De az szdsz, szerintem, hozzáértő, elfogadható, igazi fiatal demokratákból áll. Hát nézd, az elfogadható az egy szubjektív kategória, na de hogy hozzáértők és fiatal demokraták?!
Az említett média(ák) súlya nem véletlenül olyan amilyen. A MN-et nem ismerem, a Dunán az éjszakai halak messze a legjobb műsor, de a MTV elfogultságához kétség sem fér. Szakmaiatlan, döbbenetesen szubjektív, kormánybarát.
A kereskedelmieknél ezt nem tapasztalom, de ha ellenzéki is volna, 2 dolgot ne felejts el:
1. mi köze van hozzá az szdsz-nek, ezek nyugati pénzcsoportokhoz tartoznak?
2. nem az én adópénzemből fizetik, hogy az én kormányom elmondja rajta nekem, hogy milyen jó is énnekem ez az egész.
Az lehet, hogy az ún. városi értelmiség jó része szdsz-es, mint pl. az újságírók, de ez társadalmi jelenség, amit adminisztratív eszközökkel nem illik megváltoztatni (pl. ültessünk oda ugyanannyi parasztot is melléjük, aztán azok is vezessenek műsort).
Ok, tegyük félre indulatainkat. (Egyébként az baj, hogy a polfórum legtöbb lakója már nem lát a pipától).:((((((
Szerintem azért, mert látszólagos, hangsúlyozom, látszólagos politikai súlytalanságuk ellenére a Sajtóklub tagjai szerint még mindig a gazdaság és a média kulcspozícióiban ülnek, és így nagyrészt az Ő véleményük kap hangsúlyt.
Tudjuk, hogy van Dunatv, meg MTV,meg Magyar Nemzet, és tisztában vagyunk ezek súlyával is...
Ha az újrainduláskor figyeltél volna, ahogy előírták neked a pártközpontban, hallottad volna, hogy azt mondták, hogy külföldön is látható az ATV. Ezért - ellentétben bármelyik liberális műsorral - kifejezésre juttatták, hogy ez itt Magyarország, és Magyarországról sugározzák a műsort. Nem gondoltam volna, hogy titeket már egy apró magyar zászló is idegesít.
Összetéveszted őket az április 8-án műsorra kerülő "Újságíróklubbal". A többi ugyanaz azzal a különbséggel, hogy Ők majd megmagyarázzák, hogy tulajdonképpen nem is vesztettek, csak nem nyertek, és ez annak tudható be, hogy a kormány megfélemlítette a sajtót, és most diktatúra lesz, csomagolunk!
Sajnos az vígasz lesz nekik, hogy a tetű szadesz (így kis betűvel), valószínűleg be fog jutni (többek között nekik köszönhetően).
RAMBO-val egyetértenék, de igazán szórakoztatni csak ápr.7 után fog a Kretén Klub, mikor megmagyarázzák, hogy miért vesztettek és hogy meg fogunk halni a szocik alatt.
Sajnos az vígasz lesz nekik, hogy a tetű miép (így kis betűvel), valószínűleg be fog jutni (többek között nekik köszönhetően).
persze, hogy a lányok, öcsém pl visítva röhög amikor lyárai "effekt" j. halandzsál... pedig mondom neki, hogy ez nem viczes, inkább siralmas, dehát fiatalság, bohóság...
portland: tul.képpen igazad van, habár a mindenkori életszínvonalam medrének mélysége és szélessége nem teljes egészében fedi le a politikai vonzalmak, elvek és értékek síkját. Magyarul az életszínvonal mutatóin túl is vannak olyan megfontolásra érdemes momentumok, amelyek befolyásolják, hogy a gondolkodó ember merre húz politikailag...
Én is nagyon szeretem a Sajtóklubot. Szórakoztat az a négy degenerált idióta, különösen Bayer Zsolti magánszámai tetszenek nagyon, amikor pl. sírva fakad vagy mocskos állatozik. Kicsit hasonlít a műsor a Kretén magazinban megjelenő politikus-paródiákhoz, de egyelőre az élő műsor behozhatatlanul viccesebb.
Ugyanezért vagyok Franka rajongó is, akihez garantáltan a legnagyobb idióták telefonálnak be minden csütörtökön.
Az idegen pénzen idegen befolyás alatt idegen érdekeket szolgáló firkászoknak 40+4 évük volt az agymosásra .De hál istennek maradt még azért ebben az országban néhány Magyar gondolkozású Magyar is !
"A kersztény jelző hogyan kerülhet egy durva családzüllesztő Lovas, és egy a nyilvánosság előtt Szanyi Tibort megszégyenítően mocskolódó Bayer Zsolt közelébe ?"
Szanyi elvtárstól idézni az egyenlő Szanyi elvtárs mocskolásával? Szanyi saját magát mocskolta, picinyem!
Nem ez lenne az első eset, amikor véleményt mond valaki valamiről, amit nem is ismer...az olyan snassz...tájékozatlanságnak tűnik...
Eddig én is hallgattam, de múlt pénteken megnéztem az ominózus műsort...megállapítottam, hogy a műsorban négy ember elmondja a véleményét az aktuálpolitikáról...aki egy véleménynek súlyt tulajdonít, az nagyon eltévedt...másrészt szólásszabadság van, vagy mifene...a Népszabadság sem a sportoldalait teszi ki a metróban...ennyi jár...
Én minden liberalizmusom ellenére szórakoztatónak találtam a műsort, valószínűleg máskor is megnézem...
A magyar átlagember egyrészt elvtelenül politizál, másrészt fóbiás...
Azért elvtelen mert, amikor 4 éve (vagy bármikor) behúzta valamelyik oldalra az "x"-et, onnantól kezdve akármit csinál a kedvenc pártja "csakazértis" megvédi, mert nem akar azonosulni azzal, hogy esetleg valamit be kelljen ismernie...
Ezt Én mérhetetlen ostobaságbak tartom, mindkét oldalon...
Másrészt pedig még nevetségesen szánalmas is, mert valjuk be egy átlagember életszínvonala (ami a legtöbb embernek a legfontosabb) nagyon szűk mederben alakulhat, függetlenül attól hogy melyik oldal van hatalmon...
(csak erre nehogy sokan rádöbbenjenek áprilisig, mert katasztrófálisan kevesen mennek el szavazni)
Ezt bármelyik topicba beírhattam volna. Figyeljétek meg minden topicban ilyen ostoba módon vitatkoznak az emberek
Nevetséges, szánalmas, kisszerü, ostoba, az orránál tovább nem látó emberek gyülekezete... --
Ismerjük ezt a "rettenetes" tagságot.Ez fanatikusan eljár minden jobbos rendezvényre, hogy ott jól kiörjönghesse magát.Nekik ez a hétvégi "tekknó-party".
Lejáratták ezek magukat már a taxis-blokád idején az ellentüntetéssel.A Hősök-Terei gyűlölet-orgiákról nem is beszélek.
Milyen érdekes ellentét. Miközben a balliberális oldalról folyamatos támadások érik a péntekit, miközben nincs olyan balos, aki ne szidná a péntekit, miközben nincs olyan jobbos, aki ne támogatná a péntekit, miközben még maga Kovács László is az egyik Aktuális műsorban megemlítette a péntekit, miközben Horn Gyula is beszélt róla,
eközben sokszor hallani azt is, hogy alig nézi valaki a műsort.
Érdekes. Ez hogy lehet?
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
A kersztény jelző hogyan kerülhet egy durva családzüllesztő Lovas, és egy a nyilvánosság előtt Szanyi Tibort megszégyenítően mocskolódó Bayer Zsolt közelébe ?
Lovas kirohanásai után nem csoda, hogy a multik nem kedvelik.
Egyébként a szegedi tescoban kinn volt a Jobbegyenes. Eleinte két példány, majd két héten belül elvitték őket.
"milyen tömegeket mozgat meg ez a pár vérmagyar :)))"
Nem úgy a keresztény-nemzeti vonalra lépett Medgyessy "Tartuffe" Péterke a Pilvaxban! Oda nagyjából a legszűkebb pártfőnökség ment csak el...
És a cirkuszban is csak 20-30-an lézengtek, szintén csak a pártból...
(De ha már a keresztény-nemzeti vonalat említettem volt, sikerült a bankárnak meghazudtolnia a pufajkást! A pufajkás azt mondta, hogy előbb megbeszélte a fiúkkal, hogy előáll ezzel az aljas, mocskos rágalommal, miszerint az egyház a gyóntató fülkében kampányol a FIDESZ mellett. Aztán a bankár élesen elhatárolódott ettől a "magánvéleménytől", amit nem egyeztetett a pufajkás velük... - Ciki!)