Megnéztem azt a "betűket is tartalmazó sorozatot". Az valaminek a hexadecimális kódja, nézd meg, csak 0-9 és a,b,c,d,e,f karakterek találhatóak benne. Visszaszámoltam tizes számrendszerbe, semmi értékelhető nincs benne (se a letöltendő kódszáma, se az én személyes kódom)
Mindegy, keep on trying...
Az a gond amúgy, hogy amikor letöltenéd a számot, akkor már nem ugyanazokkal a számkódokkal teszi ezt, hanem "átkódolja" egy hosszabb, betűket is tartalmazó sorozatba. Na ez milyen kód? Talán MIME, vagy ilyesmi??? És ki állítja elő ezt a kódot? A böngi? És vajon ebbe a címbe belerakja, hogy tiltott (mert akkor feltörhető), vagy nem (akkor viszont így nem lehet feltörni)?
DE: ezzel a módszerrel csak a "Get Popular Version"-nak megfeleiő minőségben lehet a cuccot leszedni, ami szinte biztosan 128 kbit/sec-et jelent, ez pedig fujj minőség:-((
PEDIG: Ha a tiltott szám ID-jét tesszük a "choose list"-os címbe, akkor láthatjuk, hogy milyen verziók vannak az adatbázisban, de a kiválasztás és a "Search" gomb megnyomása után megintcsak tiltó üzenetet ad ki. Ezt vajon hogy lehetne kijátszani? 5let?
igazat szóltál grabber,az meg hogy az audiogalaxy mit enged letölteni az egy dolog.megkerese hogy hol, de valahol láttam olyat is, hogy milyen trükkel lehet leszedni a jogdíjas ( X-elt )zenéket...
A Gold membershippel már találkoztam, azzal azonban még nem, hogy emiatt nem engedett volna valamit letölteni. Ha igaz az, amit írsz, akkor itt a gáz, és kereshetünk valami újat. Én csak annyit láttam róla, hogy gyorsabban kapcsolódik a dedikált szerverhez (fast.ag.com) és még valami + feature-öket tesz lehetővé. A satellite queue azoknak a számoknak a listája, amiket le szeretnél tölteni, de még nem töltődtek le. A satellite gold a gold membership mellé járó speckó AG kliens progi neve.
Én csak mostanában kezdtem el ag-zni, de ha jó minôségben szeretnék egy számot letölteni, gyakran valami "gold membership"-et emleget! Eleinte úgy tünt, hogy egy új verzió ahol csak regisztrálnom kell magam, de addig kattintgattam, amig sikerült eljutnom egy "Payment Options" oldalig: összegek (usd) vannak rendelve különbféle idôszakokhoz! Ha valaki esetleg tudja, hogy ez mire való (remélem nem arra amire gondolok) annak megköszönném a hozzászólását. Valamint:
Mi az a "satellite queue" , a "fast.audiogalaxi.com" és a "satellite gold" . Elôre is köszönöm és elnézést, ha hülyeségeket kérdeztem!