
Talán kezdhetnénk a Centrum Párttal. Első hallásra középnek tűnnek, de ha Ők nem akkor Kik? Vagy talán olyan, hogy közép ma már nincs is és végleg polarizálódott a társadalom jobb és baloldalra? Remélem még nincs így. Elég a gazdagok és szegények közti szakadék. Politikai értelemben nem lenne jó egy ilyen véglegesülés /de szép szó, Istenem ez a magyar nyelv/, de azt hiszem ennek ellenére arra haladunk. Kinek mi a véleménye erről?
Na. Logopeddel hoztuk létre ezt a topikot, egy kis anyázásmentes dumára. Bizonyítsuk be a világnak, hogy ilyen is lehetséges, mégsem barbarizálódott annyirán a polfórum.
Legyen ez egy nagy politikai saláta, bármiről és bárkiről szólhat a fáma, de csak könnyedén.
OK?
(Logoped, Te jössz.)