Az a tapasztalatom , hogy bármilyen témával nyitnak topikit , egy idő után mindenütt elkezdődik az anyázás , fikázás , egymás ócsárolása. Ezért a cím is ilyen amilyen.
Itt megteheti bárki nem moderáltatjuk ki egymást.
Én először azt hittem, idéz a Kovácstól valami moslékosat, de sehol sámli. Viszont témafüggetlenül nyilván egy újabb anyázási terepet ajánlott fel. Vagy nemtom. Itt bárkiről bármit írhatsz, tutira sose lesz offtopic.
Te most nagyon untkozol pajtás? Nyitsz egy topicot félreértheto címmel, aztán leírod, hogy ide bármit be lehet firkantani, de hogy mirol és miért azt nem vázoltad. És a topic indítások egyáltalán hogyan lehetnek nem kiegyenlítettek?
És mit lehet folytatni?
Szerintem te passziánsszal folytatsd és csukd be ezt az ablakot !
Ha szavazatával a cuclistákat támogatja, már 2002-ben ingyen tévé, ingyen mozi, ingyen iskolatáska, ingyen repülő és ingyen ebédjegy lesz az az Ön ajándéka, nem is beszélve a minimum 50%-os fizetésemelésről, na és ezzel párhuzamban az irdatlan mértékű adócsökkenéssel!
Ne hagyja ki ezt a kínálkozó alkalmat, és x-elje be Ön is az ex-komcsi, poszt-MSZMP-s jelölt melletti kockát!
Szebb jövőt, jobb jövőt (mint múltat), ingyen MINDENT csak az Ön kedvéért csak most!
Gondolom szándékod szerint Te lennél a Magyar Szürkeállomány megtestesítője.
Szerintem inkább a Magyar Szürke (Hortobágyon élő, őshonos állat) internetes megfelelője vagy.