Keresés

Részletes keresés

geronim0 Creative Commons License 2003.08.27 0 0 61
Bal alsó kettessel el kellene menni már fogorvoshoz Zolinak.
zuglo_14 Creative Commons License 2003.08.26 0 0 60
Szegény Pokorni betanult mondatokat mond a Napkeltében. Értelmet meg ne keres benne, felesleges.......
alfredoo Creative Commons License 2003.08.11 0 0 59
armagnac

koszi a linket. megtalaltam(???)

ott 13. havi nyugdijrol van szo.

13. havi nyugdij egyelore nincs. csak egy heti nyugdij van.

az egy heti nyugdijrol milyen torveny van?

13. havi nyugdij a be nem teljesitett igeretek tartomanya. tehat errol felesleges beszelni.

egy heti nyugdijrol szol a tortenet. tehat valamilyen valtozasnak lennie kell.

persze lehet fikazni de csak egy hetrol beszelunk. a torveny meg egy honaprol!

Előzmény: armagnac (58)
armagnac Creative Commons License 2003.08.10 0 0 58
2003. évi IV. törvény 65. paragrafus 4. bekezdés
Előzmény: alfredoo (57)
alfredoo Creative Commons License 2003.08.10 0 0 57
armagnac

megtisztelnel a vonatkozo torvenyhelyre utalo linkkel. kivancsi lennek hogy hogyan fogalmaz a torveny!

kivancsi vagyok hogy UGY fogalmaz e a torveny ahogy a radios szosszenet ez feltetelezi.

mert akkor tenyleg teljesen ervenyes a humor. persze ha ESETLEG a torvenyhely maskeppen fogalmaz akkor humor helyett akaar inszinualasrol is beszelhetunk.

valaki tud errol valami konkretat?

humor vagy hazudozas?

Előzmény: armagnac (50)
Photo Shop Creative Commons License 2003.08.09 0 0 56
kinek? Osztapnak??
Margarita Nyikolajevna Creative Commons License 2003.08.09 0 0 55
:DD

Pontosan az a fajta finom, kicsit fanyar humora van, amit leginkább kedvelek.:)

Photo Shop Creative Commons License 2003.08.09 0 0 54
a valóságsós ;-)?

BTW, ma itthol vagyok, ezer éve nem láttam, ma "dafke" megnézem a Heti Hetest! Kiváncsi vagyok mi az aktuális vicc manapság..

Photo Shop Creative Commons License 2003.08.09 0 0 52
ez különben tényleg profi munka a körülményekhez képest:

http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=48795

kicsit "értemiségi", nem biztos, hogy egy valóságsós megérti :-(

armagnac Creative Commons License 2003.08.08 0 0 51
Erről majdnem megfeledkeztem: felettébb gyanús:)

"Emlékszik Ilf Petrov regényében az 12 székből az ülnökre, a leülő emberre? - hát Kulcsár Attila ez a szereplő, hogy ténylegesen ki itt az Ostap Bender, azt hamarosan meg kell tudnunk."

armagnac Creative Commons License 2003.08.08 0 0 50
Ez szvsz baromi jó volt:)
Kossuth Reggeli Krónika

Csak 2 kis részlet:

Itt van ez a hallatlan sikerként beharangozott 53. heti nyugdíj. Keresem a szavakat, hogy udvarias legyek. Medgyessy Péter miniszterelnök úr örömmel jelenti be, hogy grandiózus ütközetben csatát nyert önmaga fölött, hiszen erről, hogy ki kell fizetni ezt az összeget, tavaly törvényt hozott a parlament. Arról szól a miniszterelnök - egyébként kicsit nagyra szabva a szavakat, hogy kimondtam a döntő szót, novemberben ki lesz fizetve, stb., stb. -, hogy hajlandó betartani a rá vonatkozó törvényt. A parlamenti törvény megszabja a kormány feladatait, ez nem az ő szuverén döntése.

[...]

- Menjünk szépen, sorba. Tehát, mit is mondott a miniszterelnök? - összesen 800 kilométer autópálya lesz. Korábban Csillag István is már próbálkozott ezzel a nyelvi bravúrral, hogy 800 kilométernyi autópálya lesz. A magyar nyelv nagyon érzékeny eszköz: a „nyi” képző - ez azt jelenti, hogy azzal együtt, ami most van. Jelenleg 471 kilométer autópálya van, a nullás kilométerkőtől számolva. Ha 800 kilométernyi autópálya lesz 2006-ra, akkor Medgyessy Péter azt mondja, hogy 329-et fogunk építeni. De nem ez volt a kormányprogramban, ott az volt, hogy 800-at fognak építeni. Elegáns - hagyjuk itt a jelzőket -, ezt próbálja most átformálni. Kamaszkorom egyik kedvenc filmje volt a Gyalog galopp, ott voltak az óriások, akik azt mondták, hogy „ni” és rekettyést kértek a lovagoktól. Itt a vörös lovag azt mondja, hogy „nyi”. Fábry Sándornak az egyik poénja jut eszembe, ő mondja, hogy még szerencse, ha az M7-est nem oda-vissza számolják, mert a végén még bontani kell, hogy kijöjjön a 800.

Lucass Creative Commons License 2003.08.08 0 0 49
igen, jogilag az angolszász országokban sincs kétpártrendszer
de ezen nem változtat , hogy csak és kizárolag két párt szerezheti meg a főhatalmat és határozhatja meg a kormányzás főirányát
egyébként erre joguk is van , a támogatottságuk és bázisuk révén

a szadesz választhat majd hogy egy-két képviselőjével és elképzelésével közös listát állit az állandó partnerével , vagy pedig állva hal meg...

Előzmény: sz (47)
Lucass Creative Commons License 2003.08.08 0 0 48
igen, jogilag az angolszász országokban sincs kétpártrendszer
de ezen nem változtat , hogy csak és kizárolag két párt szerezheti meg a főhatalmat és határozhatja meg a kormányzás főirányát
egyébként erre joguk is van , a támogatottságuk és bázisuk révén

a szadesz választhat majd hogy egy-két képviselőjével és elképzelésével jogilag is beszáll egy közös listára , vagy pedig állva hal meg...

Előzmény: sz (47)
sz Creative Commons License 2003.08.08 0 0 47
jogilag nem kétpártrendszer van :)
(az előzőnél lemaradt a szmájli)
Előzmény: Lucass (44)
sz Creative Commons License 2003.08.08 0 0 46
talán annyit jelent, hogy ugye lopnak (ezek is), oszt ha megharagszanak, akkor kipattanhat egy-két botrány...
Előzmény: Fine Tune (40)
coboly Creative Commons License 2003.08.08 0 0 45
Szadesz?
Fideszt?
Alattomosságh van.
dögivel.
c.
Előzmény: Lucass (44)
Lucass Creative Commons License 2003.08.08 0 0 44
már nagyon régen kétpártrendszer van nem vetted még észre?
egészen azota amikor a szadesz kivégezte az önálló liberális polust

Előzmény: sz (39)
coboly Creative Commons License 2003.08.08 0 0 43
Alatomosságát 1997 óta tanútta?
SZELÍD GOMBA AZ ALATTOMOS!
Pokorni a legalatomosabb !!
coboly.
Előzmény: Lucass (35)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.08.08 0 0 42
vazz! eza duma: " További hosszú miniszerelnökséget kívánunk Orbán Viktornak!!!" azért sokat sejtető... egy választó hogyan képes valakinek hosszú miniszterelnökséget kívánni? Nem tán saját magának kellene egy jó miniszterelnököt?

(nem a névvel van bajom, csak a megagigaszervilizmussal)

De hát majd erről 2006-ban dumcsizunk

coboly Creative Commons License 2003.08.08 0 0 41
Ha valakit utálok, az Pokorni.
Alattomos, diáknyakai ellentétével : rosszúl tanitott.
Történelmet? Töménytelent?
Átment politizálni.
Sok öngól.
c.
Fine Tune Creative Commons License 2003.08.08 0 0 40
Miért, jelent ma valamit a kormányban a szadesz? Legfeljebb annyit, hogy Magyar Bálintnak is megvannak a dolgai Megyóék mellett.
Előzmény: sz (39)
sz Creative Commons License 2003.08.08 0 0 39
a hírtv-nek nyilván külön kamerája lesz, ami folyamatosan sugározza majd a közelit kunczéról :D

szerintem ha nem közös listán indulnak, nem jutnak be - ez viszont nem jó, mert a kétpártrendszer se volna hasznos...

Előzmény: Fine Tune (34)
Kajak Ibrahim Creative Commons License 2003.08.08 0 0 38
Mindig az fog róla eszembe jutni, amikor ott maszatolt a színpadon a bukta után. Szerencsétlen alak.
Előzmény: Fine Tune (34)
sz Creative Commons License 2003.08.08 0 0 37
0 űr keletkezne.
nem köll májerkodni, egy politikusnak nem az a dóga szerintem...

ezzel még nem lehet választást nyerni
orbánnal se (legalábbis 2002-ben) :)

Előzmény: Lucass (35)
Meridian Creative Commons License 2003.08.08 0 0 36
A Fidesz indult el a lejtőn?? Akkor a maszop mit csinál? Épp szabadesésben van???
Előzmény: prézlimájer (16)
Lucass Creative Commons License 2003.08.08 0 0 35
nem hiszem hogy be tudná tölteni Pokorni azt az ürt amit Orbán távozása jelentene.
pl mivel fogná meg az egykori kisgazdákat, v. kdnp-seket, v. a jobbos törzsközönség egyéb fontos részeit ?

Pokorni max a jómodu nagyvárosi értelmiségre tudna jobban hatni, ezért érhető mondjuk a helyi indexes népszerüsége, de ezzel még nem lehet választást nyerni...

persze felölem lehetne, de én csupán akkor tartanám hitelesnek a fideszt, ha maga Tölgyessy Péter vállalna aktiv szerepet benne.
ugy tudom hogy ennek semmi reménye, tehát nekem igy tökmindegy ki a Fidesz min-elnökjelöltje...

Fine Tune Creative Commons License 2003.08.08 0 0 34
Ezt e két politikust támadják a legjobban és éppen e kettő teheti meg, hogy a támadás nem érdekli:) Persze ilyen tömeggel a hátam mögött és ilyen múlttal én is csak röhögnék Kunczééken, akik örülhetnek ha 2006-ban egyáltalán becsúsznak.

2006-ban ha igaz, a szadesz székházban töltöm az időmet a szavazás alatt, látni akarom Kunczéék fejét, amint megtudják, hogy Orbán a miniszterelnök és ők kiestek:))

sz Creative Commons License 2003.08.08 0 0 33
alfi,

nem, sajnos nem a nagypapám mondta :(
amikor apám 13 éves volt, meghalt szegény. ez 1965-ben volt én pedig 1982-ben születtem...
majd megnézem a nyilvántartást is - egyébként is "nyomozni" kellene, mert hídépítő volt és nem sok dokumentum maradt erről, de a neten találtam valamit: http://www.epitomester.com/ep26.htm - 1928-ban lett építőmester (Fülöp Dezső). meg kéne nézni a hídépítő rt. archívumát, nyilván hamar beengednének, hiszen én a bme építőmérnöki karán tanulok, szóval nem lenne nehéz dolgom... :)

Előzmény: alfredoo (31)
alfredoo Creative Commons License 2003.08.08 0 0 32
lf

a topik elejet elolvastad? ilyenek voltunk! ilyenek voltunk?

Előzmény: livefast (26)
alfredoo Creative Commons License 2003.08.08 0 0 31
sz

ezt gondolom a nagypapi mondta. a kuk nyilvantartast megnezted? tudod hogy martinovics ignac is ugynok volt. es kemkedett az altala vezetett mozgalomra.

tok jo.

nem mondanek ilyet senki nagypapijarol. meeg a magamerol sem...

Előzmény: sz (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!