Rosszul látod! A fő baj az, hogy az eu. nem úgy adja el magát nekünk, ami valójában.
Egyenlő jogokat és lehetőségeket ígér. A négy vívmánya közül kettő ránk nem vonatkozna. Itt van a nagy bibi. Akkor hirdesse azt, hogy neki csatlósokra van szüksége 2-d rendű állampolgárokkal, akkor ithon is megfelelően látná az állampolgár, és e szerint szavazna. De az Eu nem ezt hirdeti. Ő azt hirdeti, hogy teljes jogú tagként vesz bennünket föl, csak...
És itt a csakkal van a baj...
Kétszínű dolog ez és egy kicsit aljas.
Abba kéretik belegondolni, hogy 1992-ben, amikor javában zajlott a horvát-szerb háború, akkor minden felelősen gondolkodó eu diplomata még YU egységéről beszélt. Még akkor sem értették meg a népek üzenetét.
Bírálatokat fogalmaz meg az eu a tagjelöltekkel szemben. De a tagjelöltek nem fogalmazhatnak meg bírálatokat az euval szemben?
Itt nem arról a pár tízmilliárdnyi alamizsnáról van szó. Egyszerűen a nemzet tartásáról!
Mi tagadás, van ám itt röhögnivaló. A mocskos ejrópa gyarmatosít, fúj! Ne gyarmatosítson, de nekünk jár olyan pénz, ami onnan jön! Fúj!Gyarmatosítsa ránk a jövedelmét! és fúj, fúj, fúj, nem kérünk belőle! Csak a pénztet! Fúj! Fúj!
:-)))
Természetesen igazad van abban, hogy a földrajzi értelemben vett Európában vagyunk. Ezért olyan sértő számomra, hogy a politikai értelemben vett Európa lekezel bennünket (beleértve téged is), és nem biztosítja azokat a jogokat, amiket másoknak.
Ebből az Európából én és még nagyon sokan mások nem kérünk semmit....
Szerintem azért disztingváljunk. Amit Ájrópa mond azt értelmes arcal végig kell hallgatni utána végiggondolni és aminek van értelme azt megcsinálni. Egyébként, ha jár nekünk a pénz, akkor felesleges nekik ott hagyni.
Itt egy ellenérv: Az én nevemben ne fogalmazzon meg senki semmit.
Elég öreg vagyok már ahoz, hogy saját véleményemet magam fejtsem ki - kéreletlenül - felétek.
Itt a zIndex információs tengerében egyre több halacska bukkan fel ki helyettem akar tátogni, fuldokolni vagy bekapni a csalit.
Ne tegyék! Helyettem ne legyenek hülyék.
Hogy miért?
Csendben maradtál akkor, amikor déli végeiden népek irtották egymást!
Felfokoztad a rendszerváltó országokban a reményt egy tisztességesebb világ és gazdaság kiépítésében! Hitegetted őket Eu csatlakozással és még sok egyéb jóval!
És legutóbb deklaráltad Európa szerencsétlenebbik felének másodrendűségét!
EURÓPA! Nem kérünk belőled! Nem kérünk technokrata dilettáns politikádból, gyarmatosító törekvéseidből, egykori kommunisták pártfogójából!
Szégyeld magad Európa!
Victor Mo-ról