Azt szeretném megköszönni, hogy bár én eléggé elhanyagoltam a Darwin-díjas topikomat, a kedves Tasztaltársak továbbra is fenntartják azt újabb sztorikkal.
Hatvanegynéhány hozzászólással bővült a topik az elmúlt egy év alatt, amit mindenkinek köszönök. Remélem ezután több időm lesz sztorikat fordítani és talán sikerül még pár százzal növelni a történetek számát...
Szeretném megköszönni, hogy a Darwin díjas topikomban már 400 hozzászólásnál is több van hála Nektek kedves Tasztaltársak. Ez eddig abszolut csúcstartó a topikjaim között. Keep on moving!
... akármilyen hullámvölgyben vagyok az életem során, mindig vannak mellettem olyan emberek, akikre számíthatok, akik tudnak segíteni, és nem hagynak magamra akkor, amikor szükségem van rájuk
Én azt szeretném megköszönni egy általam nem ismert hölgynek, hogy megmentette az életemet. A dolog úgy történt, hogy tavaly, egy péntek délután Debrecenből, az egyetemről jöttem hazafelé. A miskolci Búza téren leszálltam a buszról, és a villamos felé indultam. Eléggé elbámészkodhattam, mert azt hallottam egy hölgytől, hogy: "...a villamos!" Először nem is értettem, hogy mit akar ezzel mondani. Megálltam. Abban a pillanatban elhúzott előttem a villamos. Rögtön rájöttem mit akart mondani. Ha nem szól, 100%, hogy elcsap a villamos. Komolyan mondom, igencsak hülye halál lett volna. Darwin díjas... Szóval csak ezt szerettem volna megköszönni.
Köszönöm,hogy VAGY NEKEM:-)
Köszönöm,hogy ebben az orszagban elhetek:-)
Köszönöm,hogy nagyszerű csaladom van, hogy szeretteim es en egeszseges vagyok:-)
Hogy rengeteg kedevs baratom ismerösöm van, akit ujra es ujra lathatok!
Hogy meg a termeszet birja gyürödessel, es hogy meg mindig nekünk zöld:-)))))
Isten tartsa meg !