Keresés

Részletes keresés

Gsx-rr Creative Commons License 2002.01.22 0 0 4
1 particiora nemlehet feltenni bootolni csak az Xp fog
tutajos Creative Commons License 2002.01.22 0 0 3
A problémám megoldodot fent van mind a két rendszer a XP ntfs az XP fat32
tutajos Creative Commons License 2002.01.22 0 0 2
Az az igazság hogy munkára tényleg jobb az XP mint a ME de játékra szart sem ér. Azt meg hogy miért rakom fel az XP is csak egy hasonlattal felelek. Van egy csaj aki eleinte nagyon nem jött be mert félre ismertem és nem megfelelően nyúltam hozzá de amikor tüzetesen megismertük egymást akkor kiderült hogy nagyon sokra vagyunk képesek együtt. Mint már az XP fórumában is leírtam hogy egyre jobban tetszik az XP .főleg amióta eredeti van s nem egy gányol másolt. (5.1.2600 ) ez a verzió tényleg jó
Előzmény: pancho (1)
pancho Creative Commons License 2002.01.21 0 0 1
Nem értem, minek neked XP, mikor annyit fikáztad idáig. Az ME-t meg egekig dícsérted.
Előzmény: tutajos (-)
Géniusz Lóci Creative Commons License 2002.01.21 0 0 0
Elméletileg telepítheted bármilyen sorrendben, az ME már nem törli más (Windows) rendszerek indítófájljait. Legalábbis ezt írják róla. Gyakorlatban nem próbáltam.
Én a helyedben azért a C:-re az Me-t tenném, és a D:-re az XP, csak kicsit cserélnék a partíciókon is.
Előzmény: tutajos (-)
tutajos Creative Commons License 2002.01.21 0 0 topiknyitó
Bocs hogy zavarok de azt szeretném meg kérdezni hogy hogyan telepítsem fel az XP-t meg a ME-ot. Van két meghajtom mondjuk C:10 giga D : 2.1 giga A D meghajtóra szeretném az ME-t A C-re az XP-t . Na most az a kérdésem hogy hogyan kezdjem a telepítést . Először gondolom a ME-ot kell feltelepíteni de hova a d-re vagy a c-re. Mert utána jön a XP a c-re de akkor nem tűnik el a ME bootja. Hát ere kérek én egy kis segítséget.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!