Keresés

Részletes keresés

coboly Creative Commons License 2002.01.25 0 0 18
Elek-elek nem megy ez neked?
Agyad :?
Mint nondá valaha?
Friss fej tiszta fej!

Personal_Jesus Creative Commons License 2002.01.25 0 0 17
varég, nyugi. szerintem a lapolvasók (jobb-bal egyaránt) 98 százalékát irritálja a HV nevű jelenség (mér akinek a kezében volt már ilyen), de azért nem kell túllihegni a dolgot.
Józanabb kritika hatására talán orbánék is belátják, hogy nem gyűlölködésről, hanem véleményről van szó.
Előzmény: varég (16)
varég Creative Commons License 2002.01.25 0 0 16
A lap példányszáma a kincstári, minisztériumi satöbbi megrendelésekkel együtt sem éri el a 8 ezret, ezért nem meri auditáltani ez az eszement Elek.
A www.gondola.hu-n először ezt hazudta:

"Elek István Válasz | 2002. január 07. 17:05 | Sorszám: 78
Nem 6 ezer a lap példányszáma, hanem - a legfrissebb adatot közlöm - 24 ezer. "

Újabb rákérdezésre, vajon ez a nyomtatott, vagy az eladott mennyiség, Elek gyászosan visszavonulót fújt:
"Elek István Válasz | 2002. január 07. 18:26 | Sorszám: 81
Egyelőre maradjunk annyiban, hogy a lappiacon átlagosnak tekinthető értéktől sem pozitív, sem negatív irányban nem tér el jelentősen az eladott példányszám. De hamarosan auditáltatjuk a lapot és nyilvánosságra hozzuk a hiteles adatokat. "

Na persze Elek,csak akkor nem kellett volna hazudozni az előzőekben 24 ezerről.
Ha ennyit adnál el,azt büzskén vállalnád, így meg sunnyogsz.
De a lapterjesztők adatai szerint 6-8 ezer körül mozog, ez a valódi szám.

Előzmény: podjebrad (4)
n0ri Creative Commons License 2002.01.25 0 0 15
ne izgulj, én nem szólok;) meg kell mondjam, a környezetvédelmi rész Mangel Gyöngyivel nagyon jó, a Karácson Gábor interjú is tetszett, nem kell elparentálni a lapot, majd kialakul a közönsége

Meg kell mondjam, az érzelmeim vegyesek, egyrészt nem helyeselhetem az állam direkt beavatkozását a sajtóba, másrészt a lap nem annyira rossz

Előzmény: tantris17 (11)
varég Creative Commons License 2002.01.25 0 0 14
Pontosan, és ez a farok jó nagy és most jogos támadási felületet is csinál a bolsiknak,akik hetekig rághatják a témát, mikor pedig nagyon jól tudják, hogy Elek az ő érdekeiket szolgálja. Háta mögött jókat röhögnek rajta az szdsz-esek, szembe meg köszönnek neki, hogy naPityu te legalább egy mérsékelt konzervatív vagy, szeretünk. Pofozóbábunak használják, és még írnak is a lapjába.Sokat elmond róla, hogy az olyan balcionista hungarofóbok, mint Haraszti is leülnek vele. Egy árva találata nem volt Eleknek, Haraszti lemosta, hisz csak szánalmas ómdf-mdnps hülye módjára defenzívába ment.
Elek egy százalék mínusz a jobboldalnak.
Előzmény: Personal_Jesus (3)
varég Creative Commons License 2002.01.25 0 0 13
Elek, mikor számolsz el a 2 milliárddal?
Lappéldányonként tízezreket buknak, számonként milliókat, ellopván a magyar polgárok pénzét, és a konzervatív tábor bizalmát.
Eleket kikúrták az MDF-ből annak idején, ideje volna a fidesz környékéről is, mert most kivételesen jogosak a támadások balról és jobbról is, ráadásul egyik tábor sem veszi a lapot, klozetpapírnak túl drága.
Personal_Jesus Creative Commons License 2002.01.25 0 0 12
erre szokom mondani, hogy egy jó lap megteremti olvasótáborát. szóval valszeg sehol a világon nincs az az ideális mérsékelt konzervatív olvasó, akinek ismérvei alapján egy ideális, mérsékelt konzervatív lapot lehet csinálni. bár demokratát és a fórumot én sem nagyon bírom elolvasni, attól azért óvnék, hogy a konzervatív szót az unalmassal azonosítsuk (bár tudom nektek ez lenne a legkényelmesebb és legveszélytzelenebb)
Előzmény: tantris17 (11)
tantris17 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 11
Nem akarom en vedeni az Eleket, de azert szepen lassan kiderul, hogy Magyarorszagon nem nagyon vannak un mersekelt konzervativok. Ergo egy lapot sem képesek eltartani. Most nem azért, de én egy pŕrszor mŕr beleolvastam, és bŕr nem mindennel értettem egyet, azért egész olvashatonak talŕltam - ellentétben mondjuk a Demokratŕval vagy az agyarforummal. Dehŕt a jobbos elftŕsoknak az utobbi jon be.

Jezusom, csak ki ne deruljon a Netpartban, hogy dicsertem az Eleket....

Előzmény: Personal_Jesus (10)
Personal_Jesus Creative Commons License 2002.01.25 0 0 10
te is tudod, hogy nem erről van szó. csak hát - hm. hogy finoman fogalmazzak - se a pénznek, se munkának nincs itt semmi látszatja
Előzmény: tantris17 (9)
tantris17 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 9
Na tessek Pistam, ezeknek csinalj mersekelt jobbos lapot. Ahol nem faragjak a zsidokat meg nem avosozzak le a szoclibeket, az puhany es seggnyalo. Ezert telleg kar kidobni ketmilliard forintot. Inkabb adtatok volna a Narinak.
madfax Creative Commons License 2002.01.25 0 0 8
Elek egy antimidász

(nem a midászról a nikkről van szó)

mindenhez amihez hozzáér szarrá válik.

Mondanám, hogy pechfogel,de pechfogel ennyit még nem kasszírozott.

Tehát amihez hozzákezd ellaposodi, unalmassá válik.

Innercity folk Creative Commons License 2002.01.25 0 0 7
Sebaj, márcsak 3 óra és megint meg lehet nézni a pénteki "frankót"... Aig várom... :)
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.25 0 0 6
ne mondjatok, ez _tenyleg_ komoly??? _nem_ _birom_ _elhinni_!!! :-|
Előzmény: Personal_Jesus (3)
Personal_Jesus Creative Commons License 2002.01.25 0 0 5
Igen, a dilettantizmust, a semmitmondást és a semmittevést talán nem kellene összekeverni a mérsékelt állásponttal.
podjebrad Creative Commons License 2002.01.25 0 0 4
Nézzétek meg ennek a barom Eleknek Harasztival közös interjúját az ÉS-ben. Elek állandóan hárít, Haraszti támad. Közben ez a fasz Elek azt mondja, hogy a lap példányszáma üzleti titok. A világ minden részén auditált szám. Elek egy akkora fasz ezzel a dosztojevszkijesre vett megalázkodásával a másik oldal hiénái előtt, hogy hánynom kell.
Personal_Jesus Creative Commons License 2002.01.25 0 0 3
Ez az iskolai osztogatás tényleg gáz.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.25 0 0 2
sajnos tenyleg gagyi a lap, pedig mikor kijottek vele, abban biztam, hogy vegre lesz valami. erre van ez. vissza is tertem a demokratahoz gyorsan.
leopard2 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1
Én se veszem Elek szar állami pénzen futtatott lapját, megvettem az első 4 számot,aztán dobtam is a papírkosárba, tele van ballib barmokkal, a kormányseggnyaló cikkek mellett,amiknek semmi teteje. Tényfeltárás alig van, az új évezred médiabukása. Ezért kell ingyen oszogatni ezt a színes klozetpapírt.
coboly Creative Commons License 2002.01.24 0 0 0
Elég a 0-ból!
varég Creative Commons License 2002.01.24 0 0 topiknyitó
Elek István a www.gondola.hu-n:

"Elek István Válasz | 2002. január 11. 16:55 | Sorszám: 117

Olyan lapot akarunk teremteni, amelyet baloldaliak és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, szociáldemokraták és kereszténydemokraták stb. egyaránt érdemesnek tartanak kézbe venni. "

Elek el van tévedve, a családi lap, vagy a horgászinfó az,amelyik esetleg ideológiamentes, nem egy közéleti lap.
Ráadásul hazudik, mert a kormány seggét nyalják, színvonaltalanul, unalmasan, szájbarágósan.
Elek,aki annak idején Hankis Elemér bűnbandája mellé állt az mdf kormány ellenében,aki hozzájárult az mdf bukásához,és hornék hatalomrajutásához,mint annyi más áruló társa, (ezért legalább kibaszták az mdf-ből,de már későn).
Ugyanakkor ez a szerencsétlen eszement csodálkozik, hogy a kutya sem veszi az unalmas, gyáva, politikailag korrekt lapját(amely szocdem,liberós, konzervatív stb egyszerre, és tényleg egy ocsmány kevert lötty.)
Ahol mazsihiszosoknak, szdsz-eseknek ad melót. Pelle(Hetek, 168 Óra, és, Szombat,erec) Novák(szombat, és), Debreceni, ez az ő csapata,akik náciztak,antiszemitáztak, miépeztek, szélsőségeseztek hosszú évekig, és most is. Tisztességes jobboldaliak undorral fordulnak el a heti választól,amelyet vevők és olvasók hiányában Elek ingyen osztogat az iskoláknak, mint a szabad népet. És közben még a függetlent játssza és hazudja, mikor kormánytanácsadó.
És mindezt a mi pénzünkön, 2 milliárd forintos költségvetési pénzből.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!