Keresés

Részletes keresés

kazáresz Creative Commons License 2002.01.30 0 0 10
Megnéztem azt a "betűket is tartalmazó sorozatot". Az valaminek a hexadecimális kódja, nézd meg, csak 0-9 és a,b,c,d,e,f karakterek találhatóak benne. Visszaszámoltam tizes számrendszerbe, semmi értékelhető nincs benne (se a letöltendő kódszáma, se az én személyes kódom)
Mindegy, keep on trying...
Előzmény: gra66er (8)
gra66er Creative Commons License 2002.01.30 0 0 9
Vagy még 1 5let: ha a gold membershippel le lehetne ezeket tölteni (ezt mondjuk nem hiszem), akkor 1 GM-es user azonosítóját becsempészve a címbe.....

(persze csak, ha benne van a címben a UID kódolva)

gra66er Creative Commons License 2002.01.30 0 0 8
Az a gond amúgy, hogy amikor letöltenéd a számot, akkor már nem ugyanazokkal a számkódokkal teszi ezt, hanem "átkódolja" egy hosszabb, betűket is tartalmazó sorozatba. Na ez milyen kód? Talán MIME, vagy ilyesmi??? És ki állítja elő ezt a kódot? A böngi? És vajon ebbe a címbe belerakja, hogy tiltott (mert akkor feltörhető), vagy nem (akkor viszont így nem lehet feltörni)?
gra66er Creative Commons License 2002.01.30 0 0 7
Majd én is foglalkozom vele később, addig is, ha van megoldás, értesíts lécccccci :)
balage26 Creative Commons License 2002.01.30 0 0 6
keressük a + oldást....
úgy is mondhatnám hogy dolgozunk az ügyön...
gra66er Creative Commons License 2002.01.30 0 0 5
Köszi az infot, tényleg működik,

DE: ezzel a módszerrel csak a "Get Popular Version"-nak megfeleiő minőségben lehet a cuccot leszedni, ami szinte biztosan 128 kbit/sec-et jelent, ez pedig fujj minőség:-((

PEDIG: Ha a tiltott szám ID-jét tesszük a "choose list"-os címbe, akkor láthatjuk, hogy milyen verziók vannak az adatbázisban, de a kiválasztás és a "Search" gomb megnyomása után megintcsak tiltó üzenetet ad ki. Ezt vajon hogy lehetne kijátszani? 5let?

ilvesz Creative Commons License 2002.01.30 0 0 3
Van errol egy leiras a http://www.stephentaylor.fsnet.co.uk/Helpme.htm oldalon. Nekem tegnap meg mukodott a dolog.
Előzmény: gra66er (2)
gra66er Creative Commons License 2002.01.29 0 0 2
Na EZ viszont nagyon érdekelne hogy hogyan, mert eléggé szűk már az a keresztmetszet :-)), amit enged letölteni. Info?????
Előzmény: balage26 (1)
balage26 Creative Commons License 2002.01.28 0 0 1
igazat szóltál grabber,az meg hogy az audiogalaxy mit enged letölteni az egy dolog.megkerese hogy hol, de valahol láttam olyat is, hogy milyen trükkel lehet leszedni a jogdíjas ( X-elt )zenéket...
gra66er Creative Commons License 2002.01.23 0 0 0
A Gold membershippel már találkoztam, azzal azonban még nem, hogy emiatt nem engedett volna valamit letölteni. Ha igaz az, amit írsz, akkor itt a gáz, és kereshetünk valami újat. Én csak annyit láttam róla, hogy gyorsabban kapcsolódik a dedikált szerverhez (fast.ag.com) és még valami + feature-öket tesz lehetővé. A satellite queue azoknak a számoknak a listája, amiket le szeretnél tölteni, de még nem töltődtek le. A satellite gold a gold membership mellé járó speckó AG kliens progi neve.
kezol Creative Commons License 2002.01.22 0 0 topiknyitó
Én csak mostanában kezdtem el ag-zni, de ha jó minôségben szeretnék egy számot letölteni, gyakran valami "gold membership"-et emleget! Eleinte úgy tünt, hogy egy új verzió ahol csak regisztrálnom kell magam, de addig kattintgattam, amig sikerült eljutnom egy "Payment Options" oldalig: összegek (usd) vannak rendelve különbféle idôszakokhoz! Ha valaki esetleg tudja, hogy ez mire való (remélem nem arra amire gondolok) annak megköszönném a hozzászólását. Valamint:
Mi az a "satellite queue" , a "fast.audiogalaxi.com" és a "satellite gold" . Elôre is köszönöm és elnézést, ha hülyeségeket kérdeztem!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!