Keresés

Részletes keresés

Thas Creative Commons License 2002.03.13 0 0 15
Ugye? És milyen méltatlanul elsüllyedt :(((( És éssel nem kezdünk mondatot...

Üdv.: Thas

Előzmény: ControlDenied (14)
ControlDenied Creative Commons License 2002.03.13 0 0 14
Beszarok, milyen topicok vannak! :-)))))))))
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.02.02 0 0 13
Egyébként tök egyszerű lenne a dolog: bérelni egy repcsit, odamenni és lefotózni a lukakat.
Valószínűleg azért nem csinálják, mert abból nem lehet szenzációs könyveket eladni, hogy "nincs is lyuk a sarkoknál!"...
attoparsec Creative Commons License 2002.02.02 0 0 12
dr. Lecter: aha, szoval 'image search' :) ez eddig valahogy elkerulte a figyelmemet.
kozben (nagyobb figyelemmel :) magam is talaltam egy par hasznalhato kepet. igaz, kozben olyan kepekre is akadtam amelyeket pont a 'likas fold' hivok szemeltek ki az elmeletuk 'bizonyitasara'; ezeken sejteni lehet valami sotet foltot valamelyik sarok kornyeken. (csak azt nem ertem, hogy ha belul vilagit a kozponti nap, akkor a folt miert sotet, hiszen ikabb vilagosnak kellene lennie :) nem lesz konnyu dolgom :(

koszonom mindenkinek a segitseget, a kepeket meg a humort :)

a topik ezennel teljesitette feladatat, mehet a sullyesztobe (jo utat neki a fold kozeppontjaig :)

ap

Thas Creative Commons License 2002.02.01 0 0 11
Több komolyságot kérek. Leírok egy tanulságos esetet, ami velem esett meg.
A múltkor lementem a pincébe, hogy kiselejtezzem a régi lomokat, és bizony találtam egy 2,5 méter átmérőjü lyukat. Próbaképpen beledobtam egy követ, és most figyelni: nem hallottam ahogy koppan, tehát átesett a Föld másik oldalára!!!
Holnap elkérem a szomszédtól a széthúzható létráját és lemegyek. Amennyiben nem térnék vissza (a gonosz nagyhatalmak ármánykodásának következményeként), akkor megkérném a Tisztelt Topictársakat, hogy a tudományos munkáikban említsék meg a nevemet, mint a "Hollow Earth jelenség mártírját".

Üdv.: Thas

Stocker Creative Commons License 2002.02.01 0 0 10
Lehet, hogy csak az "Emberek az űrben" c. opuszt forgatta, és megtért a mormonokhoz.
Előzmény: Mijafranc (9)
Mijafranc Creative Commons License 2002.01.30 0 0 9
Az elmélet felállítója olvasta az Utazás Plutóniába című könyvet ? :-))
Előzmény: attoparsec (-)
Stocker Creative Commons License 2002.01.30 0 0 8
Ez a felvétel nyilvánvalóan hamis. Jól látható, hogy a déli sarok környékén el van maszatolva egy 100 km-es lyuk. Nem értem, ti miért nem veszitek észre :)
Előzmény: Dr. Lecter (4)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.01.29 0 0 7
Beírtam a Google Image Search-be, hogy Antarctica.
Előzmény: attoparsec (6)
attoparsec Creative Commons License 2002.01.29 0 0 6
koszonom, Dr. Lecter !
nagyszeru foto !
most mar csak azt aruld el kerlek, milyen titokzatos modon tudtal ilyen gyorsan raakadni ?? :)
en orakig keresgeltem hasztalanul.

ap.

Előzmény: Dr. Lecter (4)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.01.29 0 0 5
szar lehet a NASA-nak, annyit mindent el kell titkolniuk.
Előzmény: attoparsec (3)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.01.29 0 0 4
attoparsec Creative Commons License 2002.01.29 0 0 3
:)
attol felek, ha talalunk is felvetelt a sarkokrol, bizonyara hamisak, az osszeeskuvok muve :)

ap.

Előzmény: Raphael (2)
Raphael Creative Commons License 2002.01.29 0 0 2
Jobban meggondolva Amundsen megis inkabb orosz ugynok lehetett, Scott meg az angolszasz.
Előzmény: Raphael (1)
Raphael Creative Commons License 2002.01.29 0 0 1
Istenkem, nem 0 az emberi hulyeseg, gondolom szerintuk Amundsen is CIA-ugynok volt :)
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.01.29 0 0 0
csúnya nagyhatalmak.
attoparsec Creative Commons License 2002.01.29 0 0 topiknyitó
van egy elmelet miszerint a Foldunk belul ures. a sarkoknal tatong egy-egy tobb 100 kilometeres lik, itt lehet bejutni. ezek jol lathatok az urbol, de - az elmelet szerint - a nagyhatalmak eltitkoljak elolunk az idevago muholdfelveteleket.

egy rakat muholdfelvetelt vegigneztem a NASA stb oldalain es - nagy boszusagomra - tenyleg nem leltem egyet sem a sarkokrol. ha talatok ilyen felveteleket, kerlek linkeljetek.

ap.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!